Jump to content

noul gm

Momaie Jvilta

Recommended Posts

Uita'te mai intai la avatarul tau....dupa sa vorbesti ma "cacatule"

Dute si uita'te in oglinda bai wank'are.. dute TARE

M'am saturat de copii, ca voi care in fata monitorului sunt mari ZMEI...Dar daca te intelnesti pe strada cu ei...nu stiu pe unde sa mai fuga..

sa fug eu ma pishmas pe burta ta de gras X( avataru ala nu pot sa pun altu daia apare merue ala

- nu vezi ce manele ai la profil =))

Sa nu ii spun eu la DaniSteptu sa se bage pe aici, ca o dati in bara!

ON: Brazii de la Primarie / LSPD se vor scoate dupa sarbatori! Insa despre noul GM, s-au adaugat chestii noi, frumoase... mult mai frumoase! Am avansat...

Uita'te mai intai la TINE, dupa sa vorbesti de altii...

1. NU STI SA SCRI BINE ROMANESTE!

2. Cel mai jalnic om de pe server .. auzi si tu nick " Momaie"

3. DUTE FRATEEEE LA VACA lasa sampu...SINCER, evolutia asta e prea grea pentru tine..

Momâie e cel mai dement om care l`am vazut in samp pana acum, cu semnaturi caterincoase, caterinca maxima pe mess si alte faze comice :)) are styl haz si "sare" in glume, pe langa un nolifer ca tine care are video pe youtube cu tacsu langa el, aka tanti dop si nenea plop, si care nu stie sa aprecieze nimic, totu rezumandu`se la un rahat de "post" / "suspend" / "ban" (dar tu nu stii ca poti sa`ti faci zeci de conturi, si faci post degeaba), fiindca asta`i adevarul verde`n fatza, si toti, nu numai el, va ofticati cand vi`l toarna unu pe tava ca sa gustati din acesta

daca pentru unii ca tine nolifere/zeroLIFEscu`le ti se pare ca omu asta e ratat, tin sa iti spun ca ce`a facut el, nu ai facut tu in cei "18" ani care`i ai pe profil la "age" . deci, asteapta ca server`ul sa fie on ca sa`ti petreci Craciunul si Revelion`ul in samp, si dupa faci comentarii despre Momaie, care are atatea faze comice in real-life, dar mai ales in samp

deci, invata sa apreciezi ceva, si nu te mai da mare cunoscator de limba romana, si nu incerca sa`mi dai replici cu referire la acest post, ca`ti dau maxim din orice styl/pozitie, si te astept sa`mi dai add pe mess/facebook sa mai discutam, ca nu`s orice pârci ca tine care abia se chinuie sa treaca clasa a 10a, ca fuge de la ore ca sa vada daca a picat serveru si a pierdut 10 payday`uri

in concluzie ratonule, analizand postu tau patetic :

cel mai jalnic nick il ai tu : ZeroLIFEscU

si tu esti un analfabet ca "dute" se scrie "du`te" tzarane

si la vaca du`te tu, ca vorba aia, tu esti noliferu de pe samp, si n`o zic doar eu, ci toata lumea

acum du`te si da 100 de reporturi cu privire la postul meu smecher, ca ti`am dat clasa, aragaz cu burta

daca mai vrei, ma gasesti pe messenger (ca am id`ul acolo), sau pe facebook (scriind numele meu), ca sa iti mai dau putina umilinta

pe care mai prind ca se leaga de Momâie, iese urat ! :))

serios acu`, apreciati ceva comic non`nolifer :)) , si lasa`ti toata vrajeala asta cu "post" , "analfabet" , "report" , si etc. asta`i adevarul fratilor :))

Stau , ma uit la voi si ma intreb... Care-i capacitatea voastra intelectuala ? Va certati aiurea in fata PC-ului ca niste pinguini schizofrenici... Mare lucru... Ma mira faptul ca exista "oameni" ca Momaie , iar alte nume nu mai are rost sa dau... Consider ca de Craciun oamenii sa fie mai buni unii cu altii , dar asa-i romanu'...

Cat despre noile update-uri , mie mi se par foarte frumoase , simbolizand spiritul Craciunului !

P.S: Nu va convine , LA GARA !

