Loovez Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 (edited) Sunt incepator,nu ma criticati prea tare. Astept pareri/critici! Edited January 16, 2012 by Loovez Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 1. C4D aruncat aiurea acolo , textul nu prea se potriveste ... 2. Textul e urat tare , scoatel de acolo... 3. La fel ca si mai sus 4. Era mai bine daca foloseai lightening effects pe lung , nu cum ai folosit acolo .. arata mai bine.. 5. Lucrarea este frumusica, se vede ca ai progresat dar textul tot la pamant e.. 6. Nu prea ti-a iesit tutorialul lui Eusebio si aceasi problema cu textul 7. Ai folosit un Fractal sau Textura ca Background , arata destul de bine , dar textul ow ... 8/9. Aceasi problema la text 10. Sterge textura de pe focal ( render ) ... 11. La fel , nu mai pune textura pe render , sau daca o pui o stergi ... In concluzie , mare problema la text, fa lucrari fara text pana te perfectionezi , apoi incepe sa lucrezi mai mult pe text.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Mie imi place destul de mult, mai ales cea cu ,, Kaka,, . Felicitari pentru efortul depus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreams Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Unele arata destul de bine. Dar unule cam urate.Incearca sa renunti la text pentru moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TG HOODEN Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 (edited) Opa,se pare ca avem un RIP-er aici,aproape toate creatiile sunt luate de pe alta comunitate si modificate textul,vreau si eu PSD la cea cu messi,alea 2 cu subzero si cea cu Kaka, daca nu te deranjezi prea tare,id de mess : just_amazonnn@yahoo.com La aia cu messi ai copiat-o total,nimic schimbat,la cele 2 cu subzero ai pus doar textul sau doar l-ai schimbat si la cea cu kaka,ai schimbat doar textul,ai pus unu mai de rahat,Designerilor,ceretii PSD,stiu toate lucrarile Toate lucrarile sunt luate de aici : http://rgaming.ro/forum/index.php?/topic/6574-portofoliujustloove/page__st__20 Check,scuze de reclama Edited January 17, 2012 by AmazoNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Se pare ca avem un mic fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misheL Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Frumos GG! Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ciudata e faza ca ai lucrari foarte proaste, dar si lucrari bune/foarte bune. Este ilegal sa faci RIP, nu stiu cum te poti lauda cu munca altcuiva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Nu stiu unde vezi tu lucrari bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Cand redimensionezi o lucrare foloseste SHIFT(tii apasat shift in timp de tragi de colturile pozei) La prima,C4D-ul ala nu isi are rostul. Mai bine lasi simplu. Nu mai adauga tot felul de efecte la text, lasa-l asa cum e si incearca sa-l integrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loovez Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 (edited) Opa,se pare ca avem un RIP-er aici,aproape toate creatiile sunt luate de pe alta comunitate si modificate textul,vreau si eu PSD la cea cu messi,alea 2 cu subzero si cea cu Kaka, daca nu te deranjezi prea tare,id de mess : just_amazonnn@yahoo.com La aia cu messi ai copiat-o total,nimic schimbat,la cele 2 cu subzero ai pus doar textul sau doar l-ai schimbat si la cea cu kaka,ai schimbat doar textul,ai pus unu mai de rahat,Designerilor,ceretii PSD,stiu toate lucrarile Toate lucrarile sunt luate de aici : http://rgaming.ro/fo...ve/page__st__20 Check,scuze de reclama Copilas , esti batut in cap? E PORTOFOLIU MEU , doamne , daca cere un designer PSD la toate le dau , uita-te atent sa vezi ca-s identice , SUNT FACUTE DE MINE MA COPIL New: Multumesc de sfaturi si pareri , o sa incerc sa fac si fara text . Edited January 23, 2012 by Loovez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 1. Se tine apasat shift si se trage de colturi cand redimensionezi un stock,un render etc.,ca sa nu iasa turtite asa cum iti ies tie. 2.Nu mai arunca texturi de aiurea zici ca faci un ghiveci. 3.Urmeaza multe tutoriale sa inveti cum trebuie sa arate un sig decent,ce e ala flow,depth,light,umbre,sa inveti sa pui textu',sa nu mai pui tot felu' de efecte din blending,sau clippinguri de aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loovez Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 1. Se tine apasat shift si se trage de colturi cand redimensionezi un stock,un render etc.,ca sa nu iasa turtite asa cum iti ies tie. 2.Nu mai arunca texturi de aiurea zici ca faci un ghiveci. 3.Urmeaza multe tutoriale sa inveti cum trebuie sa arate un sig decent,ce e ala flow,depth,light,umbre,sa inveti sa pui textu',sa nu mai pui tot felu' de efecte din blending,sau clippinguri de aiurea. Stiu ca se tine apsat shift , dar eu le redimensionez dupa marime... Daca mi-ai putea da un site cu tutoriale . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loovez Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 (edited) New: Edited January 24, 2012 by Loovez Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Se poate si mai bine...nu sunt foarte reusite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loovez Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeSe Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 aceasi problema , incearca sa faci cum a spus eusebio , cand redimensionezi un render tine apasat shift si cu mouse-ul din colturi , altfel iese ca dracu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 New: Nu mai redimensiona fara Shift, se vede nasol rau. Iar daca vrei sa faci un avatar, fa-l pe lung, nu patrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLa miCu Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Foarte frumoase ! Bravo . Imi plac ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loovez Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 New: Nu prea mi-a iesit tutorialul , dar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Salut . Prima chestie care mi-a sarit cel mai mult in ochii sunt texturile acelea aruncate aiurea mai ales peste render => se vede urat. - Da incerci sa faci o sursa de lumina , fa pe cat posibil sa para naturala.. la tine se vede sursa cam artificial. -Textul nu imi place, nu il integrezi.... Lasa textul pentru inceput.. Poti sa incepi sa lucrezi dupa multe tutoriale chiar daca nu iti ies perfect ca acolo ,incerci pana iti iese.. cu timpul vei vedea o diferenta. Pentru inceput daca tot vrei sa pui text punel alb simplu eventual FOnt Arial nu foarte mare, si ii reglezi opacity la 90%. Poti incepe sa lucrezi cu smudge dupa cateva tutoriale te va ajuta + Aplicarea GM-urilor da o culoare mai placuta ochiului daca il aplici corespunzator. Salut si mult succes in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MefX Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Cea cu JustLove imi place cel mai mult, la celelalte mai puteai lucra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlake Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Sig-ul cu Messi - R.I.P Sig-ul cu Kaka - Dupa tutorial Sig-ul cu fata in pulover gri - R.I.P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loovez Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Sig-ul cu Messi - R.I.P Sig-ul cu Kaka - Dupa tutorial Sig-ul cu fata in pulover gri - R.I.P Te-ai trezit si tu acum? Fata cu pulover gri este dupa tutorial , cea cu Kaka la fel si cea cu Messi este facuta de mine , iti dau psd la toate lucrarile mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loovez Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts