Jump to content

B-Zone TV - Stracci family presentation

Zww
 Share

Recommended Posts

Iti voi spune ce nu imi place.

1. La inceput, secunda 00:02, cel in albastru este omorat de ceilalti. Nu se poate trece cu vederea intr-un film.
  2. Cand mergeti pe Dodo, la 00:25, cade cineva si ideea in sine de a merge pe aripa unui avion mi se pare cam aiurea.
  3. Schimbarea de la o melodie la alta este prea rapida, trebuia sa le suprapui pe ultimele 5-10 secunde.
  4. Nu imi plac efectele de Move Maker. Strica mult intr-un film. Alea merg mai mult la un slide cu poze sau ceva de genu'.
  5. Cand sunteti in Jizzy's si trageti in cei din Barzini, il omorati pe Don, dar Big Smoke si Ryder, nu reactioneaza, nu fug, nu trag. Se vede prea "regizat" ca sa zic asa.
  6. Cei din Barzini fug dupa voi, intr-un Infernus. E cam aiurea faptul ca un membru Barzini sta pe palfonul masinii. Nu prea se practica in RL acest tip de urmarire. :))
  7. Nu inteleg ce cauta CJla sfarsit la mormantul lui Don Barzini.
  8. Ar fi trebuit ales alt anim atunci cand este in acel sicriu. Cu /fall picioarele ies din sicriu.

Tot ceea ce am spus mai sus, este doar o parere personala. Nu trebuie sa te superi, eneverzi sau mai stiu eu ce. Prefer sa-ti spun unde ai gresit ca sa te poti corecta pe viitor, decat sa zic "Bravo, minunat!".

Este o diferenta destul de mare fata de Barzini Presentation. Esti pe drumul cel bun. Succes in continuare si sper sa tii cont de ceea ce am scris.

Edited by MrYonutz

1. La inceput, secunda 00:02, cel in albastru este omorat de ceilalti. Nu se poate trece cu vederea intr-un film.
  2. Cand mergeti pe Dodo, la 00:25, cade cineva si ideea in sine de a merge pe aripa unui avion mi se pare cam aiurea.
  3. Schimbarea de la o melodie la alta este prea rapida, trebuia sa le suprapui pe ultimele 5-10 secunde.
  4. Nu imi plac efectele de Move Maker. Strica mult intr-un film. Alea merg mai mult la un slide cu poze sau ceva de genu'.
  5. Cand sunteti in Jizzy's si trageti in cei din Barzini, il omorati pe Don, dar Big Smoke si Ryder, nu reactioneaza, nu fug, nu trag. Se vede prea "regizat" ca sa zic asa.
  6. Cei din Barzini fug dupa voi, intr-un Infernus. E cam aiurea faptul ca un membru Barzini sta pe palfonul masinii. Nu prea se practica in RL acest tip de urmarire. :))
  8. Ar fi trebuit ales alt anim atunci cand este in acel sicriu. Cu /fall picioarele ies din sicriu.

Tot ceea ce am spus mai sus, este doar o parere personala. Nu trebuie sa te superi, eneverzi sau mai stiu eu ce. Prefer sa-ti spun unde ai gresit ca sa te poti corecta pe viitor, decat sa zic "Bravo, minunat!".

Este o diferenta destul de mare fata de Barzini Presentation. Esti pe drumul cel bun. Succes in continuare si sper sa tii cont de ceea ce am scris.

Deci sa iti spun de ce ryder si smoke nu reactioneaza ? pai ei 2 n-aveau timp direct man down culcat spuf gata mort jos , Acel CJ este pus acolo ca se stie ca este fratele lui sweat si in rest nah , greseli dar e frumos !

CJ e fratele lui Don Bazini (Sweet). Ryder & Big Smoke deja erau in numar mic comparat cu Stracci,cum vrei sa reactioneze...in realitate trebuia sa pun eu text cu "mainile sus" sau ceva de genul dar am uitat :)). Mersi pentru aceste sfaturi,stiu pe ce sa lucrez data viitoare Ionut :*.

E bunicel, doar ca nu-mi place ca te-ai inspirat cam mult din alte prezentari.

In jizzy, cu barzini e ceva similar ca si in Paterno presentation facuta de Dani, iar faza cu masinile sarind in parcarea din spatele gsls-ului este deasemenea in Paterno presentation facuta de Florinacyo...

Pana si faza cu "Rip Don Barzini" e plagiata, cum am venit eu impreuna cu Dani cu ideea de a nu fi uitat ( R.I.P ZaNu), repede si tu... Chiar nu-mi plac chestiile de genu`.

Edited by Ecs7azy

This is quite an awesome film thus the lag that sometime happened.

It was staged perfectly, I was there when you made it.

So yea, congrats for a pretty awesome film!

Ce pot sa spun, slabut filmul, si nu o zic din rautate. Criteriile pe care m-am bazat? Sunt urmatoarele:

1. Dupa cum au mai spus si ceilalti, la inceput acel individ in albastru este ucis de unul din colegii sai.

2. La scena cu avionul cineva cade de pe el.

3. In momentul in care cei din Stracci intra in Jizzy Club, dureaza foarte mult pana cand urca sus! Aproape ca imi venea sa ma culc (ironic). Chiar daca ai folosit acel efect slow motion... a iesit cam aiurea, serios.

4. Incearca cand mai filmezi cu camhack sa selectezi din propietatile programului sa ascunda acele "TRUE ..." "FALSE ..." s.a.m.d. strica foarte mult.

5. Pe la sfarsit cand era batalia aceea intre politist si Stracci se auzeau pe fundal mai multe sirene de politie, insa era o faza foarte bizara, unde erau toti? O.O Nici masini ci doar 1 om.

6. La sfarsit cand era cadrul cu R.I.P. Don Barzini, cineva era mort pe podea in skinul lui CJ!

7. Ai filmat foarte mult de la o distanta foarte mare.

8. Cand voi i-ati omorat pe cei 3 de la Barzini, ei nu trageau O.O, atat de prosti sa fi fost incat sa nu se apere?!

9. Muzica intra foarte urat una peste alta.

Imi cer scuze, dar asta este adevarul.

EDIT: Nu Th3maN, tu ai facut chiar acum +1 pentru un post inutil. Sa iti spun ceva, cand o sa ajungi sa faci filme si sa intelegi despre ceea ce am vorbit, atunci comenteaza. Si apropo, eu nu m-am uitat decat la 2-3 comentarii, nu m-am luat dupa nimeni. Am cerut sanctionarea ta pentru faptul ca ai mai dat un reply pentru +1. Eu am invatat-o pe pielea mea ca nu trebuie sa dai decat un edit si imi trimit un PM cu link si gata.

Edited by SkillZ Max

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.