Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Recommended Posts

Poi ai toate shansele sa nu se deschida PC-ul sau sa itzi apara ecranul negru si sa ramana asa , mai bine ramai la 2GB RAM cu Win7. Daca vrei mai mult RAM , sa zicem 4GB (care in momentul acesta sunt foarte utili), potzi schimba placa de baza cu una care suporta 8GB RAM sau dc nu sa itzi schimbi toata platforma (desigur daca ai $$-bani). ... Nu cred ca joci GTA IV ca sa ai nevoie de mai mult. BFT!

Link to comment
Share on other sites

Daca asta este placa ta de baza - http://www.foxconnchannel.com/product/moth...ipset=SiS+761GX - inseamna ca supoarta pana la 4GB RAM DDR333 !!! Daca nu, si vrei una mai noua cu DDR2 pana in 16GB Ram suportatzi da niste date despre CPU , Placa video (adik e pe AGP sau PCI-ex16/PCI-ex16 2.0) , si de fondurile de care dispui :) !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.