Jump to content

Proteine

rXzor
 Share

Recommended Posts

Proteine gasesti aproape in orice aliment, daca sti sa cauti acele produse. Si acele produse sunt foarte raspandite. Dar steroizii mai ajuta la cresterea muschilor(din cate stiu eu) intr-o oarecare masura, insa poti deveni impotent.

Nu folosesc si nici nu va recomand sa folositi.

P.S: Nu mai folositi limbaj de chat X( E greu sa scrieti corect?

De ce nu recomanzi sa ia proteine?Acum depinde si ce proteine, majoritatea sunt naturale,lol ... Ce vi se pare asa nasol sa iei proteine?Cine va mintit ca daca luati proteine si va lasati va atarna carnea pe voi?astea sunt toate niste mituri ...

Nu iau proteine,te faci mare da fortza tot nu ai.

Nu prea te pricepi, de ce se numesc proteine?toti postati aici fara sa incercati macar ... postati pt +1

Proteinele, normal gasesti in alimente, dar nu in acceasi cantitate ... deci nu e nimic rau sa iei proteine, cand zic proteine ma refer la proteine, nu la alte prostii gen steroizi, naposim, etc ... alea intr-adevar nu va ajuta cu nimic decat va umfla ... ( la fel, depinde ce steroizi ... )

De ce nu recomanzi sa ia proteine?Acum depinde si ce proteine, majoritatea sunt naturale,lol ... Ce vi se pare asa nasol sa iei proteine?Cine va mintit ca daca luati proteine si va lasati va atarna carnea pe voi?astea sunt toate niste mituri ...

Nu prea te pricepi, de ce se numesc proteine?toti postati aici fara sa incercati macar ... postati pt +1

Proteinele, normal gasesti in alimente, dar nu in acceasi cantitate ... deci nu e nimic rau sa iei proteine, cand zic proteine ma refer la proteine, nu la alte prostii gen steroizi, naposim, etc ... alea intr-adevar nu va ajuta cu nimic decat va umfla ... ( la fel, depinde ce steroizi ... )

Nu prea ai cu cine sa vorbesti despre asa ceva aici :|.

nu am luat niciodata si nici nu voi lua, mi se pare o mare prostie :(!

psihidelick,te implor da-i warn acestui om.

OAMENILOR,INTELEGI,PROTEINE LUATI DE CAND SUNTETI MICI X( .

psihidelick,te implor da-i warn acestui om.

OAMENILOR,INTELEGI,PROTEINE LUATI DE CAND SUNTETI MICI X( .

Termina cu spamul, el se refera proteine supliment nutritiv, gym, etc..

nu am luat niciodata si nici nu voi lua, mi se pare o mare prostie :(!

Kenv, imi pare rau dar are dreptate.. trebuie sa te sanctionez pentru spam. Asta nu este o sectiune unde tu sa faci posturi pentru + 1, nu esti de ieri pe B-Zone, stii regulile. Data viitoare,iti promit solemn.. ca vei avea warn 20 %.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.