Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Placa video ATI

Recommended Posts

In primul rand cauta pe google RemoveWGA pentru windows XP.

Poate fii un motiv pentru care nu iti merge.

Acuma, pentru driver sa faci cum spun eu :

1. Go my computer.

2. Click dreapta => properties => undeva la advanced sau nu mai stiu unde trebuie sa fie Device Manager.

3. In device manager apesi pe " + " -ul de la Display Adapters => click dreapta pe ce iti apare si update driver software.

Bafta.

PS : WGA-ul este ce iti apare in colt dreapta jos si motivul pentru desktop-ul e intotdeauna NEGRU. ( si de multe ori nu merg unele programe din cauza lui )

Edited by Radu

Am facut tot ce mi-ai zis Radu,la fel imi face,la alte jocuri nu se intampla nimic,la wow se mai intampla cand trec printr-un tunel intr-un raid,nu cred ca stiti despre ce vorbesc,se intampla doar in anumite locuri,niciodata asa brusc.

Probabil ai instatat tu peste versiunea noua , incearca sa o dezinstalezi si dupa sa o pui pe cealalta veche pentru a face un test .

Placa video nu are nici o vina deoarece noua versiune nu necesita performante mari .

Cel putin trebuia sa se deschida si sa se miste foarte prost nu sa iti faca fitele astea .

Parerea mea este ca ai instalat prost versiunea asta .

Am instalat 0.3c si am intrat pe cateva servere si nu mi-a facut nici o problema,dupa am instalat 0.3d si nu mi-a mers facea la fel,am incercat sa intru si pe alte servere decat pe b-zone si tot la fel face..

Salut!

Instaleaza un Drive Checker ! si actualizeaza driverul de la placa ta video.

A incercat deja.

Incearca sa dezinstalezi GTA SA, steergi tot ce tine de el (GTA SA User Files,fisierele de unde e instalat GTA-ul etc), sau daca ai moduri incearca sa le scoti.

Am instalat 0.3c si am intrat pe cateva servere si nu mi-a facut nici o problema,dupa am instalat 0.3d si nu mi-a mers facea la fel,am incercat sa intru si pe alte servere decat pe b-zone si tot la fel face..

ce procesor ai...?

Incearca sa faci o actualizare si la Bios !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.