Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Alte pareri?

Sa isi schimbe crack-ul, aia este problema. Si mie mi se intampla dupa ce reinstalez windows-ul.

@ Daca ai nevoie de o versiune dami un PM si iti dau link.

Poate face cineva un tutorial complet despre organizarea unui event? Am idee pentru un event dar sunt destul de incepator si nu stiu cum sa procedez. Multumesc

Poate face cineva un tutorial complet despre organizarea unui event? Am idee pentru un event dar sunt destul de incepator si nu stiu cum sa procedez. Multumesc

/eventhelp - Afiseaza urmatoarele comenzi:

- /requestevent - Comanda folosita pentru a cere organizarea unui event. *Trebuie acceptat de admini, exista un anumit model de a cere: /requestevent <Titlu>|<Locatie>|<Premiu>|<Timp>|<Descriere>.

- /event - Afiseaza detalii despre eventul in desfasurare.

- /e - Chat folosit de organizatorii eventului pentru a vorbi cu jucatorii.

- /stopevent - Opreste un event. *Trebuie sa fiti organizatorul eventului.

- /togevent - Ascunde chatul eventului.

Nu se poate,o poti vinde doar la dealer pe 40%!

Acum cred ca vei mai primi raspunsul de vreo 5 ori pt +1,dar na...

=)) buna asta.

Un event il organizezi tu sau alti organizatori impreuna cu tine intr-o locatie aleasa de voi, cu un premiu ales de voi. Tu alegi cand sa fie organizat eventul, si in ce consta acesta. Ca sa ceri aprobarea adminilor pentru a face un event (ca sa il poti organiza, ai nevoie de aprobarea noastra), folosesti comanda /requestevent. Cand scrii /requestevent iti va aparea ceva de genul: "Synthax: /requestevent <Title>|<Location>|<Prize>|<Time>|<Description>", acele campuri se refera la titlu (tipul eventului), locatie (unde vrei sa organizezi eventul), premiu (premiul pe care-l primesc castigatorul sau castigatorii eventului), timp (la care vrei sa inceapa eventul, sau sa se termine, in functie de ce event organizezi), si descriere (ceva despre event). Nu trebuie sa completezi intocmai campurile respective, adica, nu incluzi acele paranteze unghiulare ("<", ">"), ci doar acea bara intre fiecare camp ("|"). In premiu nu trebuie sa incluzi nicio virgula sau punct (spre exemplu, scrii "100000", nu "100.000", si in niciun caz "100k"). Uite un exemplu de /requestevent: "/requestevent Stunt | Bank LS | 100000 | 10:00 | Primul la mine cu NRG castiga". Daca eventul ti-a fost aprobat, va aparea un text care anunta eventul (vizibil pentru toti jucatorii), si vei putea sa vorbesti cu participantii pe /e (/e [text], comanda care poate fi folosita doar de organizator). Odata ce eventul e gata, anunti castigatorul si folosesti /stopevent pentru a opri eventul. Sper ca ti-am descris totul indeajuns de clar. Succes!

Va multumesc. Am reusit sa Organizez s eu primul meu Event!

buna seara, nu am mai intrat pe sv de ceva vreme...as dori sa mai intru cate umpic, ce s-a intamplat ? s-a schimbat versiunea sau ceva? ca nu imi mai arata acolo sa intru si e doar unu-l cu parola

buna seara, nu am mai intrat pe sv de ceva vreme...as dori sa mai intru cate umpic, ce s-a intamplat ? s-a schimbat versiunea sau ceva? ca nu imi mai arata acolo sa intru si e doar unu-l cu parola

S-a schimbat IP-ul.

HostName: B-Zone: RPG Server [0.3x]

Address: 89.33.242.95:7777

Salut.

Nu ştiu în ce măsură cunoşti limba română dar cu câteva cunoştinţe de bază îţi poţi da seama că "89.33.242.95:7777 Noul Ip RPG.B-ZONE.RO" înseamnă schimbarea IP-ului serverului către cel menţionat mai devreme.

Cu alte cuvinte, conectează-te la IP-ul 89.33.242.95:7777, nu la cel vechi.

salut am si eu o problema care mi-a stricat toata ziua, am vrut sa imi pun o tinta cu txdworkshop si am avut parte de un mare esec : sa_mp_168.png

Am incercat: sa reinstalez gta san andreas ; sa schimb hud.txd de 10 ori ; sa modific hud.txd-ul care este acum in gta-models .... fara rezultat..

sper sa ma ajutati,multumesc

salut am si eu o problema care mi-a stricat toata ziua, am vrut sa imi pun o tinta cu txdworkshop si am avut parte de un mare esec :

Am incercat: sa reinstalez gta san andreas ; sa schimb hud.txd de 10 ori ; sa modific hud.txd-ul care este acum in gta-models .... fara rezultat..

sper sa ma ajutati,multumesc

Salut.

Problema aceasta se rezolvă dezinstalând jocul în mod corect.

Dacă ai Windows XP nu ar trebui să apară probleme, tot ce trebuie să faci este să îl dezinstalezi în modul clasic.

Dacă foloseşti alt Windows precum Vista sau 7(cred), atunci va trebui să intri în AppData ( Start - Run - open %appdata& ), Local, Virtual Store şi să ştergi tot ce ţine de GTA de acolo. Abia apoi vei putea reinstala GTA San Andreas curat.

Salut.

Problema aceasta se rezolvă dezinstalând jocul în mod corect.

Dacă ai Windows XP nu ar trebui să apară probleme, tot ce trebuie să faci este să îl dezinstalezi în modul clasic.

Dacă foloseşti alt Windows precum Vista sau 7(cred), atunci va trebui să intri în AppData ( Start - Run - open %appdata& ), Local, Virtual Store şi să ştergi tot ce ţine de GTA de acolo. Abia apoi vei putea reinstala GTA San Andreas curat.

am rezolvat, problema era la un hud.txd care era stricat si era "hidden" , l-am sters si am pus altul, acum merge , oricum mersi pentru pontul despre dezinstalare :) , salut.

Am o intrebare, daca eu imi fac un nou cont, si pe acel cont introduc referalul contului meu vechi, primesc o sanctiune ceva?

Nu incercati sa faceti conturi clona deoarece totul ramane in istoric si la un moment dat tot veti fi prinsi

Pasajul de mai sus a fost extras de aici: http://forum.b-zone.ro/topic/115858-sistem-de-referrals-referrals-system/

Exista vreo comanda pentru a amplasa un radar ?

Salut.

Da, comanda pentru a amplasa un radar este [/startradar <limita de viteza>]. Ex: [/startradar 100]

Această comandă poate fi folosită doar de membrii departamentelor de poliţie, adică LS Police Department, LV Police Department(coming soon), SF Police Department(coming soon).

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.