Jump to content

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele serialului: Game of Throne

Motivul: Acest film nu reprezinta o monotonie fiecare episod are si un sfarsit ii putem spune in ,, nu ca celelalte seriale care au doar un singur punct final.

Numele serialului: Fringe

Motivul: Este foarte interesanta diferenta dintre actiunea actorilor; diferenta dintre oameni si observatori. Mi s-a parut foarte atractiv acest serial datorita acestor observatori "rai da' buni".

Numele serialului: Arrow
Motivul: Este un serial frumos care te tine in suspans din minut in minut.Actorii isi joaca rolurile perfect iar scenariul este foarte bine gandit.

Numele serialului: Spartacus
Motivul: Vizionez si am vizionat pana acum o duzina de seriale, insa Spartacus, pana la ora actuala ramane TV Show-ul meu numarul 1, favorit. Eu de fel sunt strateg, imi plac jocurile video de strategie, de asemenea ma atrage istoria, luptele care se dadeau in Colosseum intre Gladiatorii de pe acea vreme, toate astea se gasesc in serialul Spartacus. In cuvinte mi-e greu sa pun evidenta aspectele si bilele albe ale filmului, dar eu va recomand sa incercati macar primul episod si cu siguranta il veti urmari in continuare!

Numele serialului: Suits
Motivul: Un serial de nota 10, toată acţiunea se învârte în jurul unei firme de avocatură, personajele principale sunt Harvey Specter, un avocat recunoscut care şi-a angajat un asociat, Mike Ross, un om cu calităţi foarte interesante, mai multe veţi afla dacă vă uitaţi.

Numele serialului: Californication

Motivul: Iubesc comedia de acest gen si imi place cum in fiecare episod apar personaje noi, dar bineinteles cele principale raman in prim-plan. Este vorba despre un scriitor american, Hank Moody care este dependent de femei, alcool si droguri usoare ce incearca sa recapete familia (atmosfera de demult), ceea ce este dificil pentru ca pe parcurs apar noi provocari.

Numele serialului : Rookie Blue

Motivul : Este un serial despre 5 tineri poliţişti începători, absolvenţi ai academiei de poliţie. Îmi place mult serialul datorită personajelor care joacă foarte bine şi din cauză că am înclinaţii spre o astfel de meserie :).

Numele serialului: Trasnitii
Motivul: Imi place deoarece este o comedie romaneasca la care nu poti sa te opresti din ras, din pacate nu am reusit sa vad de la inceput, dar deja am ajuns la sezon 3 si va recomand sa il luati de la 0 deoarece merita.

Numele serialului: Game of Thrones
Motivul: Este un serial foarte captivant, cu o actiune complexa, mereu se intampla ceva nou. Nu exista personaje bune sau rele, este o continua lupta pentru putere, prestigiu, bani sau iubire.

Numele serialului: The Walking Dead
Motivul: Doamne,atat de mult iubesc acest serial,mai ales ca sunt un fan infocat al acestui gen : apocalipsa,zombii.Acest serial te tine foarte mult in suspans,are o actiune atat de buna,incat daca ai clipit ai simti ca si cum ai pierdut totul.Actorii sunt foarte buni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.