Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Chestia este ca, chair daca nu are cont premium, tot apare acolo. Eu spun ca mi-a disparut din cont Hotring-ul si tu spui ca nu apare la treade. Eu vreau sa imi fie restituiti banii, findca mi-a disparut din cont masina si nu sunt de acord cu acest lucru.

Cum dezinstalez modul ENB daca l-am instalat?

Trebuie sa remodifici,enbseries,eax.dll,particle,timecyc,vorbis,gta:sa cu cele originale.

Sau cel mai simplu,sa dezinstalezi jocul.

Harta cu oua de Paste quest 150/150. +1 daca team ajutat!

LS/LV/SF: http://i.imgur.com/QpZ00fN.jpg. (este a lui Kelton).

OFF TOPIC: Aici pui intrebari, nu faci +1 reply aiurea.

Salut, am si eu o problema pe site-ul RPG. Problema sta in felul urmator... am vrut sa fac post unui jucator pentru Drive-By si limbaj vulgar. Cand am facut post-ul pentru DB, am pus din greseala o dovada gresita si prin urmare am retras acel post. Am incercat sa refac post-ul pentru acelasi motiv, insa cu dovada corecta si nu a mai mers. De ce? Dupa care am incercat sa-i fac din nou un alt post, dar am schimbat motivul pentru limbaj si a mers, insa pentru DB chiar nu mai merge sa-i fac deloc... ce se intampla? Cat trebuie sa mai astept pana sa ii mai pot face post din acel motiv?

2S7OBb5.jpg

@@InSaNe S4F, Salut fetita, exista un sistem anti-posthunteri (asa ca tine) in caz ca nu stiai. Uite ce scrie:

• Un sistem Anti-Posthunters a fost implementat atat pentru reclamatiile jucatorilor, cat si pentru cele de la factiune. Cel de la jucatori se imparte in 2 categorii: Normal Players si Staff Members. Pentru fiecare in parte se va calcula separat.
  • Daca un jucator a facut mai mult de 3 reclamatii in ultimele 3 zile, se va calcula raportul "Numar de reclamatii sanctionate / Numar total de reclamatii" din ultimele 3 zile. Daca acesta este mai mare de 0.6, nu se va putea crea o noua reclamatie. In caz contrar, nu va fi nicio restrictie.

Pe ce tasta se deschide bariera la SF PD si poarta aia de intri in subsol ? Ma refer pentru mafioti, am vazut la waruri ca pot fi deschise. Pe ''H'''si ''C'' nu merge.

Am voie sa detin 2 conturi pe acelasi calculator?

Daca da cum fac sa fiu on pe amandoua deodata,am vazut multi playeri care au asa ceva.

Da, poti sa detii cate conturi vrei tu.

Mersi,stii cumva si cu ajutorul la ce program pot fii on pe 2 conturi deodata de pe acelasi calculator?

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.