Momâie e cel mai dement om care l`am vazut in samp pana acum, cu semnaturi caterincoase, caterinca maxima pe mess si alte faze comice :)) are styl haz si "sare" in glume, pe langa un nolifer ca tine care are video pe youtube cu tacsu langa el, aka tanti dop si nenea plop, si care nu stie sa aprecieze nimic, totu rezumandu`se la un rahat de "post" / "suspend" / "ban" (dar tu nu stii ca poti sa`ti faci zeci de conturi, si faci post degeaba), fiindca asta`i adevarul verde`n fatza, si toti, nu numai el, va ofticati cand vi`l toarna unu pe tava ca sa gustati din acesta

daca pentru unii ca tine nolifere/zeroLIFEscu`le ti se pare ca omu asta e ratat, tin sa iti spun ca ce`a facut el, nu ai facut tu in cei "18" ani care`i ai pe profil la "age" . deci, asteapta ca server`ul sa fie on ca sa`ti petreci Craciunul si Revelion`ul in samp, si dupa faci comentarii despre Momaie, care are atatea faze comice in real-life, dar mai ales in samp

deci, invata sa apreciezi ceva, si nu te mai da mare cunoscator de limba romana, si nu incerca sa`mi dai replici cu referire la acest post, ca`ti dau maxim din orice styl/pozitie, si te astept sa`mi dai add pe mess/facebook sa mai discutam, ca nu`s orice pârci ca tine care abia se chinuie sa treaca clasa a 10a, ca fuge de la ore ca sa vada daca a picat serveru si a pierdut 10 payday`uri

in concluzie ratonule, analizand postu tau patetic :

cel mai jalnic nick il ai tu : ZeroLIFEscU

si tu esti un analfabet ca "dute" se scrie "du`te" tzarane

si la vaca du`te tu, ca vorba aia, tu esti noliferu de pe samp, si n`o zic doar eu, ci toata lumea

acum du`te si da 100 de reporturi cu privire la postul meu smecher, ca ti`am dat clasa, aragaz cu burta

daca mai vrei, ma gasesti pe messenger (ca am id`ul acolo), sau pe facebook (scriind numele meu), ca sa iti mai dau putina umilinta

pe care mai prind ca se leaga de Momâie, iese urat ! :))

serios acu`, apreciati ceva comic non`nolifer :)) , si lasa`ti toata vrajeala asta cu "post" , "analfabet" , "report" , si etc. asta`i adevarul fratilor :))

I-ai cam dat maxim.. Adevaru' doare...

inainte sa criticati pe cineva uitati`va naibii pe profil sa vedeti informatiile adevarate :-J

putini sunt cei cu nume real , id , link de facebook etc :) intai trageti o privire si dupa va dati mari smekeri :-J intai cercetati despre persoana X si Y si dupa trageti concluziile gen : "abalfabet" , "prost" , "tzaran" , "etc". m`am saturat de martalogi din astia care se sparg in figuri cu un level 50 pe server. tine`ti minte, nu level`ul te face , ci cel din spatele lui , nu un cont de pe server, nici de pe forum, ci ceea ce`ti reprezinta real`life`ul, in care se pot observa realizarile in viata, de pana acum, nu sa fii tare`n clantza cu fel si fel de comentarii gen:

-> ZeliscU, on 25 December 2011 - 01:20 AM, said: Uita'te mai intai la TINE, dupa sa vorbesti de altii...

1. NU STI SA SCRI BINE ROMANESTE!

2. Cel mai jalnic om de pe server .. auzi si tu nick " Momaie"

3. DUTE FRATEEEE LA VACA lasa sampu...SINCER, evolutia asta e prea grea pentru tine.. <-

arata`mi frate ce stii sa faci in afara de samp si dupa sa fii tare`n gura cu astia mai mari ca tine de ani si etc.

tot va credeti smardoi pe forum/server, dar fata`n`fata sunteti niste pârciuri :-J

asa ca gura mai mica la domeniul : critica.

