Geo04 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Deci am o placa video nu prea buna,dar nu imi ruleaza deloc samp-ul,cand intru in el si astept sa imi apara chenaru ala sa bag parola mi se reseteaza,nu stiu din ce motiv,vreau si eu niste drivere pentru el,sau spuneti-mi voi ce trebuie sa fac. http://postimage.org/image/amjpbelc7/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 (edited) In primul rand cauta pe google RemoveWGA pentru windows XP. Poate fii un motiv pentru care nu iti merge. Acuma, pentru driver sa faci cum spun eu : 1. Go my computer. 2. Click dreapta => properties => undeva la advanced sau nu mai stiu unde trebuie sa fie Device Manager. 3. In device manager apesi pe " + " -ul de la Display Adapters => click dreapta pe ce iti apare si update driver software. Bafta. PS : WGA-ul este ce iti apare in colt dreapta jos si motivul pentru desktop-ul e intotdeauna NEGRU. ( si de multe ori nu merg unele programe din cauza lui ) Edited December 2, 2011 by Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo04 Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Am facut tot ce mi-ai zis Radu,la fel imi face,la alte jocuri nu se intampla nimic,la wow se mai intampla cand trec printr-un tunel intr-un raid,nu cred ca stiti despre ce vorbesc,se intampla doar in anumite locuri,niciodata asa brusc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Asta e deja din cauza ca e mai slabuta placa video... Nu stiu ce altceva sa mai zic.. Inainte iti mergea gta bine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo04 Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Da,chiar nu-mi facea nici o problema,acum joc Cs 1.6,fifa 07,08 si alte jocuri cu usurinta dar Sa:Mp nu stiu ce are,face asa de cand am instalat versiunea 0.3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Probabil ai instatat tu peste versiunea noua , incearca sa o dezinstalezi si dupa sa o pui pe cealalta veche pentru a face un test . Placa video nu are nici o vina deoarece noua versiune nu necesita performante mari . Cel putin trebuia sa se deschida si sa se miste foarte prost nu sa iti faca fitele astea . Parerea mea este ca ai instalat prost versiunea asta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo04 Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 Am instalat 0.3c si am intrat pe cateva servere si nu mi-a facut nici o problema,dupa am instalat 0.3d si nu mi-a mers facea la fel,am incercat sa intru si pe alte servere decat pe b-zone si tot la fel face.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Salut! Instaleaza un Drive Checker ! si actualizeaza driverul de la placa ta video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Salut! Instaleaza un Drive Checker ! si actualizeaza driverul de la placa ta video. A incercat deja. Incearca sa dezinstalezi GTA SA, steergi tot ce tine de el (GTA SA User Files,fisierele de unde e instalat GTA-ul etc), sau daca ai moduri incearca sa le scoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Am instalat 0.3c si am intrat pe cateva servere si nu mi-a facut nici o problema,dupa am instalat 0.3d si nu mi-a mers facea la fel,am incercat sa intru si pe alte servere decat pe b-zone si tot la fel face.. ce procesor ai...? Incearca sa faci o actualizare si la Bios ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Topic closed! In caz ca doresti ca topicul sa fie redeschis, trimite-mi un PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts