Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut, eu am mai avut un cont pe acest server acum ceva timp dar mi s-a sters in joc, dar din cate vad pe forum m-am logat cu acelasi nik si imi arata datele despre contul cel vechi!

Multumesc pentru atentie.

Salut, eu am mai avut un cont pe acest server acum ceva timp dar mi s-a sters in joc, dar din cate vad pe forum m-am logat cu acelasi nik si imi arata datele despre contul cel vechi!

Multumesc pentru atentie.

Nu are cum sa iti mearga contul pe rpg.b-zone.ro si sa nu iti mearga pe SA:MP, poate ai gresit nick-ul sau parola.

KoZack mi-a impins masina ca nu l-am lasat sa o conduca si nici nu-l cunosteam

Poti folosi comanda /locatecar, sau daca vrei sa apara din locul de unde ai dat park tasteaza comanda /towcar.

Te-as sfatui, in caz ca prinzi pe cineva care iti impinge masina sa il filmezi si sa ii faci post pe forum la ,, reclameaza un player".

Salut.

Incerc de 2 zile sa cumpar o licenta de mats insa instructorii ma ignora. De ce mai sunt instructori daca nu dau licente?

Instructorii nu te ignoră, probabil cei apelaţi de către tine erau în teste şi nu aveau cum să răspundă deoarece regulamentul le interzice acest lucru.

Pentru a vedea instructorii online tastează [/instructors] şi sună un instructor, dacă nu răspunde apelează alt instructor.

Dacă nu răspunde nimeni poţi să mă suni pe mine şi te voi ajuta. :)

Incerc de 2 zile sa cumpar o licenta de mats insa instructorii ma ignora. De ce mai sunt instructori daca nu dau licente?

Poate acestia sunt ocupati cu alt client sau sunt afk. Mai bine te duci la HQ lor si sigur e cineva acolo. Succe$!

Recent am văzut o scurtătură la comanda "/sms [text]" şi anume "/t [text]". Face acelasi lucru, dar e mai puţin de scris.

Mai ştiti astfel de scurtături la alte comenzi sau ce fac acelaşi lucru?

Salut, nu cred ca mai exista scurtaturi. Salut.

Am si eu o problema cu jocul.... Cand intru in Game se incarca bara aia cu alb si pana sa imi apara casuta de login se blocheaza....am reinstalat si jocul, am sters toate modurile am facut chiar si update la placa video dar degeaba....

Am si eu o problema cu jocul.... Cand intru in Game se incarca bara aia cu alb si pana sa imi apara casuta de login se blocheaza....am reinstalat si jocul, am sters toate modurile am facut chiar si update la placa video dar degeaba....

Cum adică se blocheaza? Ne poţi face un screenshot? Sau ecranul se blochează în sensul că "pâlpâie"?

Probabil ai avut niste moduri cu install si nu ai stiut sa de dezinstalezi.

Reintaleaza San Andreas dar nu in Rokstar Games , ci in alt folder .

Iati un program care sa iti dezinstaleze tot ce cuprinde gta-ul. Nu mai stiu cum se cheama, am avut si eu problema datorita modurilor si lam reinstalat de 3 ori dar degeaba. Pana am luat acest program si a sters tot. Iti recomand si tie.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.