Jump to content

Ce va atrage la B-Zone ?

lex

Recommended Posts

pai in primul rand ma atrage avatarul lui lexutzu:P jk.

Srv fain, No lag. Non Stop.

Prieteni :P and fun.

Sa nu postez, am si asa ceva :D

29corsetbosom.gif

avatarul lui lexutzu (care cred ca nu este tocmai in conformitate cu regulamentul :D) + skinul de pe forum foarte profi.

pai in primul rand ma atrage avatarul lui lexutzu:P jk.

Srv fain, No lag. Non Stop.

Prieteni :P and fun.

Sa nu postez, am si asa ceva :D

29corsetbosom.gif

Tot a lui lexutzu ii mai fain :-

Noh sa revenimcu picioarili pe pamant (ambele avatares ale mele mai aveam).

Pe mine ma atrage Staff-ul, playerii (50-50), economia, serverul (cum este 'aranjat') aproape totul :)

pai ma atrage:

- no lag

- multi playeri

- admini buni si activi

- econimia srv

- nu sunt codati

- este amdbot daca face multe lucruri bune

- si multe altele

P.S: Sper ca b-zone sa intreaca toate srv care exista pana acm si mai ales #cenzurat# si #cenzurat# si sa aveam multi multi playeri

NU spun ce ma atrage, dar spun 5 motive pentru care nu as juca aici:

1. Nu se vad jucatorii pe radar si pe harta. Stiu ca ati scos asta cu gandul sa simulati cat mai bine "real life" , dar acest fapt atrage 2 dezavantaje:

a. devine destul de plictisitor sa gasesti pe cineva

b. da senzatia de pustiu, un server pustiu.

2. Se comunica foarte greu (sau cel putin nu am descoperit eu alta modalitate)

a. cu mobilul ma descurc foarte greu: uneori apare un bug enervant si nu pot baga telefonul in buzunar, daca incerc sa sun pe cineva uneori imi da ton ocupat, plus ca nu stiu numerele de telefon ale celorlalti.

b. nu am descoperit o modalitate de PRIVATE MESSAGE. cred ca ar fi fost utila.

3. Este un haos ingrozitor pe server, masini parcate aiurea, dezordine in fata sectiei PD etc.

4. Nu se respecta regulamentul. Inteleg ca nu multi au peste 18 ani, cu toate astea ar trebuii ca cel putin in factiunile serioase: pd, fbi, ng sa acceptati oameni seriosi.

5. Limbajul anumitor jucatori. Si ca sa dau un exemplu concret:

suoputec6mys21skwl6y_thumb.png

Este admin si are un asemenea limbaj. Nu stiu cati ani are baiatul acesta, dar sunt sigur ca daca ne-am intalni pe strada, nu ar mai vorbi asa.... :|

Incercati sa nu ma injurati pentru criticile aduse. Cred ca uneori criticile pot fi si constructive si pot contribuii la dezvoltarea serverului.

NU spun ce ma atrage, dar spun 5 motive pentru care nu as juca aici:

1. Nu se vad jucatorii pe radar si pe harta. Stiu ca ati scos asta cu gandul sa simulati cat mai bine "real life" , dar acest fapt atrage 2 dezavantaje:

a. devine destul de plictisitor sa gasesti pe cineva

b. da senzatia de pustiu, un server pustiu.

2. Se comunica foarte greu (sau cel putin nu am descoperit eu alta modalitate)

a. cu mobilul ma descurc foarte greu: uneori apare un bug enervant si nu pot baga telefonul in buzunar, daca incerc sa sun pe cineva uneori imi da ton ocupat, plus ca nu stiu numerele de telefon ale celorlalti.

b. nu am descoperit o modalitate de PRIVATE MESSAGE. cred ca ar fi fost utila.

3. Este un haos ingrozitor pe server, masini parcate aiurea, dezordine in fata sectiei PD etc.

4. Nu se respecta regulamentul. Inteleg ca nu multi au peste 18 ani, cu toate astea ar trebuii ca cel putin in factiunile serioase: pd, fbi, ng sa acceptati oameni seriosi.

