Jump to content

Problema grava cu un telefon reply va rog

Steve Taylor
 Share

Recommended Posts

Salut , am si eu o mica problema , deci au venit colindatori pe la mine si mi-au furat un telefon pe abonament si aveam doar cateva minute doar 10 minute mai erau si , tot am incercat sa il gasesc s i nu am reusit nicicum , am sunat la *222 ( servicii cu clienti [ la bucuresti ] ) si nu raspunde nimeni , deci cum sa fac sa , sau la ce sa sun sa blochez cartela va rog e grav ( acel infractor poate sa fac cost cat vrea ) . Nu este bine la *222 ( apropo e vodafone )

Fara tepari !!! doar cine stie reply

Telefonul este greu de gasit dar ca sa nu mai fie valabila cartela te duci la cei de la Vodafone in cazul tau si le spui ca Telefonul meu a fost furat si vreau sa inchei contractul. Si eu te vor ajuta, daca contractul tau este pe 2 ani si nu au trecut 2 ani ghinionul tau. Sper ca te-am ajutat, si tata a patit la fel doar ca era pe Orange a facut fix ce ti-am zis mai sus el avea contractu pe 2 ani si ia expirat si a putut sa nu mai ramana la ei. Multa bafta si ghinion de ce ti sa intamplat.

Tot ce poti sa faci este sa suni si sa spui sa blocheze cartela pt a nu avea cu cost suplimentar ... dar nu se paote localiza telefonul . Este doar daca plateai la inceput o suma mai mare , apoi trebuia sa plateste pe luna o suma ca ei sa iti puna un chip in telefon pt localizare . De obicei cipurile astea le cer oamenii cu telefoane scumpe . Aveai telefon scump ?

Oameni buni haideti sa gandim real.

Aproape orice i-ai face nu il mai recuperezi.

Iti recomand calduros o vizita la Politie, depui declaratie si speri ca il primesti inapoi [ am auzit de destule cazuri cu telefoane recuperate dupa 6 luni - 1 an ].

Primul lucru care trebuia sa il faci era sa suni la Serviciul cu Clienti Vodafone si sa inchizi numarul.

Auzisem la un moment dat ca operatorii pot localiza telefonul, dar oficial si legal nu au acest drept [ ei au tehnologia dar nu au voie sa o foloseasca ] si nimeni nu are voie sa se atinga de ea.

Sau daca stii pe cineva SUS plasat la S.R.I.

P.S: La politie recomand sa te duci si daca ai cutia telefonului sau daca stii IMEI-ul.

Oameni buni haideti sa gandim real.

Aproape orice i-ai face nu il mai recuperezi.

Iti recomand calduros o vizita la Politie, depui declaratie si speri ca il primesti inapoi [ am auzit de destule cazuri cu telefoane recuperate dupa 6 luni - 1 an ].

Primul lucru care trebuia sa il faci era sa suni la Serviciul cu Clienti Vodafone si sa inchizi numarul.

Auzisem la un moment dat ca operatorii pot localiza telefonul, dar oficial si legal nu au acest drept [ ei au tehnologia dar nu au voie sa o foloseasca ] si nimeni nu are voie sa se atinga de ea.

Sau daca stii pe cineva SUS plasat la S.R.I.

P.S: La politie recomand sa te duci si daca ai cutia telefonului sau daca stii IMEI-ul.

IMEI-ul localizeaza telefonul. Este un cod pe factura, care este si pe bateria telefonului.

Defapt el este trecut pe plaza de baza a telefonului [ E un sticker cu mai multe detalii de obicei il gasesti dupa ce scoti bateria ].

Daca mai are IMEI-ul notat undeva [ scris de el, factura, garantie , cutie telefon ] merita incercat. Chiar daca pierde o ora din viata pentru asta.

Sa rezolvat azi am mers la un magazin vodafone , cartela e inchisa si am scos alta cartela

oricum acuma nu se mai poate localiza , dar o sa il gasesc eu pt ca ( eu loc intr-un sat mai mic cu 70 oameni ) + o sa fie usor suntem putini si o sa fie foarte usor

oricum multumesc pt . ajutor

Topic Closed !!

Nu ai pentru ce.

La sat e cel mai usor sa gasesti cine a colindat ;;).

Umbla vestea repede si de frica sigur va veni ala la tine sa ti-l dea.

Oricum, nu te baza neaparat pe asta. Gandestete la un telefon nou ;).

- Topic Closed -.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.