Jump to content

Red Dog

FreeedoM
 Share

Recommended Posts

c2dpq.jpg

Descriere

Imi cer scuze dar acest film nu are inca o descriere stabila , abea a aparut , dar incerc sa creez eu o descriere pe masura filmului.

Actiunea filmului se pentrece intre anii 70' 80' cand , multi oameni printre care si multi mineri s-au mutat in Australia pentru face bani.

Red dog este gasit de catre un carciumar si adus in zona unde se lucra pentru a fi ingrijit de muncitori. El devine foarte popular in zona respectiva numinduse cainele tuturor. Toata lumea il iubea pe Red Dog asa ca a fost numit cainele comun. Cainele nu avea nici un proprietar pana sa il gaseasca Jack , singura persoana pe care cainele la ales ca stapan. Cu ajutorul lui Red Dog , Jack si-a gasit o prietena numita Nancy si au ramas impreuna pana cand , la o petrecere Jack a ceruto in casatorie pe Nancy. Aceasta a acceptat si au plecat de la petrecere spre locuinta lui Nancy , spunandui lui Red Dog sa ramana acolo pana dimineata. Jack are un accident si moare. Red Dog il asteapta pe Jack 3 saptamani apoi incepe sa il caute prin tot continentul , pana si in Tokio..

Red Dog se intoarce acasa dezamagit de cautarea sa. Nancy il gaseste si il tine in grija , pana cand , Red Dog mananca o mancarea otravita si are probleme...

Red Dog moare la mormantul lui Jack..

Parere personala

Dupa parerea mea , Red Dog este singurul film care m-a facut sa vars o lacrima de durere , adica la unele faze nu puteai sa te abtii sa nu iti curga o lacrima pentru acel caine.

Trailer

Screenshots

rerererererererere.png

53410113.png

rerererererere.png

La descriere nu trebuia sa povestesti tot filmul si sa spui despre unele momente. De exemplu,eu,citind ca acel caine va manca hrana otravita voi sti ca moare cand voi vedea filmul deci strica destul de mult.

Pare un film foarte frumos,o sa ma uit la el. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.