Jump to content

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele serialului:How I met your mother
Motivul:Imi place fiindca are un mod special prin care te face sa-l urmaresti, un baiat este ajutat de o fata sa-si gaseasca perechea potrivita fara sa-si dea seama ca defapt aleasa lui e tipa respectiva.Pe langa asta te distreaza, facandu-te sa te simti bine in fiecare episod prin diferite replici si intamplari, merita vazut.

Numele serialului: The Vampire Diaries
Motivul: Am citit cartile si am zis sa incerc si serialul TV.

Numele serialului: The Originals
Motivul: Este un spin-off de la "The Vampire Diaries" deci implicit imi place si acesta.

Numele serialului: Dr.House
Motivul: Imi place actiunea, suspansul si modul in care Dr.House rezolva fiecare caz.

Numele serialului: The Walking Dead
Motivul: Cautam o metoda cu care sa-mi ocup timpul liber si am dat peste acest serial, pur si simplu m-a fascinat. In 4 zile reincepe si va recomand sa va apucati de el

Numele serialului: American Horror Story
Motivul: In fiecare sezon este vorba despre o poveste diferita a unei case, in primul sezon, un azil de nebuni, in al doilea sezon, momentan nu am ajuns mai departe insa sunt foarte captivat de acest serial, suspansul este la ordinea zilei.

Numele serialului : CSI New York
Motivul : Imi place acest serial deoarece actiunea se petrece in USA, personajele sunt foarte bune, iar avantajul cel mai mare este ca episoadele nu au legatura intre ele. RECOMAND (Incepe pe PRO TV de la 00:00 si se termina la 01:00) L M M J V

Numele serialului: Arrow & Lie To Me

Motivul: Sunt două seriale care te captivează, despre Arrow, este full-action, din 40 de minute cât durează serialul, 30 sunt acțiune, iar Lie To Me, este absolut o lecție de viată, îți arată care sunt principiile minciunii, cum reacționează oamenii atunci când mint! RECOMAND 100% AMBELE SERIALE!

Numele serialului: Arow

Motiv: pentru ca este un serial complet zic eu, adica are cate un pic din fiecare gen, dominand in mod special actiunea si suspansul, iar un alt argument ar fi: actorii. Nu sunt cei mai cunoscuti, dar isi fac treaba extraordinar de bine.

Numele serialului: Prison break,Arrow,The Mentalist,Criminal Minds,Lie to me,The walking dead, The Vampire Diaries, Harpers Island.
Motiv: Le-am vazut pe toate si inca le mai vad pe unelea, sunt absolut geniale toate , o intriga buna si actori bine pusi in plan, Recomand la toata lumea.

Numele serialului: CSI: Miami
Motivul: Serialul este foarte captivant, aproape fiecare episod reprezinta o noua poveste. Politistii sunt mereu afectati de acele cazuri pe care le rezolva, unele chiar distrugandu-le viata.

Numele serialului: C.S.I. Miami

Motivul:e un serial foarte frumos , contine actiune, parte mai "horro" si stiinta, fete frumoase.. :D , iar e frumos si locul in care se intampla tot MIAMI

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.