Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Ti-am lasat +1, . De ce este privata acea sectiune si o pot vedea doar cei cu functie (administratorii si fondatorii, cred ca doar ei pot vedea acele topicuri)? De ce nu o lasa publica? Intra in link-ul tau si spune daca imi vezi propunerea. Am lasat acum ceva timo o propunere si nu a raspuns nimeni. Este normal?

Este o propunere in legatura cu sectiunea Photoshop. Ce este de facut in cazul acesta? Trebuie sa las PM-uri fiecarui designer sau cum?

@@Psk, Acele propuneri sunt văzute doar de către administrația b-zone. La propunere îți va răspunde fondatorul comunității sau Administratorul Forumului, Dani Steptu. In cazul meu am facut propunerea în Ianuarie și mi-a dat răspuns fondatorul (bobo) în august. Deci va trebui să aștepți ceva timp să ți se răspundă.

De ce sunt văzute doar de administrație?

Comunitățile rivale pot vedea aceste sugestii și să fure din ele. Sau orice alt membru care are intenții rele.

Stie cineva cum fac sa iau mapa de la quest unde arata puncte pe toata harta sa o bag in samp cand dau ESC>MAP sa mi le arate acolo ?

De ce nu merg serverele ? de ieri seara nici la war-uri n-am fost..

Serverul merge, a avut ceva probleme dar s-au rezolvat, daca nu te poti conecta asigurate ca ai versiunea 0.3.7 la samp si un gta bun.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.