Momâie e cel mai dement om care l`am vazut in samp pana acum, cu semnaturi caterincoase, caterinca maxima pe mess si alte faze comice :)) are styl haz si "sare" in glume, pe langa un nolifer ca tine care are video pe youtube cu tacsu langa el, aka tanti dop si nenea plop, si care nu stie sa aprecieze nimic, totu rezumandu`se la un rahat de "post" / "suspend" / "ban" (dar tu nu stii ca poti sa`ti faci zeci de conturi, si faci post degeaba), fiindca asta`i adevarul verde`n fatza, si toti, nu numai el, va ofticati cand vi`l toarna unu pe tava ca sa gustati din acesta daca pentru unii ca tine nolifere/zeroLIFEscu`le ti se pare ca omu asta e ratat, tin sa iti spun ca ce`a facut el, nu ai facut tu in cei "18" ani care`i ai pe profil la "age" . deci, asteapta ca server`ul sa fie on ca sa`ti petreci Craciunul si Revelion`ul in samp, si dupa faci comentarii despre Momaie, care are atatea faze comice in real-life, dar mai ales in samp deci, invata sa apreciezi ceva, si nu te mai da mare cunoscator de limba romana, si nu incerca sa`mi dai replici cu referire la acest post, ca`ti dau maxim din orice styl/pozitie, si te astept sa`mi dai add pe mess/facebook sa mai discutam, ca nu`s orice pârci ca tine care abia se chinuie sa treaca clasa a 10a, ca fuge de la ore ca sa vada daca a picat serveru si a pierdut 10 payday`uri in concluzie ratonule, analizand postu tau patetic : cel mai jalnic nick il ai tu : ZeroLIFEscU si tu esti un analfabet ca "dute" se scrie "du`te" tzarane si la vaca du`te tu, ca vorba aia, tu esti noliferu de pe samp, si n`o zic doar eu, ci toata lumea acum du`te si da 100 de reporturi cu privire la postul meu smecher, ca ti`am dat clasa, aragaz cu burta daca mai vrei, ma gasesti pe messenger (ca am id`ul acolo), sau pe facebook (scriind numele meu), ca sa iti mai dau putina umilinta pe care mai prind ca se leaga de Momâie, iese urat ! :))serios acu`, apreciati ceva comic non`nolifer :)) , si lasa`ti toata vrajeala asta cu "post" , "analfabet" , "report" , si etc. asta`i adevarul fratilor :))

Bai copile sti ma macar ce inseamna "Nolifer" ?

Voi numai pe altii ii vedeti dar la voi nici nu va uitati...uita'te ma cine a intrat acuma pe server...PRIMU "CipiGroza" baa OBSEDATULE Primu ma :|

Uita'te mai intai la tine bai tarane ... in primul rand tu nici nu ma cunosti pe mine in real life...ca sa zici asemenea lucruri despere mine...iar in al doilea rand nu de mai da tu mare la PC, ca daca te prind pe afara nu sti cum sa fugi mai rpd..asa ca taci in banca ta...

inainte sa criticati pe cineva uitati`va naibii pe profil sa vedeti informatiile adevarate :-J putini sunt cei cu nume real , id , link de facebook etc :) intai trageti o privire si dupa va dati mari smekeri :-J intai cercetati despre persoana X si Y si dupa trageti concluziile gen : "abalfabet" , "prost" , "tzaran" , "etc". m`am saturat de martalogi din astia care se sparg in figuri cu un level 50 pe server. tine`ti minte, nu level`ul te face , ci cel din spatele lui , nu un cont de pe server, nici de pe forum, ci ceea ce`ti reprezinta real`life`ul, in care se pot observa realizarile in viata, de pana acum, nu sa fii tare`n clantza cu fel si fel de comentarii gen: -> ZeliscU, on 25 December 2011 - 01:20 AM, said: Uita'te mai intai la TINE, dupa sa vorbesti de altii... 1. NU STI SA SCRI BINE ROMANESTE! 2. Cel mai jalnic om de pe server .. auzi si tu nick " Momaie" 3. DUTE FRATEEEE LA VACA lasa sampu...SINCER, evolutia asta e prea grea pentru tine.. <- arata`mi frate ce stii sa faci in afara de samp si dupa sa fii tare`n gura cu astia mai mari ca tine de ani si etc. tot va credeti smardoi pe forum/server, dar fata`n`fata sunteti niste pârciuri :-J asa ca gura mai mica la domeniul : critica.

