Gat Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 trudalizator strikes again. nu stiu cum sa-ti zic... dar cautam de foarte mult timp enb-ul ala si nu l-am gasit... le bag acum si revin cu o poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gravano Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Multumim frumos pentru ca ne-ai pus la dispozitie niste moduri frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Frumoase modurile, as vrea si eu sa stiu daca optiunile puse de dookie functioneaza si la ENBSeries care sunt puse la download in acest topic deoarece am incercat ieri sa le bag la mine insa masinile nu li se vedeau componentele (portierele, capota, etc.) Va rog frumos sa imi spuneti si la modul pentru vegetatie daca am nevoie de cerinte mari. Imi poate raspunde cineva va rog la aceasta intrebare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 Imi poate raspunde cineva va rog la aceasta intrebare? ENB-ul acela nu este compatibil cu placa ta video.UPDATE: Am mai adaugat cateva moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 la bullet holes ai uitat linku de download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoNNeR Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Bravo ! Frumoase moduri. Mi-am pus si eu enb-ul ala, dar mai vreau unele, ți-am dat un PM. Ai un ''+'' din partea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 la bullet holes ai uitat linku de download. Am observat, il pun acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sug Pula pe 2 lei Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Poteti sa ma ajutati,instalez modul pentru vegetatie si cand intru in SAMP imi da crash. P.S:Nu am alte moduri instalate. Si cand activez enb apa se vede asa(defapt nu prea se vede) http://postimage.org/image/c6qvf54x9/ Sau dak nu stiti sa rezolvati apa va rog frumos dati-mi un enb putin mai slab(putin de tot) MULTUMESC ANTICIPAT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Poteti sa ma ajutati,instalez modul pentru vegetatie si cand intru in SAMP imi da crash. P.S:Nu am alte moduri instalate. Si cand activez enb apa se vede asa(defapt nu prea se vede) http://postimage.org/image/c6qvf54x9/ Sau dak nu stiti sa rezolvati apa va rog frumos dati-mi un enb putin mai slab(putin de tot) MULTUMESC ANTICIPAT. ENB-ul se vede asa pentru ca nu e compatibil cu placa ta video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinky Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 poate cnv sa ma ajute sa instalez shi eu cel cu bullet holes ? nu prea le am cu instalu de moduri si dastea ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Kaine Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Foarte frumos, dar care e cerinta minima la placa video pentru ca jocul sa mearga bine cu acest mod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 cat consideri tu. de preferat ati raedon hd 4000 series +. sa nu ai probleme cu lagul sau fps scazut. P.S.: CAND doamne iartama se deschide svu.cat tine o cadere de net. 3 ani?..am avut caderi de net dar maxim au tinut 5 ore.aia care furnizeaza netu furnizeaza netu prin tabla?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Super, daca nu provoaca lag si nu se ia crash-uri este EXCELENT, o sa incerc si eu sa il instalez, daca imi merge ai un + Super, daca nu provoaca lag si nu se ia crash-uri este EXCELENT, o sa incerc si eu sa il instalez, daca imi merge ai un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Super, daca nu provoaca lag si nu se ia crash-uri este EXCELENT, o sa incerc si eu sa il instalez, daca imi merge ai un + Super, daca nu provoaca lag si nu se ia crash-uri este EXCELENT, o sa incerc si eu sa il instalez, daca imi merge ai un + vezi ca ai postat de 2 ori acealsi lucru .... apropo. poate sami spuna si mie cineva ceva? de ce am caderi de cadre la un procesor amd athlon x4 630 procesor 2.80 Ghz, 3gb ram,placa video ati raedon HD4350 series cu 1gb dedicat chiar si la jocuri gen counter strike (doar cand ma uit la smoke) sau cand vad gen FOC dinastea,care este explicatia? chiar si la san andreas,daca ma uit la foc am fps 10 si dak ma uit in alta parte am 60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Baieti am inteles cu totii ca il admirati pe Trudalizator pentru treaba depusa dar chiar trebuie sa transformati un topic in "facebook"...acum pe bune uitati-va si voi ati facut exact ce se face pe facebook...toti ati postat pentru +1 nu neaparat ca sunteti morti dupa modurile astea...dati Topic Closed nu mai are rost sa il tineti deschis... Parerea mea, nu ma criticati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 il lasa deschis ca mai face update la moduri ma .. mai adauga ceva nou in fiecare zi sau la 2 zile dak nai observat... si oricum. nu la cerere se da T/C.cand considera moderatorul sau administratorul ca e de cuviinta sa dea T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 vezi ca ai postat de 2 ori acealsi lucru .... apropo. poate sami spuna si mie cineva ceva? de ce am caderi de cadre la un procesor amd athlon x4 630 procesor 2.80 Ghz, 3gb ram,placa video ati raedon HD4350 series cu 1gb dedicat chiar si la jocuri gen counter strike (doar cand ma uit la smoke) sau cand vad gen FOC dinastea,care este explicatia? chiar si la san andreas,daca ma uit la foc am fps 10 si dak ma uit in alta parte am 60. Mda... scuze, sunt lagger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Am observat ca se face update la moduri dar asta nu-i o modalitate....nu observi ca toti playerii au inceput sa posteze prostii gen: "Frumos, bun topic, buna treaba, esti cel mai tare" si alte chestii de astea, doar pentru +1, serios s-a transformat forumul in facebook??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 aici ai dreptate.cei care fac asa sa ia warn e cel mai bine. no? parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Voi revenii dimineata cu un update la moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sug Pula pe 2 lei Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Poteti sa ma ajutati?instalez modul pentru vegetatie si cand intru in SAMP imi da crash. P.S:Nu am alte moduri instalate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 NEW UPDATE: 4 moduri adaugate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Am o intrebare , merg modurile astea si pe Windows 7 ? Am o intrebare , merg modurile astea si pe Windows 7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Am o intrebare , merg modurile astea si pe Windows 7 ? Am o intrebare , merg modurile astea si pe Windows 7 ? Merg, de ce nu ar merge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robe r t Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 M-ai putea ajuta cand ai timp sa bag si eu vreo 2 moduri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.