Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Intri pe pagina http://clienti.b-zone.ro te inregistrezi, te loghezi, iar apoi selectezi optiunea "Comanda". Apoi selectezi "B-Zone Roleplay" si click pe optiunea dorita (Change nick - 3€ -, Premium Account - 8€ -). Poti incarca contul de pe clienti.b-zone.ro prin transfer bancar sau prin PayPal. Sper ca te-am lamurit.

Buna ziua B-zone !

Am o mica nelamurire:

- Mecanicii simpli [ nu cei din TCC ] , au voie sa foloseasca bind`uri ? ( ma refer la bindu` cu /accept mechanic )

Va Multumesc ! La revedere B-zone ! xD

Buna ziua B-zone !

Am o mica nelamurire:

- Mecanicii simpli [ nu cei din TCC ] , au voie sa foloseasca bind`uri ? ( ma refer la bindu` cu /accept mechanic )

Va Multumesc ! La revedere B-zone ! xD

Salut ! Da ai voie, deoarece esti particular. Si nu esti intr-o factiune, este un job.

Succes la comenzi !

Niciodata nu se va mai da wipe.

Nu tu hotarasti chestia asta "ca nu se mai da wipe" chestia asta hotaraste Alexander/Bobo/Andrei.

Nu tu hotarasti chestia asta "ca nu se mai da wipe" chestia asta hotaraste Alexander/Bobo/Andrei.

Da, dar sunt bine informat.

Si asta se va intampla, nu se va da niciodata wipe.

nu prea cred ca o sa se dea wipe

Desii ar fii bine sa mai scada din preturile masinilor si a caselor ca un newbie lucra din greu 3/4 luni sa faca suma necesiva pentru a'si cumpara o masina si o casa

Salut fratilor ce sa fac am luat 11 euro cod de reincarcare pentru nick si pentru premium account si akm zice ca nu se mai poate ... Lamuritima ce sa fac acum .. De ce nu se mai poate am luat tzeapa.. ca prostu..

Cer Ajutorul unui admin sau Moderator ceva.. !Multumesc .

Salut fratilor ce sa fac am luat 11 euro cod de reincarcare pentru nick si pentru premium account si akm zice ca nu se mai poate ... Lamuritima ce sa fac acum .. De ce nu se mai poate am luat tzeapa.. ca prostu..

Cer Ajutorul unui admin sau Moderator ceva.. !Multumesc .

S-a schimbat acuma pe http://clienti.b-zone.ro/, nu mai poti pune banii, acolo, cu "codul de reincarcare".

Acuma... daca tot ai cumparat, poti sa ii dai PM lui Alexander / Bobo / Andrei, poate te vor ajuta ei.

Am o intrebare: cum de cei de lvl 10-15 (poate nici atat) au deja masini personale, case, bizz-uri?? avand in vedere ca economia este foarte mare.. si nu au rable dalea gen intruder, au flash,comet etc.

P.S: eu am aproape lvl 10 si dabea de am 1 mil jum... si nu stau degeaba

Buna dimineata B-zone .

Am o mica nelamuririe legata de jafurile de la banca ! [/rob]

M`a intrebat un prieten care are lvl putin mai mare , daca are voie sa foloseasca bind`uri !

De exemplu sa nu se mai opreasca in fata bancii,doar sa apese pe bind [/rob] , si sa`si continuie drumul RAPID !

Pe acest server este interzisa folosirea Bindurilor.

Deci nu cred ca este bine sa-l foloseasca daca tine la contul lui :D

Tu crezi ce spui?

Eu nu folosesc bind, dar in rest... toata lumea foloseste bind-uri, fi doar atent la /ad-uri sau altele, toate sunt din binduri.

Si pe /rob, poate sa puna bind, dar oricum degeaba, poate sa mearga, si sa dea direct /rob, e aceeasi chestie.

Nu cred ca este interzis bind-ul pe server. O sa ma interesez.

Bind-urile sunt interzise in factiuni, gen Taxi, F/P, in care nu au voie sa puna bind pe "/accept medic/taxi". Dar de exemplu, poti sa pui bind pe: "G pentru heal, G for heal".

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.