Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

[B-Zone TV] A music video

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV] A music video

Gen: Music

Durata: 1:56

Data lansarii: 23.12.2011

Scurta prezentare: Urmatorul videoclip pe care il veti urmari este inspirat din melodia Welcome to St. Tropez (DJ Antoine). Nu prea am alte lucruri de spus despre el, doar ca nu este intreaga melodie, ci doar un minut si cincizeci si sase de secunde. Motivul este foarte simplu: Nu se pot realiza toate scenele din melodia reala. Va doresc vizionare placuta si sarbatori fericite.

Link catre clip :http://www.youtube.com/watch?v=Rf1U-9mZECM&context=C33843b2ADOEgsToPDskI4jijilLG5vrVBZeqFTNr-

Edited by SkillZ Max

Destul de interesat , la fel si ideea cat si videoclipul.

O sa-ti dau un + cand imi revine statutul de a acorda like'uri..

Succes si bafta in continuare , se putea si mai bine :-bd.

Edited by Tazu

Ops... imi cer scuze pentru greseala, insa e putin cam tarziu... nu mai am timp sa o repar pentru ca am un upload speed foarte mic si doresc sa particip la COTM... imi pare foarte rau insa nu dispun de timp... a durat numai 1 ora si 30 de minute salvarea filmului... 3 ore upload-ul... Imi cer mii de scuze din nou pentru greseala... sper ca nu o sa ma "suspendati" pentru asta.

P.S. Va rog sa ma credeti ca este foarte greu sa uploadati cu 20 - 60 kb/minut 40 de mb... daca as fi dispus de o viteza mai mare de upload as fi facut si acest efort.

Edited by SkillZ Max

PERFECT!

AMAZING!

YOU ARE THE BOSS!

Foarte tare! Am stricat butonul de REPLAY =))

Felicitari! Ai un + de la mine!

Imi pare bine ca ti-a placut! Imi cer mii de scuze din nou pentru cei pe care ii supara greseala cu RPB, este o greseala minora... sorry

Kolo, mersi de comentariu insa am inteles de la mai multi prieteni ca esti cam cu gura mare. Oricum multumesc de comentariu, si by the way, nu prea mai sunt incepator, am idei minunate si stiu sa folosesc de acum programe de editat.

Imi place introul e genial :O. Felicitari pentru munca depusa. Ai un +

Introul nu este facut de mine, este un template. Nu am ajuns inca la stadiul acela de a crea propiile introuri in Sony Vegas... Numai tin minte de unde am luat template-ul dar daca il cauti pe youtube sub forma Sony Vegas Green Intro il gasesti. Craciun fericit din nou!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.