IDEM

Uita'te la tine baaa AI INTRAT PRIMUL CAND A FOST DAT DRUMU LA SERVER PRIMU BAA

OBSEDATULE

asta e n`am ce face :) is la facultate si am timp liber, temele le`am terminat de mult .. pentru examene, n`am stres :)) si stai calm, ora mea de culcare e la 5-6 dimineatza, deci asta e programul meu obisnuit.

si pe cine faci copil cand am 20 de ani bai mucea ? :))

hai te rog .. gura mica ca esti prea panarama de om :))

te rog eu frumos, nu mai incerca sa`mi dai maxim/replici .. nu`ti iese frate .. esti prea martalog.te rog frumos .. nu mai da quote/post .. serios .. esti panarama :-J lasa`ma sa`mi vad de mess/facebook/winamp si samp, ca atat pot face la ora asta, cat stau in casa :)

a da inca o chestie .. nu`mi mai fura vorbele de sus .. din posturile mele anterioare . nu vezi ca nu stii sa intorci vorba ? incerci tu ceva doar ca sa nu pari mai prejos, dar te asigur, esti mult mai martalog prin fiecare post care`l faci, ca incerci sa`mi dai maxim dar nu poti. incerci tu ceva dar nu`ti iese...deci .. sfatul meu , e sa stai cuminte acolo in banca ta , sa taci si sa inghiti ca gata ... esti praf :)

Omule, mai fomist ca tine nu am vazut pe serveru' asta, sincer iti zic si fara suparare. + ca ai respect pentru inca 7 levele, dar na, de ce sa dai tu bani pe ele ? Ca na, e criza, mai bine sa se adune acolo ca nu strica. Zeliscu, ia-ti o viata. Te pup din avion :*

Bai copile sti ma macar ce inseamna "Nolifer" ?

Voi numai pe altii ii vedeti dar la voi nici nu va uitati...uita'te ma cine a intrat acuma pe server...PRIMU "CipiGroza" baa OBSEDATULE Primu ma :|

Uita'te mai intai la tine bai tarane ... in primul rand tu nici nu ma cunosti pe mine in real life...ca sa zici asemenea lucruri despere mine...iar in al doilea rand nu de mai da tu mare la PC, ca daca te prind pe afara nu sti cum sa fugi mai rpd..asa ca taci in banca ta...

IDEM

Uita'te la tine baaa AI INTRAT PRIMUL CAND A FOST DAT DRUMU LA SERVER PRIMU BAA

OBSEDATULE

=)) ce prost :)) , pai ba spartule daca nu ne cunosti in rl , de ce teai luat de mine ? , tot el sa luat primu de mine si tot el acu cica ''daca nu ma cunosti nu te lua de mine'' :))

eu am 16 ani si nu ma iau de nimeni fara motiv si tu la 19 ani ai tai , stai sa te iei de lume fara motiv infata la tastatura ? daca te luai in rl mai ziceam :)) tot era ceva :))

asta e n`am ce face :) is la facultate si am timp liber, temele le`am terminat de mult .. pentru examene, n`am stres :)) si stai calm, ora mea de culcare e la 5-6 dimineatza, deci asta e programul meu obisnuit.

si pe cine faci copil cand am 20 de ani bai mucea ? :))

hai te rog .. gura mica ca esti prea panarama de om

te rog eu frumos, nu mai incerca sa`mi dai maxim/replici .. nu`ti iese frate .. esti prea martalog te rog frumos .. nu mai da quote/post .. serios .. esti panarama lasa`ma sa`mi vad de mess/facebook/winamp si samp, ca atat pot face la ora asta, cat stau in casa

Asta ai inteles tu din ce am zis eu? :-J

In fine...nu are rost sa ne certam aici...Daca vrei imi lasi un Pm cu nick pe Skype...sa iti aud si eu vocea ta..sa te vad atunci daca mai esti tare in gura cum esti aici ) ;)

In fine...nu are rost sa ne certam aici...Daca vrei imi lasi un Pm cu nick pe Skype...sa iti aud si eu vocea ta..sa te vad atunci daca mai esti tare in gura cum esti aici ) ;)

=)))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))) aduceti o putinâ de apa si un furtun ca mor =))))))))

- ce conteaza ce voce ai cu cum esti in realitate ma boule ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

