Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@@ToVarasu Mihai,Deci ai 720.2 ore. Inseamna ca ai 720 de ore si 20% din alta ora. .1 reprezinta 10% dintr-o ora, adica reprezinta 6 minute jucate, .2 reprezinta 12 minute, .3 reprezinta 18 minute si tot asa, e logic. Deci de la .2 la .3 ore jucate, trebuie sa joci 6 minute. La acest sistem de ore jucate fiecare minut este contorizat. Sper ca ai inteles, daca nu, astept intrebarile tale.

Dacă în aprilie am avut 28 de ore, iar în martie am avut 40 de ore, și tot în aprilie am aplicat in SF Taxi, va trebui să mai acumulez 2 ore jucate pentru a putea fii luat în considerare, sau se iau în considerare și orele jucate din martie, din moment ce tocmai a început luna mai, iar eu am aplicat în aprilie?

Dacă în aprilie am avut 28 de ore, iar în martie am avut 40 de ore, și tot în aprilie am aplicat in SF Taxi, va trebui să mai acumulez 2 ore jucate pentru a putea fii luat în considerare, sau se iau în considerare și orele jucate din martie, din moment ce tocmai a început luna mai, iar eu am aplicat în aprilie?

Pentru a aplica intr-o factiune trebuie sa ai in ultimele doua luni 30 de ore jucate.

In cazul tau nu te afecteaza cu nimic. Ai aplicat in aprilie. Asteapta decizia liderului (maxim 5 zile)

@HG RuNiKSalut, https://forum.b-zone.ro/forum/57-game-problems/ fa un topic aici, aici sunt intrebari despre server, respecta modelul sa faci un topic si te ajutam acolo. PS: Incearca sa reinstalezi jocul in alta partitie.

30 minutes ago, ToVarasu Mihai said:

Are careva idee cum pot sa scap de scrisul acela cu ZEW sau sa scriu altceva acolo?

5ynn6bz.png

Ai interfaceeditor da?

31 minutes ago, ToVarasu Mihai said:

Are careva idee cum pot sa scap de scrisul acela cu ZEW sau sa scriu altceva acolo?

5ynn6bz.png

Daca ai interface editor deschidel si cauta ceva de genu asta :Clock. Format. Si acolo la tine o sa fie scris Zew tu daca vrei poti sa stergi cu totu cuvantul zew si nu o sa-ti mai apare sau daca vrei sa inlocuesti cu alt cuvand doar stergi ZEW si pus orice cuvant doresti. Daca nu merge o sa-ti fac un videoclip mai detaliat unde o sa-ti arat.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.