Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

cineva a zis pe servar ca da bani pentru achizitionare masini sa ma contatcteze pe forum sau pe samp Andreas123!

Aici este un topic de Intrebari si Nelamuriri, nu de anunturi, te rog sa nu mai postezi astfel de afirmatii!

AM DAT COPY PASTE ACOLO LA SAMP NARE CUM

Intradevar, m-am uitat si eu dupa bara ta RPG dupa acest post http://forum.b-zone.ro/topic/126641-avispa-rifa-aplicaii-applications/page__st__400#entry2339291 Probabil ti-ai scris nick-ul gresit. Lasa-ne o poza din joc. Apasa TAB si fa o poza sa vedem exact cum este numele tau, daca nu esti in stare sa ti-l scrii corect.

daca nu ma insel nu ai cum sa dai copy paste la samp :))

Matale ai primit report pentru acest post inutil. Tot eu ti-am dat si data trecuta. Inceteaza odata cu postatul aiurea in aceasta sectiune daca nu ai nicio problema.

Tot ce vad e ca pui intrebari in fiecare zi, facand pe newbie-ul. Dar semnatura cu affiliate pentru clienti ai stiut sa-ti faci. Deci nu mai fa pe noob-ul ca nu-ti merge, cel putin cu mine.

Salut. nu fac pe newbie, deoarece sunt newbie, am spus si repet este primul server pe care joc samp si prima data cand joc samp.

ce putea fii asa greu la semnatura ? un snipping tool + niste photoshop, pac semnatura + redirect la link-ul cu affiliate.

repet din nou, nu fac pe noobul, dar prin repede. te rog sa pricepi.

on: daca sunt intr-o factiune, pot intra intr-un gang fara sa renunt la factiune?

Salut. nu fac pe newbie, deoarece sunt newbie, am spus si repet este primul server pe care joc samp si prima data cand joc samp.

ce putea fii asa greu la semnatura ? un snipping tool + niste photoshop, pac semnatura + redirect la link-ul cu affiliate.

on: daca sunt intr-o factiune, pot intra intr-un gang fara sa renunt la factiune?

Alta intrebare total stupida.

Pentru ce ai zis tu acolo foloseste http://forum.b-zone.ro/forum/205-suveniruri/

La intrebarea :

[...] nici nu meriti sa-ti raspund. Trebuie sa ai probleme cu logica ca sa pui asemenea intrebare...fereasca Dumnezeu..

Nu poti.

Lucrurile astea le poti afla folosind /helpme. :)

Daca sunt intr-o factiune, pot intra intr-un gang fara sa renunt la factiune?

Daca doresti sa intri intr-un gang si esti deja intr-o factiune, fa-ti cerere pentru demisie ( preferabil sa ai o vechime in acea factiune peste 2 saptamani, in caz contrar vei primi 60 de ore penalizare in care nu vei putea intra in alta factiune). Pentru a face parte dintr-un gang ai nevoie de level mai mare de 10 si trebuie sa faci o aplicatie la gangul preferat de tine. Dupa ce esti acceptat vei da testul din regulament si test la arme ( de obicei deagle).

mi-am luat un apartament pe rbg si am dat toate comenzile si am dat din greseala evictall si acum pe toti din casa ii da la spawn ce sa fac???

Daca ai o memorie buna incearca sa cauti acei playeri care i-ai avut cu rent la tine si explica-le situatia, poate se vor intoarce.

mi-am luat un apartament pe rpg si am dat toate comenzile si am dat din greseala evictall si acum pe toti din casa ii da la spawn ce sa fac???

Comanda /evictall iti da afara toti renterii. Poti folosi comanda /setrentable yes sa pui din nou casa la dispozitie renterilor si comanda /setrent pentru a seta pretul. Cei care ii da la spawn trebuie sa vina din nou la casa ta si sa dea /rentroom.

De ce se tot restarteaza serverul frate? Eu vreau sa fac puncte de respect si nu pot ca tot dati restart.

Nu da nimeni restart aiurea. Anumite retele de internet pierd conexiunea cu serverul si astfel majoritatea playerilor iau crash. Se va rezolva cat de curand cand va intra un admin 6 responsabil cu aceasta problema.

De ce se tot restarteaza serverul frate? Eu vreau sa fac puncte de respect si nu pot ca tot dati restart.

Nu da nimeni restart aiurea. Anumite retele de internet pierd conexiunea cu serverul si astfel majoritatea playerilor iau crash. Se va rezolva cat de curand cand va intra un admin 6 responsabil cu aceasta problema.

A zis Teylo ca e problema de la host. Oricum nu pica server-ul la toti. Eu de exemplu ca-s pe RDS nu pot intra acum.

name='R and R Graur' timestamp='1379079684' post='2351262']

La voi merge serverul? Mie imi arata ca e offline :).

E o problemă de la host. O să își revină în curând.[/b]

name='R and R Graur' timestamp='1379080032' post='2351280']

Tie iti merge? La userbar-ul meu vad ca sunt on.

[/b]

Nu, nu-mi merge.

Probabil pentru că ai fost online când s-a dat restart. Și mie îmi apare la fel.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.