- poate omu are musafiri , lume care poatel aude daca vorbeste la ora asta.. :)) spart cu diploma ce esti

imi pare rau, nu detin skype pentru ca nu ma pasioneaza. eu cat stau la PC am muzica data tare, si prefer un dnb/dubstep decat sa aud toti maimutzoii ca tine :))

de acu poti sa postezi cat vrei .. ca sa te simti bine :-J eu nu mai am kef, ca oricum .. orice ti`as spune .. tot aia e .. esti prea ratat pentru anul acesta, secolul, mileniul, si chiar viata aceasta ..

deci enjoy :) hai baga +1 .. baga tare .. hai sa te vad .. :-J nici nu mai citesc .. poti sa ma injuri de ce vrei, cum vrei ..

esti prea praf ca sa iti zic mai multe.nu are rost.

papa :*

=)))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))) aduceti o putinâ de apa si un furtun ca mor =))))))))

- ce conteaza ce voce ai cu cum esti in realitate ma boule ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

- poate omu are musafiri , lume care poatel aude daca vorbeste la ora asta.. :)) spart cu diploma ce esti

Clar..se vede ca ai minte de gaine inchiata...

Bafta OBSEDATILOR DE sa-mp ( CipiGroza , care rupe AFK'u )

Bafta CODATULE (Rubby cel mai codat player )

Bafta Momaie ( mergi ba la scoala dupa sa vi aici )

:-H

macar stau afk idiotule :-J ca nu ma incurca cu nimic GTA`ul in bara, cat fac altcv la PC / prin casa

nu mai suferi taticule prin sms :-J ...

78194346.jpg

Ba tu te vezi macar ? Ce fomist esti ma ? Stiu, ti-ai dorii sa fii admin, level 96, vreo 3 miliarde in banca si un bullet cu hidden dublu, palatu' lu' kaiac si HU ca business. Nu vezi ma cat de fomist esti ? Aaaa, ai mai vrea sa ai vreo 69.000 de +1 pe forum + reputatie vreo 600, numa' taranii ca tine poate sa puna ca signature: "Apasa + daca tia placut postul meu ! Multumesc. " analfabet de prima clasa... pana atunci mai stai putin afk, mai iei un rob, mai iei un payday, si asa trece viata ma ZeliscU. Noapte buna, bafta la robb-eri.

ON: Stalpurile si Brazii de la Primarie / LSPD se vor scoate dupa sarbatori! Insa despre noul GM, s-au adaugat chestii noi, frumoase... mult mai frumoase! Am avansat...

de fapt ... "stalpii" =))

Cine mai posteaza aiurea! Voi cere WARN UP! Terminati oameni buni, pana mea.. de aia exista mess / skype! Injurati-va de toti dracii acolo, aici este un forum... nu ne doare pe noi cat de prosti sunteti voi!

CINE MAI POSTEAZA DE ACUM, VORBESC CU DaniSteptu, SI VA DA UN SUSPEND DE VA DOARE LA MASEA!

Cine mai posteaza aiurea! Voi cere WARN UP! Terminati oameni buni, pana mea.. de aia exista mess / skype! Injurati-va de toti dracii acolo, aici este un forum... nu ne doare pe noi cat de prosti sunteti voi!

CINE MAI POSTEAZA DE ACUM, VORBESC CU DaniSteptu, SI VA DA UN SUSPEND DE VA DOARE LA MASEA!

ba si tu chiar crezi ca`mi pasa daca iau suspend ? =)) imi mai fac 20 de conturi ca sa va dau umilinta, analfabeti de oameni =))

dute la somn copkil de 15 ani cu "stalpurile" tale cu tot =))

chiar nu se observa cata prostie pe voi ? =)) si mai aveti tupeu sa comentati ?

stalpurile ma ? =))

crek si femeia de serviciu de la scoala ar rade pe fazele astea =))

Clar...

Nu vad rostul topicului va primi closed ca te repede asta e sigur, asa ca evitati sa faceti +1 ca poate chiar se lasa cu warn up...

Noul update e bun ca are mici probleme asta e partea 2-a si alea se vor rezolva stai linitit...

Clar...

Nu vad rostul topicului va primi closed ca te repede asta e sigur, asa ca evitati sa faceti +1 ca poate chiar se lasa cu warn up...

ma omule...si ce daca ? nu vezi cata prostie pe astia de mai sus ? :)) logic ca se lasa cu disable , ca adevarul doare :)) cand le dai oamenilor peste nas gata .. musamalizeaza totul intr`o secunda =))

[ stalpurile ]

=))))))))))))))))))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.