Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Intra pe rpg3.b-zone.ro / rpg2.b-zone.ro / rpg.b-zone.ro

Apesi pe Login

Iar sub acele casete in care trebuie sa introduci numele si parole, se afla recover password

Apesi acolo, completezi, intrii pe email, confirmi noua parola si te loghezi cu aceea, urmand sa iti schimbi parola in cea dorita.

Stiu cum sa intru pe un server nu era buna adresa mersi oricum :))

Am voie sa-mi creez un nou cont pe rpg si sa pun ca refferal contul meu cel mare? Am incercat sa iau legatura cu adminii in game dar se pare ca nu raspunde nimeni. Nu am incredere in raspunsul helperilor, vreau sa fiu sigur. Rog sa raspunda un admin care stie cu siguranta si poate garanta! Pun aceasta intrebare deoarece nu vreau sa fac ''prostii''.

Ai voie. Nu sunt admin. Eu am 3 conturi ce îmi aparțin pe referatul meu pe contul mare. Deci ai incredere. Poți vedea la descriere conturile mele cele mai active.

Ai voie. Nu sunt admin. Eu am 3 conturi ce îmi aparțin pe referatul meu pe contul mare. Deci ai incredere. Poți vedea la descriere conturile mele cele mai active.

@@Boblea, Iti recomand sa citesti acest topic cu atentie : http://forum.b-zone.ro/topic/115858-sistem-de-referrals-referrals-system/, acel sistem de refferal e facut cu un scop, nu pentru ,,a te ajuta singur''. Si ca sa stii este ilegal acest lucru, nu te mai lua dupa vorbe fara rost. Nu mai bine !

P.S Nu conteaza daca sunt helper sau nu, ti-am adus regula in fata.

Pasajul important : Fiecare jucator adus va poate aduce bonusuri in functie de cat de activ este. Nu incercati sa faceti conturi clona deoarece totul ramane in istoric si la un moment dat tot veti fi prinsi.

@, Sau daca vrei doar punctul de respect, nu si ora jucata, iti poti lasa contul pe /sleep si faci RP(asa zisele Puncte de respect). Faza cu 30 de minute jucate se aplica doar daca vrei sa iti cresti orele jucate pe server. O recomandare deá mea este sa nu iti lasi contul pe /sleep pentru ca te va afecta pe viitor. O seara buna iti doresc !

1. Ai voie sa iti schimbi nickname-ul?

2. Are voie cineva sa te omoare cu arma/pumn?

Da, ai voie sa-ti schimbi numele si o poti face prin intermediul gold-ului. De asemenea, regulamentul spune ca nu ai voie sa omori aiurea pe cineva, deci in concluzie, nu prea ai voie. Aici ai un link cu regulamentul serverului. Citeste-l ca o sa-ti prinda bine :)

@@Mitzuca, Daca zici ca ai dovezi concrete incearca sa faci un topic aici: Click . Cu toate ca Staff-ul nu raspunde contu sparte/furate, etc.

Da, dar unii stau pe masina mea si eu nu am scris /togsurf.

Cand urci in masina nu e nevoie sa scrii/togsurf, te urci in masina cu el activat, /togsurf scrii doar ca sa il dezactivezi.

Salut. Am o problema. Nu-mi mai stiu codul PIN deoarece n-am mai intrat pe cont de foarte mult timp. As putea face ceva ca sa-l recuperez?

Salut, deschide un topic aici: http://forum.b-zone.ro/forum/1457-account-problems/

Salutare comunitate.

Deci sa incep usurel. Inainte aveam windows 7 si mergea jocul perfect. Am bagat windows 10 si am instalat jocul tot. Am intrat in el si a inceput sa tot dea crash. Am reusit intr-un final sa il fac cu ajutorul unui addon facut de cineva care tot asa avea probleme. Faza este ca atunci cand ma conectam uneori primeam not responding adica se bloca jocul. Am reinstalat windows 7 back si aici merge bine jocul dar faza este ca primesc not responding la fel ca pe 10.

Intrebarea mea este daca versiunea de joc actuala este sau nu upgradata ? ..

Astept pareri sa vad ce pot face ca pe windows 7 sa nu mai primesc not responding.

@, cand te comectezi pe server primesti "not responding..." si se repeta? SA:MP este la versiunea 0.3.7, tu pe care o ai?

@, ca asa e din script, toti trebuie sa aiba sansa la un biz, nu unul sa le detina pe toate.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.