Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@@AshimaPetrisor2014, windows 7 consuma mai putine resurse, el vrea sa aiba cat mai mult fps presupun, asa ca ii recomand windows 7, stai linistit, nu trebuie sa incerc fiindca eu folosesc windows 8 si nu am probleme cu el, doar ca pentru un pc mai slab e mai bun windows 7 daca vrea sa obtina mai mult fps.

http://forum.b-zone.ro/topic/122570-69-pier-mobs-discutii-discussions/?p=3459715

normal ca pentru un pc mai vechi decat data de lansare a lui windows 8 nu e recomandat chiar windows 8 desi poate rula..... eu vorbesc pentru un calculator din zilele noastre

eu am consumul ala la vreo 130 procese deschise si nu am vreo bomba am http://i.imgur.com/mDVSYyN.png

@,@@AshimaPetrisor2014, O sa il pun si o sa vad cum o sa imi mearga..

poti incerca mai intai pe o masina virtuala sa vezi cum se misca si apoi sa il instalezi propriu zis. Sau sa faci un dual boot si sa mergi o perioada cu windows 7 si windows 8 si dupa o perioada alegi la care renunti

1. Merita sa dai /buylevel? Ajuta la ceva inafara de banii putini care ii primesti la paycheck in plus?

2. Km la masini, la ce ajuta/incurca? Au vreun rost in joc, sau este doar un counter fara niciun sens?

Mersi!

1. Normal ca merita, totusi pana la un anumit level, asta depinde de tine. Daca ai cont premium poti sa pastrezi respect point-urile si sa dai /buylevel cand poti. Daca nu ai cont premium ar fi indicat sa dai /buylevel. Totusi poti sa pastrezi RP-urile chiar daca nu ai cont premium, iar cand iti cumperi cont premium atunci sa dai buy.

2. Cu cat ai mai putini km la masina, cu atat este mai valoroasa. Daca faci foarte multi km masina va fi foarte ieftina.

Succes

1. Normal ca merita, totusi pana la un anumit level, asta depinde de tine. Daca ai cont premium poti sa pastrezi respect point-urile si sa dai /buylevel cand poti. Daca nu ai cont premium ar fi indicat sa dai /buylevel. Totusi poti sa pastrezi RP-urile chiar daca nu ai cont premium, iar cand iti cumperi cont premium atunci sa dai buy.

2. Cu cat ai mai putini km la masina, cu atat este mai valoroasa. Daca faci foarte multi km masina va fi foarte ieftina.

Succes

1. "Normal ca merita" ... De ce?

2. Adica daca are km mai multi, o vinzi cu mai putini bani inapoi la dealer?

1. "Normal ca merita" ... De ce?

2. Adica daca are km mai multi, o vinzi cu mai putini bani inapoi la dealer?

Daca ai cont premium poti sa ti le ti, daca nu ai si dai /buylevel sa zicem cand ai 500/98 un exemplu ramai cu 0/102 , adica ti le ia pe toate. In caz ca ai cont premium poti sa iti ti respecturile lejer

2. Daca are km mai multi o vinzi cu mai putini bani la playeri, la dealer se vinde cu acelasi pret indiferent de km

undeva la lvl 50 e o limita la care merita sa te opresti.... deoarece iei licente fara test, ai acces la toate biz-urile si calele, ai acces la toate factiunile... iar levelul e destul de scump

@AshimaPetrisor2014 du-te si joaca-te lego.

tu esti orb? tu nu vezi ce scrie in eroarea aia?

Roberto, tu instalezi jocul de pe un stick?

Nu, instalez dupa torrent. Am placa video instalata. Pana acum numai asa il instalam, am vrut azi dimineata sa-l reinstalez si cand sa-l instalez iar mi-a dat eroarea asta

Am o problema..

Folosesc 2 browsere, opera si chrome.

Chrome, cand vreau sa postez ceva pe forum b-zone, oriunde, nu pot pentru ca in chenarul cu reply to this topic apare un font alb respectiv gri daca vreau sa dau PM cuiva.

http://imgur.com/a/uDDFe

Este o problema de la browser, 100% dar nu stiu sa o rezolv..

Stie cineva?

problema asta am avut-o si eu azi, si aveam un vierme in pc. Cumva mi-a fost trecut defenderul in standby ... l-am reactivat si mi-a gasit viermele si l-a sters (windows original) si apoi in Mozilla am gasit o extensie ciudata care nu era pusa de mine si nu am vazut sa aiba legatura cu ceva pe care am scos-o. Mentionez ca Chrome mi-a "crapat" de tot.... si urmeaza altadata sa il rezolv nefiind un browser decat de teste pentru diferite site-uri pe care le creez.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.