Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

1 politist mio dat wanted 4 pentru ca am dat din greseala in masina.

Cer scoatere din pd si 30k daune morale+cat mio luat ei ca mo omorat. Am pus dovada.

Nu ai cum sa il scoti de aici , trebuie sa il reclami la factiunea din care faci parte.

Cer scoatere din pd si 30k daune morale+cat mio luat ei ca mo omorat. Am pus dovada.

http://b-zone.ro/forum/forum/22-factions/ Aicia poti sa il reclamai daca era Pd este prima Factiune , Fbi a doua si Ng a treia !

Si in al doilea rand scrie Corect gramatical , pentru al post mai necesita sa ai cateva Dovezi ! Sper ca ti-am fost de folos !

Ce tampenie poti sa spui. Tu cand dai enter la masina de politie iti da automat wanted nu iti da nici un politist, politisti doar vin si te aresteaza.

Salutare B-zone , am si eu o mica mare nelamurire ...

Am vazut la unii utilizatori (pe forum) ca au la statusu ala de sub avatar "I`m addicted" , "Take away my internet" , etc , si la alti utilizatori , cu alt numar de post`uri au texte bagate de ei insusi. (ex: I`ll love you forever) :-S

Cum fac si eu chestia asta ?

Cum schimb textu ala de acolo (sts) ???

Multumesc anticipat :*

Salut. Statusu' ala de sub avatar, asa cum zici tu, se schimba dupa cate post-uri ai. In momentul in care ajungi la 1,000 de post-uri, poti pune ce vrei tu acolo.

Va rog frumos.Sunt nou.Va rog frumos, spunetimi si mie: Cum imi pot cumpara o masina personala?

Lucrurile stau in felul urmator. Masinile personale sunt greu de procurat. Ai nevoie de cel putin 30 - 40 de milioane pentru o astfel de masina. Iti recomand joburile trucker, farmer sau garbageman pentru inceput, iar cand vei atinge level 5, iti recomand factiunea Tow Car Company. De asemenea, poti participa la event-uri de orice fel, deoarece premiul acestora, in general, sunt multi bani. Paycheck-ul creste pe masura ce avansezi in level, si pentru un payday mai grosolan ai nevoie de level 25-30.

Intre timp, iti recomand inchirierea unei masini de la Car Rent LS / Car Rent LV. In principiu, functioneaza la fel precum o masina personala, cu mici exceptii.

Bafta!

Guest AndreiLov3

MMda nu am mai jucat ap de un an am dat Recovery Password si tot nu ma lasa sa intru in joc ... cum fac sa sa ma lase iar sa joc pe ala ..... plz ajutaima

MMda nu am mai jucat ap de un an am dat Recovery Password si tot nu ma lasa sa intru in joc ... cum fac sa sa ma lase iar sa joc pe ala ..... plz ajutaima

Deci sa inteleg ca ai facut rost de parola ?

Guest AndreiLov3

da dar cand intru in joc nu imi merge tot imi scrie aia cu rosu..... unde pot sa imi schimp parola ca pe www.b-zone.ro/rpg nam nicaieri

Am facut rost de parola la account ... pe www.b-zone.ro/rpg merge dar in jocul insusi nu merge .... ce pot face plz un pic de ajutor

da dar cand intru in joc nu imi merge tot imi scrie aia cu rosu..... unde pot sa imi schimp parola ca pe www.b-zone.ro/rpg nam nicaieri

Cu cateva saptamani in urma s-au resetat toate parolele,te duci la "password recovery" si scri acolo nume si mail,vei primi pe mail parola.Daca nu merge trimite PM lu Andrei sau Mastertrap.

Guest AndreiLov3

da imi vine so resetat roate parolele dar dc ...... pe site imi merge parola tot ma lasa sa ma loghez dar in joc ... mi,am facut alt acc am cerut aj unui admin dar nu vrea sa ma ajute nimeni ..... pana mea ce sa fac ....

da imi vine so resetat roate parolele dar dc ...... pe site imi merge parola tot ma lasa sa ma loghez dar in joc ... mi,am facut alt acc am cerut aj unui admin dar nu vrea sa ma ajute nimeni ..... pana mea ce sa fac ....

Sigur ai versiunea de SA:MP 0.3c ?

Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva?

Stiti cumva alt program de facut screenshoot in afara de fraps? <<multumesc>>

Poti face mai simplu doar apasand tasta F8.

Am si eu o intrebare.Pot sa salvez culoarea fontul si marimea la post?.Vreau ca la fiecare post sa nu mai selectez culoarea,marimea si fontul.

Nu, nu poti salva fontul, culoarea, dimensiunea, etc..., trebuie sa selectezi de fiecare data.

PS: Aici pui intrebari legate de serverul de Sa:Mp.

@daryuS tocmai aia e problema.cred ca am probleme cu placa video si nu se intelege nimic din ss-urile facute cu F8

Daca spui ca nu se vad bine ss-urile , inseamna ca ai probleme cu placa video.

Cum ai precizat si tu.

Este o problemă cu forumul , se va remedia curând.

Aici sunt întrebări legate de Sa:Mp , nu de forum.

Salut am si eu o problema , am instalat gta san si cand sa dau drumul la gta imi apare urmatoarea chestie : Click

Ce as putea face ?

Iti trebuie crack,cauta pe google "crack gta san andreas" si il bagi in folderul unde ai instalat GTA.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.