Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele serialului:Sons Of Anarchy

Motiv: Un serial captivant, plin de actiune, razboi in toata regula intre cluburi, mai apoi intre cluburi si cartelele de droguri.Actorii sunt foarte buni, desi in centrul actiunii sunt personajele "rele" vrand nevrand acestea te acapareaza cu povestea lor si te fac sa te atasezi oarecum de unul sau de altul.

Numele serialului: Flashpoint

Motiv: Actiunea filmului se refera la ceea ce vroiam eu sa devin. Este foarte captivant

Numele serialului: Game of Thrones

Motiv: Imi place foarte mult povestea, m-am uitat la 2 episoade si dupa nu mai puteam sa il inchid :).

Numele serialului: Lie To ME.

Motivul: Te invata multe lucruri, pe care le studiezi si iti iasa ceva.

Numele serialului: Dexter.

Motivul: E dement omu :> .

Numele serialului: Familia Heck

Motivul: Pentru ca este o comedie interesanta, va recomand..

Numele serialului: Lie To ME.

Motivul: Te invata multe lucruri, pe care le studiezi si iti iasa ceva.

Numele serialului: Dexter.

Motivul: E dement omu :> .

La motiv nu aveţi 10 cuvinte, prin urmare veţi primi un avertisment verbal.

Numele serialului: CIA New York

Moivul: Este un film cu crime, care era la ore tarzi 23:30 si ora aceasa il facea si cu crime si este si un pic horor.

Numele serialului: Prison Breack

Motivul: Este un serial plin de actiune , nu te lasa sa respiri prea mult , este impresionant devotamentul in acest serial , este cel mai frumos serial din toate timpurile .

Numele serialului: Prison Breack

Motivul: Este un serial cu o actiune foarte complexa,nu o sa te plictisesti niciodata uitandu-te la el.Are foarte multe episoade si sezoane,si acest serial a rupt topurile.

Numele serialului: Dr.House

Motivul: Este un actor extraordinar, isi intra foarte bine in pielea personajului si parca nu se mai termina serialul, ceea ce este bine, din punctul meu de vedere.

Numele serialului:Supernatural.the walking dead.game of throne

Motivul:Supernatural- serialul copilariei mele si primul serial pe care am inceput sa-l vizionez

the walking dead- am inceput sa m-a uit la acest serial in urma cu 1 an,nu prea m-a captivat la inceput si mi se parea foarte "tras de par" la multe dintre faze dar totusi am continuat sa-l vizionez:D

game of throne - un serial de nota 10,nu tine cont de o poveste in care binele invinge raul ,te lasa gura casca la unele faze dovedind asta in ultimul sezon si te tine mereu in suspans cu urmatorul episod:D Le recomand toate cele 3 seriale.

Numele serialului: Chuck / The Game Of Thrones

Motivul: E pur si simplu amuzant , e fantezia mea , cei care s-au uitat la acest serial inteleg de ce e atat de tare! . - chuck

The Game of Thrones e un serial incredibil plin de amuzament / suspans / drama , in unele cazuri chiar Horror ( The Walking Dead ) ... va recomand sa va uitat la doar 1 episod , " you are going to get hooked on Thrones :)) )

Numele serialului: Dr.House

Motivul : Îmi place foarte mult Dr.House deoarece este un actor foarte special și un serial plin de mister .

Numele serialului: Merlin

Motivul: ma fascineaza povestea si faptul ca iese din orice incurcatura.

Numele serialului: Suits

Motivul: Este un serial foarte bine facut, nu te plictisesti deloc, replicile sunt inteligente si au un umor anume.

Numele serialului: Two and a half men.

Motivul: De fiecare data cand vizionez un episod din acest serial, simt ca nu am pierdut 20 de minute din viata. Zambesc doar cand aud numele unui personaj.

Numele serialului: Hannibal.

Motivul: Un serial foarte reusit, unde o minte malefica conduce totul din spate, fiind cautat de autoritati pentru crimele efectuate. Exact genul de serial pe care il ador!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.