Jump to content

Va rog frumos ajutati'ma:((

Share

Recommended Posts

Nume: Lucian

Varsta: 15 ani

Ce problema ai?: Nu mi se vede caracterul.

O scurta descriere a situatiei: Deci de cele mai multe ori nu mi se vede caracterul in joc se vede asa de parca ar fi taiat cu ceva,va rog cine stie un program sau sa ii fac ceva sa mi se vada carcaterul intreg.

Screenshot: http://i44.tinypic.com/358pbpd.png

http://i41.tinypic.com/15n6gs4.png

Alte precizari: Va rog din toata inima mea sa ma ajutati..

Eu am aceasta problema in fata la LSPD,dupa ce cobor de pe NRG..E cam ciudat,parerea mea este ca de la lag.Ca o solutie pentru tine,cand vezi ca ai caracteru "taiat" da de cateva ori "Esc" .

Imi place ce raspunsuri clare a primit omu`, el vine cu o problema si voi ii spuneti sa " incerce aia , sa vezi aia " ( sa reinstalezi gta? :))) )

Ce raspunsuri ati dat voi ii poate da si sora mea de 6 ani.

Ia ultimul update de la placa ta video.

Cum ? :

XP : click dreapta my computer => properties => hardware => device manager => aici te duci la Display adaptors si dai click pe sageata aceea ca sa iti arate mai multe dupa care dai click dreapta pe ce ti-a aparut si dai update driver software, ii dai sa caute windows-ul online si astepti

Vista / 7 : click dreapta my computer => properties => device manager si repeti pasii de mai sus .

Bafta si salut .

@Radu ms pt indicatii dar din pacate tot mai face figuri..chiar nu stiu ce sa ii mai fac am incercat o gramada de moduri dar nush..eu zic ca ar putea fi de la whindox,aveam mai demult un whondox de imi mergea perfect,dar acum cu whindoxul asta nu mai merge sa instalez nici directx 9,si se vede si asa urat in joc.. oricum ms mult de ajutor..

Ai incercat sa pui pe o rezolutie de 16 bit ?

Gen : 800x600x16 ?

Ai acolo cand sa iti pui rezolutia 2 tipuri de rezolutii, cele de 16 bits ( calitate slaba ) si cele de 32 bits ( calitate buna ) .

Pe cea de 16 bits e posibil ca sa mearga, nu stiu...

Uneori si eu am problema asta, imi dispare roata de la motor :)) si totusi eu dadusem 6 miloane pe placa mea video ..

In fine, sper ca o sa te descurci cumva.

Salut.

Asta era,eu imi puneam rezolutia tot pe 32 bits.. nici nu stiam ca e si pe 16 bits,acum se vede mai urat dar merge,ms mult raman dator cu o bere radu!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.