Jump to content

Need for Speed Shift

Andrei
 Share

Recommended Posts

EA a anunţat că noul joc din seria NFS, Need for Speed Shift, va fi lansat în septembrie, pe 17 în Europa şi pe 2 în America de Nord.

Jocul este realizat pentru PC, PS3 şi Xbox 360 de echipa de la Slightly Mad Studios, iar cei de la EA Bright Light se vor ocupa de varianta pentru PSP.

Producătorii promit că Shift va fi jocul cu "cea mai variată gamă de maşini a seriei", dându-ne posibilitatea să manevrăm maşini ca Pagani Zonda F, Porsche 911 GT2 sau Lotus Elise.

Need for Speed Shift va include şi curse de drifting. Si pentru a se asigura că nivelul de realism este cât mai ridicat, producătorii au apelat la ajutorul campionului mondial de drifting Vaughn Gittin JR, membru al echipei Falken. Şi putem spune că Vaughn şi-a adus contribuţia din plin la realizarea modului de drifting, având în vedere faptul că a lucrat mai bine de 100 de ore alături de echipa de designeri. Care a fost rolul său, puteţi afla chiar de la el, vizionând un trailer pe care îl găsiţi aici.

Cerinte minime de sistem pentru jocul Need for Speed Shift:

- Procesor Pentium 4 3.2 GHz (3.4 GHz pentru Vista)

- 1GB RAM (2GB pentru Vista)

- Placa grafica - 256MB RAM si Pixel Shader 3 (PCI-Ex)

- Placa de sunet compatibila cu DirectX 9.0c

- 10GB spatiu liber pe hard disk

- Windows XP cu SP3 sau Vista cu SP1

- DVD 8x

Sistem recomandat pentru jocul Need for Speed Shift:

- Procesor Intel Core 2 Duo 2,5 GHz sau AMD 64 X2 2 GHz

- 2GB RAM (3GB pentru Vista)

- Placa grafica - 512MB RAM si Pixel Shader 3 (PCI-Ex)

- Placa de sunet compatibila cu DirectX 9.0c

- 10GB spatiu liber pe hard disk

- Windows XP cu SP3 sau Vista cu SP1

- DVD 8x

Poze:

woksb86thuthry22ell_thumb.jpgz0bso0c1x97ywq3zmg2_thumb.jpgs5wgmbkncfkdzcz19hoh_thumb.jpgyc8q2lhd9i6amtkp1_thumb.jpgm1i5iiqcg5uy893dnc3s_thumb.jpg28krbsf2xoipyzeuvohd_thumb.jpg0a0iu29mijzf5iwjl875_thumb.jpggmagcngk1xk4xx5bfdlr_thumb.jpgm89e5e28uxk5jjqimoi5_thumb.jpgm1r81vq3i23luqn21ts5_thumb.jpge67knmadnmhs884trzpp_thumb.jpgss7351rz8fo0f0wnccp_thumb.jpg

Official Trailer:

hmm pare destul de reusit jocul...acum sa vedem , asa mi sa parut si undercover... dar cand am jucat :| era total aiurea.. cerintele sunt mici , chiar foarte mici :) daca are grafica din poze , controlul bun :X va fi foarte frumos jocul

fain jocul merita jucat am mai auzit de el...da video cred ca e inregistrat cam nasol se inteapa de multe ori..si arata faze numai cu busituri si trosneli :))

Se intrerupe de multe ori trailerul ca ai placa video de cacao (e trailer HD...)

OFF: Razr - nu e de vina placa video aici , conexiunea la punga sau CPU !

ON: Am putzin peste cerintze (putzin cam mult) asa ma gandeam si la Undercover dar cand mergem prea repede cu detaliile very high , rez 1680x1050 si 8xAA se bloca juma de secunda si dupaia se relua :| ! Sper sa fie ca Pro Street (poate putzin schimbat) si sa fie luuung !

Parerea mea ca e foarte reusit , mie unu imi place camera de la bord cu volanu se vede super , in sfarsit grafica , oricum nici nu imi fac sperante sa il joc :))

Oricum imaginile sunt setate toate pe very HIGH.. putina lume ar putea juca cu o grafica atat de buna..

Parerea mea o e ca o sa fie la fel ca celelalte, grafica buna pe high si pe low e de cacao.. (sunt jocuri care sunt destul de bune si pe low :) )

Debia astept sa apara sa il joc cat de maxim pot $-) :-bd=P~(*);)):emo: Sper sa imi mearga macar la high rez maxim si 4xAA daca nu very high si no AA :X :X !

Debia astept sa apara sa il joc cat de maxim pot $-) :-bd=P~(*);)):emo: Sper sa imi mearga macar la high rez maxim si 4xAA daca nu very high si no AA :X :X !

Dar nu ai pretentii deloc ... poate ai calc bun dar nu te lauda chiar asa :))

cred ca Gran Turismo 5 e mai fain ... dar nu e pt PC :|

O sa fie doar pe PS3 ...

Parerea mea ca e foarte reusit , mie unu imi place camera de la bord cu volanu se vede super , in sfarsit grafica , oricum nici nu imi fac sperante sa il joc :))

Sper sa fie un joc bun , sa se controleze masina ca la celelalte NFS , sa nu fie gen Race Driver Grid

Suna bine , dar nu imi pun mari sperante sa-l joc, deoarece Undercover-ul nu mi-a mers mai sus de Medium. Oricum , am terminat si Undercover-ul si nu pot sa spun ca am ramas dezamagit, dar sper mai bine de la Shift. AM inteles ca va fi ceva gen Pro Street, dar nu numai cu curse prin circuite amenajate. O sa il astept...

Jocu asta nu o sa fie ca Undercover , o sa fie mult mai bun si cred ca o sa fie chiar mai bun ca Most Wanted ! ... Din ce vedem pana acum din trailere si chestii dastea arata chiar de nota 10 !

Parerea mea este ca cei de le EA-Games , strica jocurile , inainte erau numai NFS-uri , cu politiie , cu tunning , super tarii , acuma , numai pe pista , dupa mine este inca un joc nereusit de la EA-Games , la fel si PRO Street.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.