Jump to content

Autobuzul vesel-Dedicatii haioase.

FlameS
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:Autobuzul vesel-Dedicatii haioase

Gen:Comedie.

Durata:18:00.

Data lansarii:08.01.2012.

Scurta prezentare:Dedicatii de la playerii B-Zone pe Radio Taraf.

Link catre clip :

Sper sa nu va suparati cei ce ati inventat ,,Autobuzul Vesel'' .

Edited by FlameS

Lol ce fail

te tund zero :))))

Barzani famili =)))

Bravo ba am rupt Stragi =))))

de la bimagi pentru eicstazi sa moara si sa i se rupa picioru=))

vrei sa imi cumperi un Intrudier =))

de la calibru pentru over lord" mama ta este in autobuzu vesel si o sa iasa cu tripleti"=)))

Baai, eu acum mancam lapte si eram sa ma inec cand am auzit ce prostii zicea asta :))! Omg, deci va dau un +1 pentru ca, chiar mi-ati facut dimineata :))! "Bunica lui Gabb i-a pregatit lui Seba placinta cu rostopasca" =))

1.Vad ca toti faceti filme acum cu un autobuz cu dedicatii...

2.Copia nu are valoare.

3.Nu are farmecul de cand a fost facut prima data.

Tu la toate clipurile trebuie sa zici ceva de rau ? :))

Au fost niste dedicatii haioase , si m-am decis sa filmez , sa ii fac sa rada si pe ceilalti , nu a fost usor sa stai treaz pana la 2:00 noaptea sa astepti sa se uploadeze un videoclip .

Ce sa mai zic... cat am fost la baie numai dedicatii mi-am luat :)) in fine asta e scopu dedicatiilor pe radio taraf sa razi. Noi suntem si azi cu bus-ul care vrea sa vina call me.

P.S: +1 flames :P

Pai normal, autobuzul original a fost creat din ideea lui Razvan14, LoLLipop, EdDx, Geo04, KenWooD si ideea mea de a merge pe la toate hq-urile sa facem caterinca. Dadeam /ad-uri pe la CNN, faceam spam ca disperatii, ne injuram pe /cw, aia chiar era distractie. Toate astea chiar a doua zi dupa ce s-a bagat pluginul audio. Acum, nu prea isi mai are acel farmec.

Pai normal, autobuzul original a fost creat din ideea lui Razvan14, LoLLipop, EdDx, Geo04, KenWooD si ideea mea de a merge pe la toate hq-urile sa facem caterinca. Dadeam /ad-uri pe la CNN, faceam spam ca disperatii, ne injuram pe /cw, aia chiar era distractie. Toate astea chiar a doua zi dupa ce s-a bagat pluginul audio. Acum, nu prea isi mai are acel farmec.

Oricum , a inceput sa devina foarte popular acest ,,autobuz vesel'' chiar si in acest moment ,,autobuzul vesel'' isi face treaba .

Traf pe sistem =)).

Urmatorul care urca are o bere gratis :)):)) :)):)).

SEFU BRAZINI VA UREAZA: "BA CE GAY SUNTETI" =)) =)) .

Rad ca prostu la net =)) cred ca o sa ma dea afara.

ON: Felicitari pentru efort.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.