Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@AliNNN La mine nu se vede scrisul cand fac poza cu fraps

Nu exista scris cand faci poza cu fraps, la bandicam cand faci poza culoarea fps-urilor din colt se face din verde in galben.

Baietii de unde pot lua si eu camera de facut poze gen aia din Single player? Sau nu exista pe sv. Am vazut ca aia din NR au.

Gasesti la oricare 24/7 . Comanda este [/buy]

Un aparat are 10 poze, care se salveaza in folderu in care ti se salveaza si pozele de pe F8.

Salut de o zi nu imi merge sa-mp-ul , cand i dau connect la un server , mi se blocheaza , si de acolo nu mai merge ,l-am instalat ,si dezintalat de 4 ori, si nimica,imi apare doar the server connecting..... si de acolo nu mai merge

Ce ti se blocheaza mai exact? Numai jocul sau tot calculatorul?

Incearca sa stergi gtasa.set din folderul My Documents -> Gta San Andreas.

Iar ce Gta san andreas ai? Uni mai downloadeaza niste San Andreas-uri RIP ori gata instalate ori cu instaler facut de cineva, care nu au o parte din fisierele jocului pentru a reduce din marime si nu sunt compatibile cu SA:MP.

Tot odata fi sigur ca iei samp 0.3x si nu alta versiune din gresala si nu iti dai seama.

!!! EDIT: Probabil ai luat samp 0.3z care a aparut ieri. Serverul inca nu a trecut la aceasta versiune si nu te poti connecta.

Mie imi apare "Server didn't respond, ..." cu toate ca vad serverul este ON si ca sunt 50 de playeri.

Multumesc!

Merge!

Baietii am samp 0.3x si a aparut 0.3z merita sa fac update? Precizez ca am modul de lag fix de pe forum sar putea sa nu imi mearga?

Modurile de genul tot vor merge. Iar daca nu faci de acum update la 0.3z nu vei mai putea juca pe server, ci doar pe servere ce au 0.3x. Azi de dimineata s-a facut update la server.

Modurile de genul tot vor merge. Iar daca nu faci de acum update la 0.3z nu vei mai putea juca pe server, ci doar pe servere ce au 0.3x

Am inteles atunci ma pun sa fac update.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.