Jump to content

Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Sleke
 Share

Recommended Posts

Ultimate Marvel vs. Capcom

ortbto1dhc9b8gmrbijn.jpg

Legendarele personaje din cele două uriaşe universuri, Marvel şi Capcom se reîntorc pe consolele de pretutindeni cu apariţia celei de-a treia părţi din seria Ultimate MVC. Cu personaje foarte cunoscute cum ar fi Spider-man, Wolverine, Iron Man şi Morrigan, această serie a cucerit inimilor tuturor jucătorilor din lume ca anul acesta să se întoarcă cu Ultimate Marvel vs. Capcom 3, cu noi personaje şi un nou stil.

pt82elpg6b6j2av5s0ux.jpg

Despre Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Printre personajele deja cunoscute din jocurile precedente, la lista din Ultimate Marvel vs. Capcom 3 au fost adăugate personaje interesante cum ar fi Trish din jocul Devil May Cry şi multe altele din universul Capcom, fiecare cu un stil aparte inspirat din benzile desenate şi aduse la viaţă cu ajutorul framework-ului MT al celor de la Capcom.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 te duce la noi limite în această variantă îmbunătăţită a jocului Marvel vs. Capcom 3. Cu zeci de legende din ambele universuri importate din toate jocurile Marvel vs. Capcom de până acum şi împreună cu cele 12 noi personaje, lista de luptători din acest joc a ajuns la un număr de 50, printre Strider, Firebrand, Vergil, Phoenix Wright, Frank West şi Nemesis din universul Capcom şi Nova, Doctor Strange, Ghost Rider, Rocket Raccoon, Iron Fist si Hawkeye din univesrul Marvel.

vn7o6oufef1ok9zv4.jpg

Stilul de joc a fost modificat şi îmbunătăţit într-o oarecare măsură în Ultimate Marvel vs. Capcom 3 pentru a fi uşor de manevrat de către veterani, dar în acelaşi timp să fie uşor de învăţat de către începători. Cu ocazia lansării acestui joc, producătorii lui au decis să implementeze diferite moduri de joc atât pentru profesionişti cât şi pentru începători dar şi un mod „Spectator” pentru a îmbunătăţi experienţa generală a jocului.

vqe9hmde5q0owdwx943.jpg

Trăsături Ultimate Marvel vs. Capcom 3 :

• Lista completă – Cu 12 jucatori noi adăugaţi în acest joc plus cei doi jucători care pot fi descărcaţi de pe internet, lista ajunge la 50 de luptători.

• Multe legende – Ultimate Marvel vs. Capcom 3 include un număr mare de personaje iconice din ambele universuri cum ar fi Strider şi Firebrand din Capcom şi Ghost Rider si Hawkeye din Marvel.

• Balansat – Ultimate MVC 3 a fost balansat în aşa fel încât să ofere o experienţă plăcută atât începătorilor cât şi jucătorilor profesionişti.

• Moduri noi – Modul Spectator a fost implementat în Ultimate Marvel vs. Capcom după sute de cereri din partea fanilor. Acest mod va adăuga la calitatea modului online de joc.

Data lansării :

- > PlayStation 3, Xbox360

• America de Nord - 15 Noiembrie, 2011
  • Japonia - 17 Noiembrie, 2011
  • Europa - 18 Noiembrie, 2011

- > PlayStation Vita

• America de Nord - TBA ( To be announced )
  • Japonia - 17 Decembrie, 2011
  • Europa - TBA ( To be announced )

Sursa : gamebase.ro

Edited by Tibyy

E fain jocul .L-am jucat la un prieten.Pentru cei cu xbox le recomand acest joc.

"E fain jocul" - ai scris aceasta aproximativ la toate jocurile din cateagoria "Video Games". Abtine-te te rog la posturi pentru +1 sau vei primi warn.

Cred ca este unul dintre cele mai bune jocuri de versus (adica sa te joci cu un prieten...) poate o sa mi'l cumpar si eu cand o sa am bani sa'l incerc , oricum pana acuma din toate jocurile Marvel vs Capcom mi'au placut toate si nu cred ca acesta imi va schimba preferintele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.