Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cand dau /fishstats zice

Fishes Caught 9

Biggest Fish 9

Si cand dau /sell fish 1,2,3,4 si 5

Zice ca nam pesti

Am uitat sa precizez . Ca sa poti vinde un peste , el trebuie sa cantaresca 20 kg .

Cand dau /fishstats zice

Fishes Caught 9

Biggest Fish 9

Si cand dau /sell fish 1,2,3,4 si 5

Zice ca nam pesti

Poti sa ii mananci folosind comanda /eat 1 , 2 , 3 etc.

Guest Delta32

Cum faci kill-uri adica omori o persoana dar nu ti se pune 1 kill ,2,3,4,5...

Eu am -1 kill cum fac +1 kill ?

Cei cu jobul mechanic daca sunt intr-o masina si vor sa o repare sio pot repara singuri cu /repair (idu lui) (suma)?

Daca pun odata in banca 100.000$ Si la payday iau in plus 10

La al doilea payday daca imi iau toti banii din banca si raman cu 0$ in banca nu ar trebui in continuare sa primesc la payday in plus 10?

Cum pot sa dau /ad?

Ziceti toate detaliile

NU nu poti sa-ti repari masina , chiar dak esti mechanic, singur nu poti ori it da cineva /repair ori te duci la Paint-Spray / /ad te duci la CNN LS,LV si scrii asa de exemplu /ad Cumpar masina personala. si dai enter :) / dak iti iei cei 100k din bank nu iti da nimik primesti paydayu normal.

Ce rost are sa pui banii in banca pana la urma?

Pui 100.000$

La payday primesti 10$ in plus

Si din aceia 100.000$ iti raman 99.500$ cam asa

Tot ce ai facut e ca ai pierdut 490$ si nu ai castigat nici nimic.

*

*

*

Unii spun ca merita sa pui bani in banca dar nu inteleg dece

Ce rost are sa pui banii in banca pana la urma?

Pui 100.000$

La payday primesti 10$ in plus

Si din aceia 100.000$ iti raman 99.500$ cam asa

Tot ce ai facut e ca ai pierdut 490$ si nu ai castigat nici nimic.

*

*

*

Unii spun ca merita sa pui bani in banca dar nu inteleg dece

Cand vei avea 5 milioane nu vei mai pierde bani, sumele se vor anula una pe alta.

Iar cand vei avea multi bani, de exemplu: 50 de milioane, vei primi 5k in banca (la 1 payday), iar daca ai cont premium 10k. Aceste 10k se vor adauga la suma de baza pe care o primesti la payday (lvl 21+=35k).

Guest Delta32

Cum faci kill-uri adica omori o persoana dar nu ti se pune 1 kill ,2,3,4,5...

Eu am -1 kill cum fac +1 kill ?

Imi raspunde si mie careva la intrebare? :-?

OFF : Grea viata de " sampist " .

ON : Pentru mai multe detalii despre banca , uitate la general discussion , am facut un topic mai devreme .

Am si eu o problema,vreau sa imi pun o imagine la semnatura,insa sunt newbie in arta photoshop-ului si a imaginilor asa ca nu stiu cum ii pot modifica dimensiunile,daca pun imaginea normal,se vede foarte mic,priviti: 28149226350819113735_thumb.png

Ps:Poate trebuie sa pun aceasta intrebare la sectiunea design,dar sper sa ma ajutati

Am cateva intrebari despre banca!

1) Daca mergi la banca si dai /deposit 1.000 cat insert gained vei primi in plus la payday?

2) Cat timp vei primi la insert gained acea suma de bani de la intrebarea 1?

3) Cum pot sa dispara banii din banca?

4) Poti sa-mi spui tot ce sti despre banca?

5) Vrei + ? Rasp la toate intrebarile!

!

!

!

Daca imi iau de ex jobul detective si gasesci 10 playeri... dau /skill 1 si zice ca mai ai nevoie de 40 playeri ca sa faci skill up. Daca dau /quitjob si imi iau dupa acea jobul farmer de exemplu... Daca ies si din farmer si intru iar in detective, scriu /skill 1 si imi va zice ca mai am nevoie de 40 playeri ca sa fac skill up sau de 50? (de la inceput)

!

!

!

Cand sunt skill 1 la detective si dau /find imi da 3 sec ca sa ma uit unde e playerul pe harta... la skill 2 cate sec iti da? la 3? la 5? dar la 5?

Am cateva intrebari despre banca!

1) Daca mergi la banca si dai /deposit 1.000 cat insert gained vei primi in plus la payday?

2) Cat timp vei primi la insert gained acea suma de bani de la intrebarea 1?

3) Cum pot sa dispara banii din banca?

4) Poti sa-mi spui tot ce sti despre banca?

5) Vrei + ? Rasp la toate intrebarile!

1. Nu primesti nimic. Primesti doar 1$ la 10.000 depusi in banca. Cand vei adauga inca 9.000 va creste dobanda cu 1$.

2. Vei primi atata timp cat tii acei bani in banca.

3. Banii pot disparea cand ii scoti tu, sau cu timpul daca se acumuleaza -500$ si nu ai multi bani in banca.

4. Deci, poti transfera banii din banca prin comanda /transfer nume suma. Poti primi bani. Cu cat mai multi bani tii in banca cu atat mai mare e dobanda. Contul premium dubleaza dobanda. Cam atat.

In legatura cu acel " -500$ ", la payday Tax , ce e cu el si cum se poate desfiinta? :)

Din cate am vazut mai sus este datorita banilor din banca. Daca iau toti banii si ii pun iar pot sa anulez acea taxa?

Nu, taxa ramane indiferent de ce ai face.

Insa daca depozitezi 5m in banca, vei primi 500$ dobanda deci nu ti se vor scadea 500$.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.