Jump to content

Episodul 3 - Apocaliptic Andreas.

Evghin Apollo
 Share

Recommended Posts

CAUT 5 OAMENI PENTRU ULTIMUL EPISOD, CINE DORESTE SA MA AJUTE ADD monster_3v SI VA VOI SPUNE EU CAND PUTEM FILMA, ASTA IN CAZ CA NU GASESC SA FAC AZI FILMUL.

Titlul clipului: Apocaliptic Andreas, episodul 3.

Gen: horror / actiune

Durata: 2:15

Data lansarii: 14.ian.2012

Scurta prezentare: doi supravietuitori incearca sa scape din San Andreas.

Link catre clip :

http://www.youtube.com/watch?v=xACqOmwip9s&feature=youtu.be

Edited by Evghin BSG

Evghin, ca idee si muzica e foarte bine. Ca filmare si atentie la ce faci. Foarte slab.

Daca reusesti sa filmezi calumea si sa mearga totul bine , sa-l faci si tu HD, sa faci ceva cu scrisu ala, ai un + .

Bafta cu ultimu episod.

Blade mi-ai tot zis asta :)). Nu e deloc usor cand cu 3-4 oameni trebuie sa faci si zombie si oameni si toate chestiile... si micul stres cand nu iese bine sau pierzi scenele filmate stergandu-le din greseala de tot ... voi incerca sa fac cum zici tu ultimul episod.

filmul este foarte frumos bravo ,iar tu krysty lasa aceste vorbe....ca eu nu imi amintesc sa fi vazut vreun film facut de tine....atunci cand vei reusi sa faci un film cu 3 persoane(el fiind 1 ) atat de frumos....cu poveste,melodii etc ...va mai dura ceva timp....daca mai era cineva si el doar sa filmeze,cu siguranta filmu iesea mesa frumos....dar cu el care sa participe si sa si filmeze...e mai greu....salut

Edited by NokS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.