Jump to content

[B-Zone TV]Operation First Blood

SpliT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Operation First Blood

Gen: Actiune/Razboi

Durata: 00:03:44

Data lansarii: 03.01.2012

Scurta prezentare: Armata se duce sa recupereze un vechi membru SWAT. Acesta ii va ajuta in prinderea unui om important al lui Waraabe.

Link catre clip :

Foarte frumos , imi place foarte mult .

Pacat de lag , a stricat cateva secvente .

La min 2:38 de ce zboara niste ochelari , prin dreapta ?

Idem, si eu am remarcat asta.

Cand a-ti ajuns cu elicopterul acolo jos ar fi trebuit sa fiti toti cu picoarele in el. Cineva era cu picioarele pe afara. Frumos clipul, chiar mi-a placut! Tineti-o tot asa :)

Foarte frumos filmul am aparut doar in faza cu Sniper-ul cand a venit sa ma ia... pacat ca nam mai putut participa din cauza ca am avut lag... Foarte Frumos !!!

Haose: De invatat invata repede daca se uite la vreo cateva 5-10 Tutoriale invata repede cum am invatat si eu...

ON: Felicitari pentru efort !!!

Edited by Mr Spoke

Foarte tare felicitari. Am jucat si eu in cateva scene facute de [skillZ]Max, ati facut film impreuna si n-ai inclus scenele sau a facut el ?

*Ti-am dat+.

Foarte frumos filmul am aparut doar in faza cu Sniper-ul cand a venit sa ma ia... pacat ca nam mai putut participa din cauza ca am avut lag... Foarte Frumos !!!

Haose: De invatat invata repede daca se uite la vreo cateva 5-10 Tutoriale invata repede cum am invatat si eu...

ON: Felicitari pentru efort !!!

Nu mam uitat la nici un tutorial o_O

Pai ca se uiti la tutoriale nu e rusine ma...

De ce sa fie o rusine ? Ca te uiti ? La PhotoShop cum ii asa ii si la Sony dar cel mai greu program de Making Movie este Adobe Premiere Elements <<<<<<Chiar iti trebuie tutoriale>>>>>>> BAFTA !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.