Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Imi poate incarca si mie cienva va rog pe un site jocul solitaire original din PC?

Dau 3 de +1!

Si cine stie cuminstalez o tinta de tipul sitem 16?

Dau si TW daca vreti sa ma ajutati.

Acord 2 de +1!

Salut, !

Din câte ştiu eu jocurile default din Windows nu pot fi şterse sau găsite undeva. Cel puţin eu am căutat şi nu le-am găsit.

Însă poţi căuta pe google: solitaire oroginal game pc free download. Poate ai noroc şi găseşti ceea ce vrei.

Cât despre ţintă:

1) Descarci ţinta pe care o doreşti de aici.

2) Descarci TXD Workshop.

3) Dezarhivezi TXD Workshop şi deschizi iconiţa txdworkshop.

4) Apeşi butonul Open TXD şi încarci fişierul hud.txd aflat în folderul Rockstar Games/GTA San Andreas/models

5) Apeşi click pe a 4-a căsuţă numită siteM16, urmând să apeşi butonul Import şi să încarci ţinta descărcată.

6) Apeşi Save TXD.

Imi poate incarca si mie cienva va rog pe un site jocul solitaire original din PC?

Dau 3 de +1!

Si cine stie cuminstalez o tinta de tipul sitem 16?

Dau si TW daca vreti sa ma ajutati.

Acord 2 de +1!

Salut !

Te pot ajuta eu .

Fa o cerere aic: http://forum.b-zone.ro/topic/216510-b-movie-cerere-instalare-mods-packs/

Hi .

How can i change the referral that i registered with it ?

You can't, if you want to change the referral you need to make a new account.

@@SeFu 69, You can't do this.

If you wan a new refferal you can make a new account at a new referal. If you're refferal man don't give you money or what he sad untile you got he refferal go at "report a player"

Salut, am un calculator cat de cat bunicel. Proceseaza bine la partea de internet, cand intru pe un site in 1-2 secunde ma conecteaza. E mai slab la partea de gaming, si anume la SA:MP. Vreau sa spun ca, merge bine, dar in zonele populate am lag. Stiu, nu doar eu am, dar la mine e foarte mare, urias chiar. Si o singura chestie ma enerveaza si chiar as vrea sa o rezolv: am lag cand trag cu arme sau cand altcineva trage. De exemplu: daca sunt intr-un duel 1vs1, eu cu TEC si adversarul cu deagle, ma bate, fiindca abia trag cu TEC-urile, de la lag. Si asta m-a enervat mult fiindca as vrea sa intru intr-o mafie. Credeti ca daca mi-as lua o placa video mai bunicica s-ar rezolva? Ma refer la tot lagul, nu doar la cel de la arme, fiindca sunt si alte cazuri cand am lag de imi vine sa dau foc la calculator. Multumesc anticipat.

Salut, am un calculator cat de cat bunicel. Proceseaza bine la partea de internet, cand intru pe un site in 1-2 secunde ma conecteaza. E mai slab la partea de gaming, si anume la SA:MP. Vreau sa spun ca, merge bine, dar in zonele populate am lag. Stiu, nu doar eu am, dar la mine e foarte mare, urias chiar. Si o singura chestie ma enerveaza si chiar as vrea sa o rezolv: am lag cand trag cu arme sau cand altcineva trage. De exemplu: daca sunt intr-un duel 1vs1, eu cu TEC si adversarul cu deagle, ma bate, fiindca abia trag cu TEC-urile, de la lag. Si asta m-a enervat mult fiindca as vrea sa intru intr-o mafie. Credeti ca daca mi-as lua o placa video mai bunicica s-ar rezolva? Ma refer la tot lagul, nu doar la cel de la arme, fiindca sunt si alte cazuri cand am lag de imi vine sa dau foc la calculator. Multumesc anticipat.

SA;MP lag fix : http://forum.b-zone.ro/topic/161872-mod-samp-lag-fix/

Draga Faggionistule, iti recomand sa procedezi in felul urmator:

1. Iei PC-ul tau.

2. Il arunci pe geam

3. Cobori jos sa vezi daca a mai ramas vre-o piesa in viata, si daca a mai ramas, o strivesti.

4. Te duci la mama ta.

5. O omori.

6. Ii furi toti banii.

7. Mergi si iti iei PC de gaming cu banii parintilor tai pusi de-o parte pentru inmormantare.

69. Enjoy SA-MP.

Sper ca ti-am fost de folos.

Ai incercat ?

SA;MP lag fix : http://forum.b-zone....d-samp-lag-fix/

@, Ai setat frame limiter pe OFF si visual fx quality pe LOW? Daca nu, seteaza-le si revino cu un reply si spune-mi cum se misca apoi.

Sunt setate dintotdeauna asa.

Ai incercat ?

SA;MP lag fix : http://forum.b-zone....d-samp-lag-fix/

Nu il pot instala, imi da mereu crash sau ceva eroare cand ma conectez. Am postat la support, verifica acolo.

Totusi cred ca si placa video poate fi o problema.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.