Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Eu din cate stiu .asi se pune in folderul unde ai executabilul GTA SA adica in folderul principal al jocului .

Punele in folderul principal al jocului (GTA SA ) cele doua fisiere si vezi daca merge.

PS: Fara reclama te rog , in poza de mai sus faci reclama la un server si un site .

Cum pot face sa imi apara si mie in joc CPU: sau cum se numesc alea. Ca in imaginea asta http://imgur.com/a/38ZTb#Y6PBGK1

Si totusi as vrea sa stiu ce arata ele? Care este rolul lor ? :))

In primul rand, ai nevoie de programul Playclaw.

Acel CPU reprezinta temperatura procesorului tau, iar ca sa-ti apara ca in imagine trebuie sa dai la optiuni la Playclaw si sa le bifezi pe toate. Nu-i greu, doar ca ai nevoie de Playclaw.

Doresc si eu comanda care o pot efectua si eu. Care e coamnda care apare ora/min/sec unde e cu scris unde se posteaza /ad-urile.

Daca doresti sa iti apara in joc Ora/Min/Sec in dreapta jos tasteaza /time sau pentru a aparea in chat la ce ora/min/sec a fost scris ceva tasteaza /timestamp .

Pentru a vedea ad-urile tale dupa cum a spus si Quasar tasteaza in joc /Myad si pentru a anula un ad tasteaza /cancel ad

Daca te-am ajutat dai si tu + .

Daca doresti sa iti apara in joc Ora/Min/Sec in dreapta jos tasteaza /time sau pentru a aparea in chat la ce ora/min/sec a fost scris ceva tasteaza /timestamp .

Pentru a vedea ad-urile tale dupa cum a spus si Quasar tasteaza in joc /Myad si pentru a anula un ad tasteaza /cancel ad

Daca te-am ajutat dai si tu + .

Nu frate asta cautam /Timestamp Multumesc mult :*

In primul rand, ai nevoie de programul Playclaw. Acel CPU reprezinta temperatura procesorului tau, iar ca sa-ti apara ca in imagine trebuie sa dai la optiuni la Playclaw si sa le bifezi pe toate. Nu-i greu, doar ca ai nevoie de Playclaw.

PlayClaw este un program cu care poti filma in joc si pentru a arata ca el nu mananca multa memorie cei ce au facut programul au adaugat si acea optiune pentru a arata cata memorie consuma acel program.

Sper ca am fost mai explicit.

Am o nelamurire aveam bani in banca depozitati in jur de 9 k si astazi am mai depozitat 69k iar cand m-am uitat sa vad cati bani aveam surpriza total bani depusi sunt doar 69k . restu de 9 k lipsesc . as vrea sa ma lamuriti si pe mine . :contrul meu este CraXxy.

Am o nelamurire aveam bani in banca depozitati in jur de 9 k si astazi am mai depozitat 69k iar cand m-am uitat sa vad cati bani aveam surpriza total bani depusi sunt doar 69k . restu de 9 k lipsesc . as vrea sa ma lamuriti si pe mine . :contrul meu este CraXxy.

Banii din banca se pot cheltui pe lawyer, chirie, taxa la primarie si altele.

Ce masini necesita cont premium?
Adica vad mereu anunturi:
,,cumpar masina care nu necesita cont premium"

Ce masini necesita cont premium?

Adica vad mereu anunturi: ,,cumpar masina care nu necesita cont premium"

Infernus, Bullet, Banshee , Turismo, Cheetah.

Am si eu o intrebare , se poate transfera contul premium de pe un cont pe altul?

Daca da ce pasi trebuie sa urmez?

Nu, nu se poate, daca vrei cont premium pe alt cont va trebui sa cumperi din nou.

Vreau sa dau reset km la o masina.

Car ID unde il gasesc? La user panel / vehicles / vehicle ID ???

Poi cu /dl scrie id 905 iar pe user panel la vehicle id scrie #3396 :|

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.