Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut! Am o intrebare. Recent, mi-am instalat Radio Plugin-ul pe care-l puteti gasi aici, si de cand am inceput sa-l folosesc, de fiecare data cand intru pe un Server de SA:MP, imi apare casuta care iti arata faptul ca ai primit Crash, dar eu tot ma pot juca, si e enervant atunci cand dintr-o data ma scoate din joc (cum ar fi Alt+Tab), si din greseala dau Enter, se apasa automat butonul Close, si mi se inchide si casuta, si jocul, si as dori sa stiu cum as putea sa dezinstalez acest Plugin, din moment ce nu exista un Uninstall specific acestuia. Va multumesc pentru timpul acordat, si voi astepta un raspuns cat mai potrivit acestei intrebari.

On 8/6/2017 at 7:09 PM, Claudinho AIM said:

Cum pot dobandi functia de "VIP" pe forum?

Se acorda persoanelor care oarecum au ajutat la dezvoltarea comunitatii, la veterani intr-un fel. (Sper ca ai inteles)

Parola de la Server-ul de teste este privata? Intreb asta deoarece vad destule persoane care nu fac parte din Staff, si totusi, intra pe Server fara nicio problema, iar daca aceasta este publica, ne puteti spune care este? Multumesc pentru intelegere.

10 hours ago, iTzRazvan HealHack said:

Parola de la Server-ul de teste este privata? Intreb asta deoarece vad destule persoane care nu fac parte din Staff, si totusi, intra pe Server fara nicio problema, iar daca aceasta este publica, ne puteti spune care este? Multumesc pentru intelegere.

Este privata. Parola de pe serverul de teste o au toti adminii. Acele persoane care zici tu ca intra, ne ajuta la testarea unor buguri, sisteme, etc. Nu o sa facem publica parola deoarece acolo e baza de date RPG 1.

3 hours ago, Claudinho AIM said:

Cand se alege castigatorul la WOTM? P.S. Concurez si eu.

Daca as stii raspunsul ti l-as zice, sincer acest lucru depinde doar de Bobo sau Allice, probabil zilele urmatoare.

2 hours ago, MedLife said:

Am o problema am facut windows 10 si nu ma lasa sa intru pe samp imi da eroare ca nu am directx 9.0 si daca incerc sa il fac imi spune ca e prea veche versiunea ce pot sa fac?

Bagă Windows 7, merge suta la suta samp și e un Windows mai bun. Un +1 dacă ți-am fost de ajutor?

39 minutes ago, TLG Dany Faraon said:

Salut, am o problema recent am dat upgrade la Windows 10 si nu mai merge enb-ul lui Robert overhaul îmi da Crash instant ce pot sa fac?

Poti face o cerere aici pentru a fi ajutat mai repede si sa ai mai multe solutii:

https://forum.b-zone.ro/forum/3929-game-problems/

1 hour ago, TLG Dany Faraon said:

Salut, am o problema recent am dat upgrade la Windows 10 si nu mai merge enb-ul lui Robert overhaul îmi da Crash instant ce pot sa fac?

Incearca sa pui un anticrasher, poate merge, daca nu reconfigureaza modurile, poate ai fisiere care se suprapun si jocul nu le poate rula asa cum trebuie si se genereaza crash. Daca ti-am fost de ajutor imi poti da un +1, m-ar ajuta foarte mult.

2 minutes ago, Claudinho77 said:

Am si eu o nelamurire: Cum schimb rank-ul de pe forum? Momentan am Advanced Member, dar am vazut la altii ca au ceva de genul: "Nicolae gutza" ; "Sefu la bani" , etc. si nu stiu cum pot face.

Trebuie sa ai 1000 de posturi pe forum pentru a-ti schimba acel rank. Dupa intri la setari de la profil si pui ce nume vrei tu.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.