Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Inca ceva, am dezarhivat arhiva cu modul ENB si imi da o eroare cand intru in sa:mp, imi zice file nush care.dll was not found... apoi zice ceva de direct x 9 si inca ceva cu memoria parca.

Nu aici discuti despre mod-uri.

Știți cumva de ce iau crash-uri când bubuie o mașină lângă mine sau când este lag, oarecum?

Uneori nu iau crash dacă fug de o mașină care bubuie.

E ceva ciudat.

*Nu am instalat niciodată moduri sau altceva.

Păreri?

Știți cumva de ce iau crash-uri când bubuie o mașină lângă mine sau când este lag, oarecum?

Uneori nu iau crash dacă fug de o mașină care bubuie.

E ceva ciudat.

*Nu am instalat niciodată moduri sau altceva.

Păreri?

Ai moduri de masini? Poate e de la asta.

Recitește ce am scris.

NU am folosit niciodată moduri și nici nu folosesc!

Eu am luat un San Andreas care imi dadea crash cand intram in casa,hq etc,ia alt gta,de preferabil Hoodlum.

Stie careva ce s-a intamplat cu serveru de nu mai merge?

Stie careva ce s-a intamplat cu sv de nu mai merge? Sau numai mie nu imi merge?

Este oprit din cauza unei probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa astepti.

sall azi cand am intrat in sa:mp mi se vede alb tot nustiu de ce pe toate serverele se vad alb puteti sami spuneti va rog!!

Multumes!

Incearca sa reinstalezi GTA-ul si dupa vezi daca iti merge la fel am patit si eu , am reinstalat jocu-l si mi-a mers.

Incearca sa reinstalezi GTA-ul si dupa vezi daca iti merge la fel am patit si eu , am reinstalat jocu-l si mi-a mers.

Eu am avut 2 placi video una sa stricat si fratemiu mia spus ca e din cauza placi ca e mai mica decat cealalta asa o fi?

P.S: o sa reinstalez si sa:mpu dar raspundeti si la prima

sall azi cand am intrat in sa:mp mi se vede alb tot nustiu de ce pe toate serverele se vad alb puteti sami spuneti va rog!!

Multumes!

Eu iti recomand sa cauti driverele din nou de la placa video (care inca functioneaza) si sa le re-instalezi.

Am inca o problema cand instalez sa:mp-u nu merge sa dau instal dau next si dupa nu merge instal sa dau de ce?

Atunci cand instalezi SAMP, trebuie sa il instalezi in fisierul cu GTA San Andreas.

Probabil ca nu ai pus sa se instaleze in acel fisier.

Cine stie odata la cat timp se face extragerea la /lotto ? Am impresia ca in fiecare seara la 21:00 sau la 2 seri, insa nu stiu sigur .. quote

In fiecare seara la ora 21:00 are loc extragerea.

Cine imi poate explica cum se instaleaza RAGE Engine pentru GTA SA?

Nu poti instala RAGE Englne pentru San Andreas.

RAGE Engine este sistemul fizic care gestioneaza mediul 3d in GTA 4 (si in alte jocuri frumusele de la Rockstar). Poti, cel mult, sa instalezi o conversiune totala pentru GTA 4. Adica sa introduci in GTA 4 harta din San Andreas, skins, car models, textures si asa mai departe.

Mai multe informatii gasesti:

aici: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=16371

sau aici: http://www.gtaivsa.com/

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.