5. Limbajul anumitor jucatori. Si ca sa dau un exemplu concret:

suoputec6mys21skwl6y_thumb.png

Este admin si are un asemenea limbaj. Nu stiu cati ani are baiatul acesta, dar sunt sigur ca daca ne-am intalni pe strada, nu ar mai vorbi asa.... :|

Incercati sa nu ma injurati pentru criticile aduse. Cred ca uneori criticile pot fi si constructive si pot contribuii la dezvoltarea serverului.

OFF :1. Asta e si ideea sa fie cat mai RP , noua ne place , stii cum se zice viata'i greu.

2.La acel bug phone exista comanda /phone 2 de al baga in buzunar.

3.Da am spus asta (ga0zarilor), toata lumea stie sunt un tip glumet ( la prieteni le spun gay , si nu se supara) , si asta nu tine de admin.

4.Am 16 ani si nu imi e frica de nimeni , si daca ne'am intalnii pe strada cred ca tot asa ti'as zice .

5.Noi dorim sa fim o comunitate cinstita , de aceea esti binevenit aici .

6.Daca joci 1 zi nu iti dai seama de nimic , incearca sa comunici si noi vom fi alaturi de tine.

Salut,

Kip ...

ON: B-Zone este sinurul server pe care am jucat , il ador si nu stiu cum sunt celelatle servere , dar asta e perfect :D

P.S : Uitate si la semnatura mea :))

Hai ma ca kip chiar a ziso in gluma acolo,defapt cand a ziso nu erai acolo eram eu si cu qaz

Si joc aicea doar ca exista admbot cea ce nu mai baga toti bani cati vor ,nu mai cumpara toti arme sa traga cine stie de unde in mine.....

Poza lu lexutzu Este foarte tare mereu ma opresc si ma uit la ia :))<:-P

1. Am inteles deja idee cu RP, doar ca...am mai spus-o si ma repet: pare foarte pustiu serverul si iti garantez ca nu vei atrage jucatori noi, pentru ca odata ce se vor conecta si vor observa "obstacolele", vor renunta...

Comunitatea vrea jucatori noi? Creati conditii, sa le fie mai usor la inceput, nu sa-si bata capul pana descopera multe chestii pe server. O sa spui: "cine vrea sa joace bine, cine nu , nu"....ok, atunci ramaneti cu maxim 50 de jucatori....

2. Vorbesti de RP? Pai dai un sms....l-ai scris...s-a trimis...si abia apoi scoate personajul telefonul, pe care il tine la ureche. De ce? Mai iti ia si cateva secunde sa scrii /phone 2. Dar nu asta ar fi problema, problema e ca la un moment dat te saturi ....

3. Tine foarte mult de admin....sincer, nu stiu ce spune la regulament in acest moment, dar daca ar fi un regulament normal ar spune ca nu ai voie sa injuri/jignesti etc. Si cine o face ar trebuii sanctionat. Ce exemplu dai tu ca admin? Intra unu pe server si ia ban/warn...vine pe forum si intreaba: dar eu de ce am luat ban iar ala (adica adminul) nu ? :| SI ii raspunzi: "Adminul e smecher".... :|

Foarte frumos, ce pot sa zic....

4. Sunt absolut convins ca in sinea ta te consideri un zmeu. Apreciez faptul ca nu iti e frica de nimeni, dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa ii jignesti. Cu atat mai mult , ca nu stii cu cine vorbesti, habar nu ai cine e la celalalt capat al firului... habar nu ai ce usor poti fi gasit, iar cine vrea sa te gaseasca, te gaseste cu un scop.

5. Felicitari voua.

6. Nu joc de o zi, joc de cateva zile, timp in care mi-am format cateva idei.

Mi se pare amuzant ca spui ca B-ZONE e perfect. Nici un server nu e perfect. Toate au avantajele lor si dezavantajele. Dar sunt curios, daca nu ai jucat si in alta parte, cum poti face comparatie ?

