Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Buna ziua, in game sunt Morcoveatza si am o problema majora. Eu sunt acum la tara si stau pe internet de pe un modem Vodafone. Si cand vreau sa intru in joc primesc un kick si spune ca am acelasi IP ca Tomyy. Va rog frumos sa rezolvati aceasta problema ca nu rezist fara SAMP. Multumesc.

Pai nu stiu daca are cineva ce sa-ti faca, al tau este static sau dinamic ? Ia si tu legatura cu Andrei / Bobo.

nu exista motoare personale...

dar cea mai ieftina masia se numeste intruder si costa 60 de milioane +

P.S: daca vrei NRG-500 du-te in spate la rent car LV ca sunt cateva acolo (doar sa te plimbi ca nu exista personale)

Ms mult !

8+12+16+20+24+28+32+36+40+44+48+52+56 + 30 = 446

Frate , dar la calculul care l`ai facut tu putin mai sus , la urma , de ce ai pus si 56 si 30 ? :| Eu zic ca acel 30 nu are ce cauta acolo.

Si inca o intrebare pentru tine sau pentru altcineva :D

Un exemplu: Am level 13 si detin doar 290 de ore jucate ! Intrebarea este , ma va accepta in vreo factiune daca am atatea ?

8+12+16+20+24+28+32+36+40+44+48+52+56=416

Acel 30 a fost pus deoarece tu ai 30 de ore peste level 13. Adica,level 13,pentru care-ti trebuie 416 ore+30 ore care le ai deja din nivelul 13. Usor,nu?

Cat despre acel "altcineva",da,il va accepta,dar cu siguranta nu in TCC sau in PD,la level 15.

Frate , dar la calculul care l`ai facut tu putin mai sus , la urma , de ce ai pus si 56 si 30 ? :| Eu zic ca acel 30 nu are ce cauta acolo.

Si inca o intrebare pentru tine sau pentru altcineva :D

Un exemplu: Am level 13 si detin doar 290 de ore jucate ! Intrebarea este , ma va accepta in vreo factiune daca am atatea ?

Am calculat si acele 30 de ore pentru ca tu nu ai zis respect 0/56 , ai zis respect 30/56 .

Incearca sa aplici la o factiune pasnica pentru inceput . Fiecare factiune are propriile sale criterii . Dar in general nu prea conteaza levelul detinut .

Reason for edit: Se pare ca am postat in acelasi timp Colonele .

Buna,

Am si eo o problema :-S

Problema mea este ca nu merge sa fac nici un SS (Screen Shot) si nu prea stiu pe cn sa intreb asa ca am postat aici.

Sa explic pe scurt, daca apas f8 ori de cate ori, mereu imi apare: "Screenshot Taken - sa - mp - 000.png" pot apasa de mii de ori ca nu imi apare "Screenshot Taken - sa - mp - 001.png" mereu ramane "000" si in plus nu se salveaza nicaieri SS'ul.

De ce?

Ce trebuie sa fac? :-S

Help me please :-S

Multumesc anticipat. :*

Buna,

Am si eo o problema :-S

Problema mea este ca nu merge sa fac nici un SS (Screen Shot) si nu prea stiu pe cn sa intreb asa ca am postat aici.

Sa explic pe scurt, daca apas f8 ori de cate ori, mereu imi apare: "Screenshot Taken - sa - mp - 000.png" pot apasa de mii de ori ca nu imi apare "Screenshot Taken - sa - mp - 001.png" mereu ramane "000" si in plus nu se salveaza nicaieri SS'ul.

De ce?

Ce trebuie sa fac? :-S

Help me please :-S

Multumesc anticipat. :*

Reinstaleaza jocul si sterge "GTA San Andreas User Files" din My documents .

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.