Sleke Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 (edited) Oil Rush Unigine Corp. anunţă că data de lansare a hibridului RTS / tower defense Oil Rush, dezvoltat pe baza engine-ului propriu, a fost stabilită pentru 25 ianuarie 2012. Acţiunea se va desfăşura într-un univers post apocalyptic, în care planeta a fost acoperită de ape, jucătorii urmând să lupte pentru a obţine controlul asupra unor platforme petroliere. Odată controlate aceste platforme, banii obţinuţi din vânzarea petrolului vor putea fi folosiţi pentru crearea unor armate cu care să fie cucerite noi teritorii. Pe lângă campania single-player, OilRush va include şi suport pentru meciuri multiplayer pe LAN sau online. Cerințe de sistem : Minime : CPU : 2 GHz Memorie ( RAM ) : 1 GB GPU : NVIDIA GeForce 8600 ATI Radeon HD2600 Memoria Video : 256 MB Sound card : orice OpenAL compatibil Disk space : 1 GB Recomandate : CPU : 2.5 GHz + dual-core Memorie ( RAM ): 2 GB GPU : NVIDIA GeForce GTX 460 ATI Radeon HD4850 Memoria video : 512 MB Sound card : orice OpenAL compatibil Disk space: 1 GB Cerințe de software Microsoft Windows Sisteme suportate ( versiunile 32- și 64-bit amândouă ) : Windows XP Windows Vista Windows 7 GNU / Linux Componente recomandate : 2.6.x Linux kernel GLIBC 2.11 sau mai nou X.Org X window system Proprietary AMD or NVIDIA video drivers Apple Mac OS X Mac OS X 10.7+ ( Lion ) este recomandat. Sursa : computergames.ro Edited December 8, 2011 by Tibyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDo C Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Nu prea ma atrag pe mine jocurile de stragie dar acesta pare frumos , am sa-l incerc , GJ for Topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elite Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 (edited) Foarte fain...Jocul abia astept !!! GJ... (( Tot asa )) Bafta!!! Edited December 8, 2011 by Elite Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Foarte fain...Jocul abia astept !!! GJ... (( Tot asa )) Bafta!!! Cam prea multe posturi stupide faci Elite pentru +1, daca ti sa parut jocul "Foare fain" comenteaza-ti parerea. Fii atent ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Daca a aparut dati-mi si mie va rog un link ,daca nu a aparut spuneti-mi macar data la care apare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 Daca a aparut dati-mi si mie va rog un link ,daca nu a aparut spuneti-mi macar data la care apare. a fost stabilită pentru 25 ianuarie 2012. Dacă citeai, ai fi ştiut ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Closed ! Topic mai vechi de o luna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts