Jump to content

Autobuzul vesel-Dedicatii haioase.

FlameS
 Share

Recommended Posts

Imi place cum critici oamenii !!! Nu ai ce face pentru +1 :-@:-t

Pentru început vreau să-ți mulțumesc că exiști. Tu și alții ca tine. Fără voi, viața mea nu ar fi la fel de colorată. Tu chiar crezi că posturile pe care le fac sunt făcute ca să adun cât mai multe posturi? De ce aș avea nevoie să am multe posturi? La ce m-ar ajuta? Ce logică ai când spui că eu critic oamenii ca să adun posturi(vă critic pentru că sunteți proști, mă, byzone-ule care ești tu):))? Cred că mai degrabă se poate spune despre postul tău ca e făcut pentru "+1". De ce? Păi simplu, pentru că e făcut fără minte și e doar să fie "bravo" și ai mai zis tu acolo că defapt e ByZone :))) Apropo de Byzone, unde-i Byzeliscu?:)) Sunteți prieteni?

Oricum , a inceput sa devina foarte popular acest ,,autobuz vesel'' chiar si in acest moment ,,autobuzul vesel'' isi face treaba .

Popular? Bai baiatule, am fost noi, dupa m-am luat de ce-i care au factu acum cateva seri ce sustin cu ardoare ca e ideea lui Mastertrap si Meghy si acuma si tu? Toti sunteti niste plagiatori, nu stiti decat sa copiati, BAAAA daca vreti sa fiti smecheri si apreciati FACETI CEVA ORIGINAL!

Popular? Bai baiatule, am fost noi, dupa m-am luat de ce-i care au factu acum cateva seri ce sustin cu ardoare ca e ideea lui Mastertrap si Meghy si acuma si tu? Toti sunteti niste plagiatori, nu stiti decat sa copiati, BAAAA daca vreti sa fiti smecheri si apreciati FACETI CEVA ORIGINAL!

Am precizat ca , cei ce l-au inventat , sa nu se supere , a fost ceva amuzant si am dorit sa inregistrez , de ce sa pierdem aceste momente placute ?

Defineste-mi si mie te rog cuvantul ,,smecher'' .

Edited by FlameS

Am precizat ca , cei ce l-au inventat , sa nu se supere , a fost ceva amuzant si am dorit sa inregistrez , de ce sa pierdem aceste momente placute ?

Defineste-mi si mie te rog cuvantul ,,smecher'' .

Ati ajuns toti smecheri ma aici din cate vad, ati uitat cand cerseati pe la Pay'n'Spray, sa va spun un lucru nu valorati nimic. Si pentru toti ce-i care se uita la plagiatura asta sa stie ca e fake 100%, si nu ma lua cu scuze inutile sa te scoti, ca tot fake ramane.

Ati ajuns toti smecheri ma aici din cate vad, ati uitat cand cerseati pe la Pay'n'Spray, sa va spun un lucru nu valorati nimic. Si pentru toti ce-i care se uita la plagiatura asta sa stie ca e fake 100%, si nu ma lua cu scuze inutile sa te scoti, ca tot fake ramane.

Mai cerseam si pe la CNN :))

Am precizat ca ,,Autobuzul Vesel'' nu este INVENTAT DE MINE , eu doar am vrut sa inregistrez deoarece a fost amuzant .

1.Vad ca toti faceti filme acum cu un autobuz cu dedicatii...

2.Copia nu are valoare.

3.Nu are farmecul de cand a fost facut prima data.

care-i problema frate daca se distreaza si ei?

uite ca are farmec si acum... mai bine facem "dedicatii la misto" decat sa facem ture la ferma

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.