Jump to content

[Cerere]AvaTaR

Yusuf ZEW
 Share

Recommended Posts

Edited by Yusuf wTF

jfjk2f.png

PS : Daca nu vei purta una dintre lucrarile realizate mai sus promit ca vei avea interdictie o perioada indelungata la cereri . Cererile din urma rezolvate de noi au fost in van deoarece tu tot aceleasi lucrari vechi le porti , chiar daca ai spus ca esti multumit si ca vei alege una dintre lucrarile realizate de membri . Eu cred ca tu faci aceste cereri doar pentru +1 .

Te voi urmari sa vad daca ai inteles ceva .

jfjk2f.png

PS : Daca nu vei purta una dintre lucrarile realizate mai sus promit ca vei avea interdictie o perioada indelungata la cereri . Cererile din urma rezolvate de noi au fost in van deoarece tu tot aceleasi lucrari vechi le porti , chiar daca ai spus ca esti multumit si ca vei alege una dintre lucrarile realizate de membri . Eu cred ca tu faci aceste cereri doar pentru +1 .

Te voi urmari sa vad daca ai inteles ceva .

Crezi ca eu fac asta sa fac +1?Nu vezi cate posturi am?Crezi ca ma mai intereseaza +1?Pana acum nu am ales niciuna deoarece nu mi-au placut

Mai astept 2-3 creatii

EDITED : Nu ma refeream doar la aceste lucrari ci la restul pe care ti le-am rezolvat impreuna cu alti membri . Niciodata nu le-ai purtat chiar daca lucrarile au fost foarte bune si tu precizai in ultimul post : "Tc , mi-am ales !" .

Edited by Anthonybz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.