Jump to content

Cei cu B-zone?

AdrianCrT

Recommended Posts

Inainte sa faci un NOU topic , chestia numita "SEARCH" te ajuta , sau macar te puteai uita si tu

Topic asemanator : http://b-zone.ro/forum/topic/84876-intrebare/

Raspuns : Nu , nu se da nici'un WIPE , totul se anunta , nimic nu se face fara sa se anunte pe forum si fara sugestii / pareri.

Hai cu T/C-ul.

Ce se intampla cu b-zone????se da wipe ?? cand se redeschide

"Da", se da wipe. Acum poti dormi linistit sau ma rog.... nu cred ca vei linistit daca s-ar da wipe. Apropo, exista o sarbatoare numita Craciun, ea are loc in viata reala, nu in joc. Mai lasati fratilor jocu' asta si nu mai faceti topic-uri inutile.

Uitati-va ma la DOwn Time ..si o sa aflati cauza.

A cazut hostul,daia este serverul picat.

Azi este craciunul..bucurati-va alaturi de cei dragi..si aveti rabdare ca o sa isi revina el.Sarbatori fericite

Wow sunteti cam disperati scuze ca va zic....

Poftim? Stai, c-am citit asta si nu mi-a venit sa cred, aproape-am cazut de pe scaun de ras.

Cati ani ai? In realitate, nu varsta ta imaginara sau din joc.

Deci TU! Dupa ce ca nu stii sau nu ai rabdare sa verifici putin prin sectiunea RPG, sa vezi daca.. nu stiu.. poate A MAI DESCHIS CINEVA UN ASTFEL DE TOPIC? Tot TU, dupa ce posteaza altii 10 ca sa-ti explice ca nu se va da niciun wipe si ca serverul e inchis pt maintenance.. tot TU, vii si spui "Wow sunteti cam disperati scuze ca va zic...." ?

Doamne, iarta-ma, ca e Craciunul, dar tu gandesti, ai capacitatea asta? Fereasca-ma Dumnezeu, sa ma fereasca! Deci, pur si simplu, stau si ma gandesc de ce ai postat asa ceva.. replica asta geniala, care ii "umileste" pe ceilalti si reliefeaza cat de bun esti tu (in mintea ta), si nu-mi vine in cap decat ca-ti place sa faci +1. Sau cel putin asta sper, auzi.. genial, m-ai amuzat dar mi-ai facut si-o mie de draci in acelasi timp, du-te si vezi sub brad daca ai primit vreun cadou si inchide forumul.

A, da.. Craciun fericit!

Inainte sa ne faci pe noi disperati , ia si citeste topicul Downtime din sectiunea Server Announcements , acolo am postat ca hostul este picat , de aceea nu pot deschide serverul.

Nu e niciun bug la server sau altceva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.