Jump to content

Moduri GTA SA

TrueBlood

Recommended Posts

Da , un mod foarte bun.

Cred c-ai pus titlul ala sa ai mai multe views la topic..

Cauta si tu putin pe google si-ai sa gasesti o multime de moduri..

In plus , un search te ajuta de fiecare data..

Good luck

Da , un mod foarte bun.

Cred c-ai pus titlul ala sa ai mai multe views la topic..

Cauta si tu putin pe google si-ai sa gasesti o multime de moduri..

In plus , un search te ajuta de fiecare data..

Good luck

Am spus clar, ca doresc niste moduri de la care nu iei crash, moduri testate pe acest sv ... daca vreti doar sa va dati cu parerea si sa imi povestiti despre google.. mai bine imi dati un p.m ...

Cauta pe Google.ro Moduri pentru Samp de la care nu iei crash si o sa gasesti ... !Nu iti pot da un link anume ... pe google gasesti tot ce iti doresti!

Tocmai am spus mai sus ca am nevoie de moduri testate pe acest sv, am spus clar ca vreau niste link`uri, si DE ACUM SA POSTEZE DOAR CEI CARE POT SA OFERE CE AM CERUT. NU MAI POSTATI PENTRU +1

S-a mai spus si este indicat sa nu modati jocul , deoarece unele moduri pot fi in avantajul vostru sau in dezavantaj provocand lag , scade FPS etc.

De asemeni la un timp , unele moduri se strica din cauza ca joci pe MP ( samp ) si de la , lag , scriptul respectivului mod se da peste cap. Singurele moduri de la care nu iei crash sunt skin-urile ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.