Jump to content

B-Zone TV - This is B-Zone

Zww
 Share

Recommended Posts

Destul de frumos , puteai sa editezi si cu niste programe .. Dar , iti dau o nota de 8/10 ( nu sunt profesionist , este o nota data de la player , la player. ).

Edited by Tazu

• Editat cu Movie Maker
  • Numele si health se vad
  • La TTC a si scapat masina
  • Doar tu dansai
  • Actiune n-am vazut, iar drama nici atat.

** Daca-l mai vad de vreo 3,4 ori mai gasesc motive sa te critic.

Si ce daca e editat cu Movie Maker? Dani cu ce crezi ca editeaza?

Si ce daca se vad numele si health? Eu am filmat imprejurimile,nu am planuit eu ca voi filma aia si aia.

Da,dar a luat alta dupa.

Da,aia stiu.

Si asta stiu.

Terminati cu criticatul in p**a mea.

Pentru tine prietene, DaniSteptu lucreaza in Sony Vegas, Nu in MovieMacker

Pentru tine prosprietene,am vorbit cu el,si a zis ca mai editeaza si in Movie Maker. Si vrei ca eu sa incep direct in Sony Vegas? Hai lasa off-topic-ul ca deja ai inceput la fiecare film al meu asa.

Apropo,e MovieMaker nu MovieMacker.

Edited by Ca p pY

Felicitari. Te-ai descurcat foarte bine. Ai bagat si efecte :D. La faza: Dancing and partying doar tu dansai.Puteai sa aduci si tu 2-3 playeri :)).

10/10.

Sigur nu ai avut ceva bauturi alcoolice la bord ? In timpul vizionarii videocilpului ?

• Editat cu Movie Maker
  • Numele si health se vad
  • La TTC a si scapat masina
  • Doar tu dansai
  • Actiune n-am vazut, iar drama nici atat.

** Daca-l mai vad de vreo 3,4 ori mai gasesc motive sa te critic.

Mi-ai luat vorbele din gura.

Si ce daca se vad numele si health? Eu am filmat imprejurimile,nu am planuit eu ca voi filma aia si aia.

Da,dar a luat alta dupa.

Da,aia stiu.

Si asta stiu.

Viata e grea , stim . Obisnuieste-te cu critica.

Filmuletul e ...dragut dar se putea mai bine ..mult mai bine , chat-ul ti-a taiat din start din nota...dupa cand am vazut lag-ul ....si mai si . De aceea avem server de filme...sa poti face filmul lejer . Oricum 5/10 , e destul de mare nota . Mai lucreaza , sper sa nu te fi suparat cu ceva , dar eu spun doar adevarul .

Edited by UslA r3g3n3sis

Salut Zww sunt RiddeR . Ati dau un sfat , atunci cand filmezi si nu vrei sa se vada numele playerilor dute te ex: Pune caracteru tau dupa o cladire mai indepartata sa zicem cativa metri de locul actiuni si dute cu CamHack , atunci nu se vede numele playerilor !

PS: In loc sa criticati , mai bine ia-ti da o mana de ajutor , sa ii explicati unde a gresit , la orice film doar critici :-J si exact aceleasi persoane !

Edited by RiddeRee wtf

1. la inceput cand ai filmat blocurile alea, mi s-a parut prea monoton, m-am plictisit

2. se vede urat in playeru ala de la youtube, doar in mijloc, puteai sa-l editezi sa se vada frumos in tot playeru (in toata casuta aia)

3. se vad urat fazele alea in care tu scri /enter /exit etc

4. ai filmat in timp se miscai din mouse si se vede la fel, urat

5. puteai sa iei niste cadre exacte si sa filmezi 3-4 secunde apoi treceai la alta imagine

6. incearca sa faci ceva autentic, s-au plictisit oamenii de prezentari, etc..

7. ala la TCC a scapat masina.. (lucreaza de multe ori pana iti iese faza perfect, nu trebuie sa te grabesti)

8. se vede numele si healthu = urat

9. se vede kilometrajul = urat

10. textu ala care apare in centru, puteai sa il pui jos, daca vruiai sa iti iese mai frumos

11. pe la sfarsit iti apare aia cu Payday ...

sunt multe defecte, ai zis sa te critic, acum sa nu spui ca ma cred eu profesionist sau nu stiu ce.. ti-am zis ce cred eu ca nu e bine, salut

Da,dar a luat alta dupa.

Da,aia stiu.

Si asta stiu.

Daca vrei sa nu te mai criticam, fa niste filme in asa fel incat sa nu avem motive decat sa te laudam sau sa-ti dam sugestii, asa ca DaniSteptu. Si, ai grija, ai un limbaj care se "potriveste" perfect cu acela al unui Moderator.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.