Andy7zZu Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Salutare sunt Spanko am level 5 si sunt nelamurit in legaturua cu un warn,abia astazi am descoperit cand am decis sa imi fac si eu signature cu stats,sincer asta imi este nelamurirea nu stiu din ce cauza am luat warn si vreau o explicatie pentru ca acesta va fi un mare dezavantaj cand o sa fac aplicatii pentru factiuni. Multumesc pentru timpul acordat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Era greu sa te uiti putin pe la "Complaints", asa-i ? http://b-zone.ro/forum/topic/83027-plangere/ aici e motivul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy7zZu Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 lol sincer nu mam uitat ca asa as fi dat replay injuratura nu era pentru el ma enervat unu pe yahoo si i'am zis lu darkxtreme fmm de cretin dar am plecat si nu a mai facut screen cand am zis si ce ma enerveaza alex ma tot suna de o ora pe tel va poate confirma si darkxtreme7 dar va rog scoatetimi warn:( pana la urma nu m-am adresat nici unui player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.