Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Intra pe movie.b-zone si ai acolo o sectiune numai pentru moduri .

Imi poti da link-ul de unde pot descarca un mod ca sa nu mai am lag. Am descarcat aseara un mod si nu imi mai mergea SAMP-ul, imi dadea crash continuu, cred ca am incerat de vreo 20 de ori si imi dadea crash, am dat restart la PC, la Internet si degeaba tot crash primeam. Da-mi un link de unde pot sa descarc si sa mearga. Multumesc!

Stie cine care ar fi cauzele din care siteul rpg.b-zone.ro nu merge cate o data ?? Inafara de flood si probleme de la host .

Daniel ai vrut sa faci o gluma , mai bine taceai . Macar puteai sa dai un raspuns intigent , nu ca este ,, o legatura ".

Alt motiv din cauza caruia "pica" site.ul si nu l.ai spus mai sus ar putea fi ca se fac modificari la el, teste etc. Dar cel mai des apar erorile alea cum ca ar pica hostul, cel putin la mine asa apar..acum nu stiu ce sa zic. Si e logic ca pica si serverul si site.ul in acelasi timp deoarece se fac modificari in timp real intre ele. Parerea mea :-?

@@Azrael, Pai poti cunoaste persoane noi te distrezi pe /clanzones si cu /clan duty sunt multe avantaje adica e un + sa nu te plictisesti . ( P.S Sa nu dai bani la nimeni sa te bage in clan , niciodata mai bine cauti unu care te accepta din aplicatie ) . Numai bine !

@@Azrael, Pai poti cunoaste persoane noi te distrezi pe /clanzones si cu /clan duty sunt multe avantaje adica e un + sa nu te plictisesti . ( P.S Sa nu dai bani la nimeni sa te bage in clan , niciodata mai bine cauti unu care te accepta din aplicatie ) . Numai bine !

Primesti bani, gold, RP , ceva? Adica cand intri in clan trebuie sa platesc o taxa de xK, si vreau sa stiu daca in clan fac banii inapoi din cucerirea teritoriilor.

@@Azrael, Primeste liderul daca aveti un anumit numar de teritorii apoi el va poate imparti doar daca vrea la fiecare gold , altfel nu . Si nu face prostia sa platesti taxa de intrare in clan .

Poate sa-mi dea cineva link-ul de unde pot sa descarc:- un mod in care sa am radarul patrat si mai mare? (doar radar-ul)
-un mod folositor la war-uri

@, Orice mod care iti ofera abilitati in plus fata de ceilalti jucatori se sanctioneaza dar asta nu cred ca deranjeaza asa tare . Parerea mea .

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.