Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Deci sunt nou pe server si am si eu 2 intrebari :

1.Cum pot face rapid niste bani ( ca nu prea am de level :)) )

2. Ce factiune are fi buna pentru mine asa ca incepator pe acest server?

1. Ca si in viata reala, ca sa ai bani, trebuie sa muncesti.

Sfatul meu sa incepi cu unul din joburile: Farmer, Bus Driver sau Trucker, iar daca ai o minte mai luminata sau o fire descurcareata incearca Arms Dealer.

2. Factiunile pentru lvl 5 sunt urmatoarele: Taxi Cab Company, Tow Car Company, News Reporter, School Instructor si Fireman/Paramedic.

Ti-as recomanda sa incerci in Tow Car Company sau in Taxi Cab Company, deoarece aici poti face bani mai multi.

parerea mea este ca cea mai profitabila factiune este School Instructor(SI) deoarece ai un salariu si sunt aproape sigur ca faci mai multi bani din job decat din salar, daca vinzi unui player licenta de arme si de materiale, te-ai facut cu 110k

parerea mea este ca cea mai profitabila factiune este School Instructor(SI) deoarece ai un salariu si sunt aproape sigur ca faci mai multi bani din job decat din salar, daca vinzi unui player licenta de arme si de materiale, te-ai facut cu 110k

Daca vinzi un pachet de licente deja ai facut un salariu pe o saptamana... dar poti sa vinzi cateva licente, dar poti la fel de bine sa nu ai niciun client.

P.S.: Mai plagiator ca tine nu am vazut, mi-ai copiat semnatura. " Membru B-zone... ". Aceleasi culori, aceleasi cuvinte, aceleasi semne.

Este ceva problema daca la banca ai -2000$ ?

Este ceva factiune de lvl 5 care nu da teste ca sa poti intra? :D

1. Nu este nicio problema daca ai cu " - " in banca, doar ca nu iti mai da dobanda. La payday iti pune, mereu, in continuare pe " - ".

Daca tu vrei sa fi pe " - " nu are nimic... doar ca o sa-ti fie mai greu pe viitor.

2. In orice factiune, daca vrei sa intri, trebuie sa dai un test.

Cum au marea majoritate a jucatorilor milioane de $$$ ? eu sunt lvl 3 si max am avut 100.000$

Toti jucatorii au multi bani, deoarece fac afaceri cu masini/case/bussines-uri si le ies miliioane de $ in plus.

Si plus cateva sute de mii de $ de la payday-uri.

Daca nu dau punctele alea de la upgrade ( punctele alea de ti le da cand faci level ) o sa-mi dispara sau imi raman acolo ? Ca eu pana acuma nu am dat nici un punct d'ala ca n-am stiut unde sa dau si am lvl 5 ( 23/24 ) . Voi pe ce-mi propuneti sa dau punctele si cu ce ma ajuta ?

upgrades.jpg

cum pot face rost de bani mai repede imi puteti spune si mie va rog frumos ca la farmer ma plictisesc toata ziua :)

Deocamdata, daca ai nevoie de bani, trebuie sa muncesti...Daca te.ai plictisit de farmer, incearca car jacker.

La level 5 pune aplicatie la o factiune, si apoi o sa castigi si bani si o sa dispara si plictiseala. ;)

Cum pot sa anunt un politist sau un FBI. ca cineva mi-a furat masina sau ma omorat? (infractiuni)

* /call 911 -> Police -> Ce ti-a facut (Crima/Furt) -> Numele/Id-ul.

cum pot face rost de bani mai repede imi puteti spune si mie va rog frumos ca la farmer ma plictisesc toata ziua :)

Iti iei un job de la City Hall (Primarie).

Iti recomand: Bus Driver / Farmer / Trucker.

Sau... fa mai repede level 5 si aplica la o factiune pasnica, iti recomand Taxi Cab Company sau Tow Car Company.

Am ceva advantaje daca la banca nu am in minus (ex: -2000) ci am in plus (ex 2000)?

Ma refer la faptul ca atunci cand dai /stats iti apare la bank o suma de bani... ei bine ce rost are sa depositezi bani ca sa nu fie in minus? ajuta la ceva?

Am ceva advantaje daca la banca nu am in minus (ex: -2000) ci am in plus (ex 2000)?

Ma refer la faptul ca atunci cand dai /stats iti apare la bank o suma de bani... ei bine ce rost are sa depositezi bani ca sa nu fie in minus? ajuta la ceva?

Normal ca ajuta.

Iti da dobanda mai mare.

De ex: la 10.000$ iti da 1$ dobanda in banca, la 100.000$ iti da 10$ dobanda in banca, la 1.000.000$ iti da 100$ dobanda in banca si tot asa.

Daca esti pe minus in banca, nu iti mai da dobanda si iti pune in continuare pe minus.

Am observat ca la marea majoritate a userilor care comenteaza ceva sau raspund la intrebari spun raspunsul / comentariul si apoi mai jos putin este o bara gri si apoi scriu ei ce vor acolo...Cum fac? Sper ca intelegeti ce vreau sa spun... (exemple: Cristy23 Ray, Tinie, MiaToretto, syl01, eXistenZ etc)

Am observat ca la marea majoritate a userilor care comenteaza ceva sau raspund la intrebari spun raspunsul / comentariul si apoi mai jos putin este o bara gri si apoi scriu ei ce vor acolo...Cum fac? Sper ca intelegeti ce vreau sa spun... (exemple: Cristy23 Ray, Tinie, MiaToretto, syl01, eXistenZ etc)

Te referi la Semnatura?

Daca da, poti face in felul urmator:

1. In dreapta sus, iti scrie acolo "Signed in as *numele tau* "

2. Apesi acolo si dai "My Settings"

3. Apoi in stanga (putin mai jos) sunt 3 categori: "Setting | Forums | Profile".

4. Intri la "Profile".

5. Apoi "Change Signature".

6. Acolo poti sa-ti pui ce vrei tu la "Semnatura".

Intri pe tinypic.com sau imageshack.us si bagi o poza. Copiezi aia cu IMG in fata si la sfarsit si tio pui la signature in Settings. Dar sa tio editezi tu ca nu trebuie nici prea mare. Daca tiam fost de ajutor dami un +1

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.