Jump to content

Proteine

rXzor
 Share

Recommended Posts

Proteine

Dupa cum stim, proteinele sunt elementul cheie al dezvoltarii musculare. Ati incercat ?

Eu unul iau proteine gfx-8 pro nutrition, le iau de fiecare data dupa antrenament, chiar ma ajuta foarte mult, imi intareste masa musculara si ma ajuta sa mananc foarte bine.

Proteinele se gasesc in toate alimentele, mai mult sau mai putin. Cele mai multe se gasesc in lapte, carne, branza, oua.

Incearca sa faci curat ...fara prostii pt simplu fapt ca la momentul cand te vei lasa de sala v-a atarna tot pe tine :). Pt cei mai grasuti pot recomanda Mega Fat Burner ;)

Asa mai era unu de la mne de la blok si a tras un timp bun la sala si lua proteine si cand sa lasat de sala..a slabit..a ajuns cum era inainte..nus bune frate proteinele..daca vrei mananca ceva ce are proteine multe..dupa cum a zis si pain

Eu sincer am luat timp de 2 luni : Stop-Artroz ma ajutat la Masa Musculara :)

Personal Sfat : Sa nu le incercati decat daca vreti !! daca nu mai bine evitatile !

Si eu sunt junior la un club de fotbal...luam cv intro vreme dar mam lasat de ele..oricum nu erau proteine(defapt nu stiu) da aveau vreo 15 tipuri de vitamine in ele..Acu beau lapte ,manc sanatoss..si bine..am 50kg la 1.60 :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.