P.S. Se scrie "Uita-te" ( :) glumeam si eu, nu te supara acum :) )

Vad ca se poate vorbi cu tine , esti de treaba , insa nu intelegi ..sau mai bine zis nu ai simtul umorului , decand sunt pe server am incercat sa fiu cat mai comunicativ , am ajutat playerii si am incercat sa ajut cat pot de mult comunitatea , insa mai intalnesc persoane care nu stiu de gluma , si scuze daca te-ai simtit jignit , si crede-ma nu imi pasa cine e la celalalt capat pot sa ai 2 kg de muschi pe tine si sa ai 25 de ani , nu ma intereseaza , cat despre limba romana .. cred ca nu e cazu sa ne corectam .. pentru ca nu ne examineaza nimeni si asta este limbajul tineretului .. " ai inteles manktiasi ?" Oricum sper sa ramai la noi ca imi placi .. adica nu's gay da imi place sa vb cu tine :))

Nu inteleg de ce nu va convine ca nu va vedeti pe harta, sau ca /w nu merge la distanta etc. Important ii sa te distrezi, nu sa-ti pierzi timpu' sa faci bani pe un amarat de joc ... Banii nu aduc fericirea :).

As vrea sa mai scriu multe da' nu cred ca citeste careva :-J ...

PS: Daca intrati aici special pentru bani, sau sa-l injurati pe nu stiu cine, mai bine nu intrati.

Nu inteleg de ce nu va convine ca nu va vedeti pe harta, sau ca /w nu merge la distanta etc. Important ii sa te distrezi, nu sa-ti pierzi timpu' sa faci bani pe un amarat de joc ... Banii nu aduc fericirea :).

As vrea sa mai scriu multe da' nu cred ca citeste careva :-J ...

PS: Daca intrati aici special pentru bani, sau sa-l injurati pe nu stiu cine, mai bine nu intrati.

Treaba cu /w la mica distanta e bine cum e acuma, dar cum a zis si omega daca un player nou vrea sa intre pe server si nu vede pe nimeni pe harta zice ca e gol si are ceva ug meniul cu playeri si pleaca de pe server.

Nu ma atrage nimic . am ramas aici doar pentru cativa oameni care chiar tin la mine.

Omega16 desi nu stiu ce nume ai in joc ... ai mare dreptate in anumite lucruri.

Am vazut ca nu stii sa bagi telefon in buzunar sau sa afli numere de telefon. ( din ce-ai zis tu ).

1. ca sa bagi telefon in buzunar scrii : /phone 2

2. ca sa afli numarul cuiva iti trebuie PhoneBook pe care o cumperi de la 24/7 si te costa 5000 $.

As putea sa te indrum eu in joc daca esti cumva incepator.

Cu cat joc mai mult pe B-Zone cu atat imi fac o parere mai proasta despre server , pe zi ce trece gasesc ceva ce nu este in regula , dar ce sa fac trec mai departe . Sa dau un exemplu astazi mergeam pe strada cu masina ( in joc ) , mergeam pe contrasens :| , vine Mastertrap21 din fata si imi zice sa cobor din masina si dastea , el este FBI , ar trebui sa se ocupe cu chestii de droguri nu de circulatie , anyway . Incep si fug , imi da wanted 3 pt fuga , fug ce fug ajung la un bar , am intrat inauntru si stau in /animswat 13 , vine mastertrap si incepe si trage , o iau iar la fuga si imi da wanted 6 runner ( si nu este 6 DRAQ ) , iar fug , ajung pe aeroport in SF si vine si el dupa mine , ma urc in elicopter , fug si imi da kick . cand intru eram in casa imi da w6 crash alt politist si el vine cu goto la mine si ma omoara .

Sincer aces gen de comportament nu ma atrage deloc , si din ce in ce mai mult vreau sa ma las de B-Zone si sa ma apuc de alt srv unde orice player este respectat. A da si daca vroiam sa fac post lui Master pt asta putrezea pe aici , ca nu baga nimeni in seama postul meu , ca de este admin si a contribuit la server .

Acest comportament o sa faca multa lume sa plece de pe server .

Guest Predator
Asa a fost, asa va fi si asa va ramane ....... si da, e plictisitor ... te saturi repede din pacate :|

Putem schimba asta cu putzina tragere de inima ..

On : Modul in General ... si .. De Friends (lexutzu etc etc )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.