Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Incearcă alt HUD. Am avut și eu o problemă asemănătoare și am înlocuit HUD-ul. După un timp s-a repetat această problemă și am reinstalat GTA, dacă ai după probleme trimite un PM.

Am reinstalat. Multumesc!

Nuu la asta ma refeream.Vad pe altii ca dau ad vand casa lv x, x camere ,interior kelton

Al meu stiam ca e magic.Dar mi sa spus ca nu este .Cui ii apartine interiorul ala?Kelton,mastertrap,flames,magic....?

Acum cateva luni,FlameS detinea o casa cu acel interior si avea foarte multi renteri,asa ca multi inca ii spun la acel interior "interior flames",dar acum cred ca si mag1[c] are una asemanatoare si de aici apare si confuzia ta.

Acum cateva luni,FlameS detinea o casa cu acel interior si avea foarte multi renteri,asa ca multi inca ii spun la acel interior "interior flames",dar acum cred ca si mag1[c] are una asemanatoare si de aici apare si confuzia ta.

Ok mersi.

Nu mi s-a mai transformat maşina Bravura în Landstraker, de ce?

Mai pot să fac ceva să se transforme? Să am landstraker fără săcumpăr una?

I don't think so. I think you only get 2 vehicles at the low levels. Faggio at the start. From what I heard the second vehicle is randomly generated, but most have Perennails. I've not seen anyone with a land stalker as a tutorial car.

Nu stiu sigur, dar cred ca trebuie sa vinzi Bravura ca sa poti sa primesti Land-u.

Daca nu ai cont premium, cred ca solutia este sa o vinzi pentru ca nu poti detine 2 masini fara cont premium.

Dacă sunt într-un gang, pot intra in departamentul de politie?

Ca si politist, priemsc salar?

Daca da, care este salariul la rank 1 si 2?

Dacă sunt într-un gang, pot intra in departamentul de politie?

Ca si politist, priemsc salar?

Daca da, care este salariul la rank 1 si 2?

NU.

Ca si politist nu primesti salariu,vei face destui bani din amenzile care le dai.

Mulţumesc.

Are rost să intru la lv 10 într-un gang (Verdant Family, Green Street Bloods, etc) ca la lv 15 să ies pentru departament?

Mulţumesc.

Are rost să intru la lv 10 într-un gang (Verdant Family, Green Street Bloods, etc) ca la lv 15 să ies pentru departament?

La level 10 esti acceptat mai greu in mafii..mai bine mergi in Paramedics, faci rank 2-3 si level 15 si apoi faci un transfer in departament. Mult mai bine asa.

La level 10 esti acceptat mai greu in mafii..mai bine mergi in Paramedics, faci rank 2-3 si level 15 si apoi faci un transfer in departament. Mult mai bine asa.

Vreau sa te contrazic, deoarece nu ai dreptate.

Nu poti sa faci transfer din Medici in LSPD,FBI. etc. ,deoarece medici este o factiune de lvl 5 iar celelalte departamente sunt factiuni de level 15.

Ca si medic poti sa aplici, dar liderul nu este obligat sa te accepte pentru ca nu are nicio legatura Medic cu PD.

@@ioLrickx, eu iti sugerez sa inceri o factiune pasnica, deoarece in mafii se consuma foarte multi bani.

Mulţumesc mult.

Am găsit odata undeva ce job e necesar pentru unul din departamente. Nu mai ţin minte.

Am nevoie de un anumit job cu skill5 pentru PoliceDep. ?

Mulţumesc mult.

Am găsit odata undeva ce job e necesar pentru unul din departamente. Nu mai ţin minte.

Da, ai nevoie de skill 5 la jobul detective.

Mulţumesc mult.

Detective Skill 5 la departamente,si mechanic skill 5 la pasnice.Cred ca la mafii trebuie arms skill 5,nu stiu exact!

Mulţumesc mult.

Iti trebuie asa - Departamente si Hitman Agency - skill 5 la jobul Detective OBLIGATORIU !

Tow Truck Company & Taxi Cab Company - Skill 5 Mechanic

News Reporter - Skill 5 se face pe parcurs la NR.

Gangs - daca vei fii numit de catre lider sa fii arms dealer, scopul tau este sa faci skill 5 la arms delear, salut.

Detective Skill 5 la departamente,si mechanic skill 5 la pasnice.Cred ca la mafii trebuie arms skill 5,nu stiu exact!

Informezi userul gresit.

Nu-ti trebuie skill 5 la job-ul de mechanic pentru factiunile pasnice, ci doar la Tow Truck Company (deoarece aceasta factiune se ocupa cu tractarea masinilor parcate neregulamentar, repair & refill), iar la mafii nu-ti trebuie skill 5 la job-ul de arms dealer. In primul rand iti ia foarte mult timp sa faci skill 5, nu il faci atat de usor, va dura o vreme pana faci. Trebuie sa ai macar skill 2. La mafii trebuie sa ai multe materiale la tine pentru a le da colegilor, nu prea ii intereseaza skill-ul.

Mulţumesc.

Trebuie sa stai minim 2 saptamani intr-o factiune pentru a nu iesi cu 60/60 FPunish.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.