Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@, Ai +1, multumesc mult :*

Iti dau umpic ia incolo ( peste 1-2 ore ) cand o sa pot da, din nou.

Iti dau umpic ia incolo ( peste 1-2 ore ) cand o sa pot da, din nou.

Daca o sa iti iei configuratia la care ai pus link-ul scoate hard disk-ul ATA si pune unul SATA. E de 10 ori mai bun decat cel ATA. Daca faci configuratia aia ti-as recomanda o sursa de 400-450-500W. Cu configuratia asta o sa ai lejer 100fps constant (maxim in sa:mp) si cam 60 fps cand filmezi full hd.

a ya ya y good morning

Am SandBoxie si nu stiu cum sa fac poza cu contul logat pe el.

Adica apas f8 si stiu ca pot sa dau pe butonul ala recover la fiecare poza si sa mi-o salveze dar faza este ca nu vreau asa deoarece este stresant.

Am aprins si Bandicam si nu merge pe Sandboxie, chiar daca i-am dat runSandboxed...

Voi cum faceti poze pe contul logat pe SandBoxie? Dau +1.

Adica apas f8 si stiu ca pot sa dau pe butonul ala recover la fiecare poza si sa mi-o salveze dar faza este ca nu vreau asa deoarece este stresant.

Am aprins si Bandicam si nu merge pe Sandboxie, chiar daca i-am dat runSandboxed...

Uite aici : http://forum.b-zone.ro/topic/146195-problema-sandboxie/

Mai bine foloseşte asta: http://forum.b-zone.ro/topic/225150-gta-sa-multiprocces-adio-sandboxie/?p=3300677

Ce pot face , ca sa vad viata celorlalti jucatori ? Cumva este de la placa video ?

Am laptop TOSHIBA Satellite

Detalii :

Procesor : Intel Celeron CPU N2820 2.13 GHz

4 GB de RAM

Placa video : Intel HD Graphics.

Cine ma ajuta ca sa pot vedea viata , ii dau +1.

Salut. Am o problema, si anume conectiunea la internet. Cand e luat curentul, iar dupa ce revine, uneori nu ma pot conecta la internet. Imi scrie limited acces si apare semnul exclamarii intr-un triunghi galben. Trebuie sa astept 2-3 ore in general pana cand ma pot conecta. Am incercat sa dau "reset" la wiereless, am incercat sa fac conexiunea direct prin cablu, dar tot nu merge. Se poate sa nu se mai intample?

@, A raspuns killerfish intr-un topic asemanator si a sa faci update la drivere si vezi ce se intampla, urmareste topicul asta si vezi cum o sa rezolve el problema daca nu se rezolva cu updateul la drivere. http://forum.b-zone.ro/topic/225733-bug-health-bar/#entry3309367

@@South Porter, Contacteaza-i pe cei de la care ai internetul si vezi ce o sa-ti zica, posibil sa fie de la ei sau de la tine problema.

@Inferno27 am incercat deja ce ai zis tu, dar nu se rezolva cu asta. Acum oricum imi merge, dar aproape toata ziua nu mi-a mers.

De la tine nu e sigur problema. Daca firma este pe langa tine (chiar si in acelas oras) e posibil ca odata ce tie ti-a picat curentul sa le pice si lor. Dupa ce lor le-a picat curentul, dupa ce acesta isi revine cineva trebuie sa aprinda toate chestiile de la sediul lor. Vezi daca la prietenii tai care au de la aceeasi firma de net apare aceasta problema.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.