Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

TLG ghiNda

RPG2 Admin SAMP
 • Content Count

  4063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TLG ghiNda last won the day on June 3

TLG ghiNda had the most liked content!

Community Reputation

208 Extraordinary

About TLG ghiNda

 • Rank
  💔

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.b-zone.ro
 • Skype
  PM

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Roberto

Recent Profile Visitors

6866 profile views
 1. Nick: ghiNda. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: -
 2. Salutare, reporteri Reporterul cu cele mai multe puncte la raport în săptămâna 31.05.2021 - 06.06.2021 este dadulet, având un total de 275 de puncte. Felicitari! Vei primi 150,000$ și titlul de "Reporterul săptămânii".
 3. @oC Rapier, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8982.
 4. Sesiunea de recrutare din 06/01/2021 @Runix - testerul tău este @Hades Imparat
 5. TLG ghiNda

  Salutare, reporteri Au fost modificate anumite aspecte în cadrul facțiunii, anume: 1. Raportul de activitate 2. Regula statisticii lunare 3. Topicul cu evidența testerilor Acestea sunt ultimele modificări pe care le voi face în calitate de lider. După cum bine știți, urmează să predau ștafeta următorului reporter ce va fi îndeajuns de pregătit pentru funcția de Network Director. Consider că mi-am făcut treaba bine, că am adus suficiente modificări încât să fac o treabă ușoară pentru toată lumea. Consider că am format un colectiv frumos, chiar dacă unii dintre foștii membrii nu se află acum printre noi din varii motive. Îmi pare nespus de rău, însă sunt nevoit să fac loc și pentru altcineva, un reporter cu adevărat ambiționat și gata să revoluționeze facțiunea cu cele mai noi idei . M-am simțit minunat alături de voi, am format prietenii bune cu majoritatea, ne-am înțeles perfect și sper să rămân o amintire plăcută pentru toți. Chiar dacă la început lucrurile nu au fost chiar bune, treptat am reușit să aduc oameni frumoși, cu simțul umorului, serioși și muncitori. Toți îmi sunteți dragi și fiecare are ceva special. Îmi doresc ca următorul lider să facă mult mai multe pentru voi. A fost una dintre cele mai frumoase experiențe, experiență ce nu ar fi putut fi frumoasă dacă voi nu ați fi existat. Vă iubesc pe toți, reporterii mei! Network Director ghiNda., over and out.
 6. Sesiunea de recrutare din 01/06/2021 @Alex.xx9 - testerul tău este @HANKSERO @msdew - testerul tău este @TFG Krky.SPORTIVU
 7. TLG ghiNda

  Noroc, dragi reporteri! Pentru a îndeplini această misiune: 1. Sa faceti o poza cu 3 helperi (să fiți toți în aceeași poza). 2. Sa faceti o poza pe Chiliad cu un vehicul de tip Cadrona. 3. Sa faceti o poza in varful piramidei din Las Venturas. 4. Sa faceti o poza in fata HQ-ului cand dati un news. ATENTIE! Trebuie să aveți în total 4 poze. Premii: Locul 1: Raport opțional sau $250,000. Locul 2: $150.000 Locul 3: $75.000 Dovezile se vor incarca pe http://imgur.com/. Model de postare: ~ Nickname: ~ Rank: ~ Dovada: ~ Alte precizari: Primii trei care posteaza misiunea efectuata corect vor primi premiile de mai sus. Mult succes, reporterilor!
 8. @KlugRee @Hades Imparat @EduardMEDUZA @SquirT @TLG Valentinos @TLG Prada @Carbino @RED @B4L qTupeu @TFG Krky.SPORTIVU @Recidivist @HANKSERO, evidențele voastre au fost verificate, interviurile fiind acordate corespunzător. @B4L qTupeu - evidența interviului 8912 este invalidă deoarece îți lipsește poza cu [/livemembers]. O nouă săptămână a început, succes tuturor la raport! Nu uitați să postați evidențele! (31 mai - 6 iunie 2021)
 9. Nick: ghiNda. Membru sanctionat: Vlad9K Sanctionat cu: 3/3 FW (Demitere 10 FP) Motiv: Statistica lunara Dovezi: CLICK Nick: ghiNda. Membru sanctionat: jmuscalu Sanctionat cu: 3/3 FW (Demitere 10 FP) Motiv: Statistica lunara Dovezi: CLICK
 10. @StefanAlecsONE, cererea ta a fost acceptată. Contactează orice rank 3+ pentru a susține emisiunea.
 11. Atașez mai jos evidența lunară a membrilor pe luna mai (01/05/2021 - 31/05/2021) ~ statistică realizată în data de 31/05/2021 la ora 22:00 ~ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Observații jmuscalu - activitatea ta pe luna mai a fost slabă; vei primi demitere. Îmi pare rău. Multă baftă! Vlad9K - activitatea ta pe luna mai a fost slabă; vei primi demitere. Îmi pare rău. Multă baftă! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pentru nelămuriri, greșeli sau întrebări nu ezitați să îmi dați un PM. Mult succes în următoarea lună!
 12. Salutare, reporteri Reporterul cu cele mai multe puncte la raport în săptămâna 24.05.2021 - 30.05.2021 este dadulet, având un total de 472 de puncte. Felicitari! Vei primi 150,000$ și titlul de "Reporterul săptămânii".
 13. TLG ghiNda

  Salutare, reporteri A fost adăugată următoarea regulă în regulamentele de pe website, categoria Excepții: Ne rezervăm dreptul de a șterge logul subliderilor care nu aduc suficiente contribuții facțiunii și nu acumulează o vechime de cel puțin 14 zile. Această regulă a fost adăugată și în regulamentul intern al facțiunii News Reporters după cum urmează:
 14. Salutare, reporteri Reporterul cu cele mai multe puncte la raport în săptămâna 17.05.2021 - 23.05.2021 este DareDevil, având un total de 272 de puncte. Felicitari! Vei primi 150,000$ și titlul de "Reporterul săptămânii".
 15. Sesiunea de recrutare din data de 23/05/2021 @Grisha - testerul tău este @TFG Krky.SPORTIVU @dadulet - testerul tău este @Hades Imparat
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.